SH E I KH 18713 ارسال شده در 17 مهر، 2011 یعنی الی ماره؟ آخ آخ بچه اش مارمولکه خب تو باید جواب بدی دیگه خوار شوور تو ه دیگه با سیلاااااااااااام ما نفهمیدیم اخر شیخ صبونه کله پاچه با اب شنگولی زده بود یا اب شگولی با کله پاچه هیش کدوم بیابید پرتقال فروش را 3
Arpak 8511 ارسال شده در 17 مهر، 2011 شیخ محدودیت سنی نداره تور؟ موقع رد شدن از اون همه صخره وسط رودخونهنمگی این بچه یه طوریش میشد؟ با من که نیستی اینا رو احیانا 4
Arpak 8511 ارسال شده در 17 مهر، 2011 نه باوبا خانواده خودشونه آها میگم نیتونه از این حرفا به من بزنه!!! 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 17 مهر، 2011 بیا بیا بریم چنتا شدیم؟ من و دخملم حمید رقاص و خواهر شوهر ستیا(با چتری هوشمند) محمد و دخملش یا شیخ من کلا هوشمندم!:persiana__hahaha: اگه الی بیاد من نمیام تور یا جای منه یا جای اون اینو که خودم بت گفتم!! یخده خلاقیتت و ببر بالا زن برار!!:4chsmu1: محدودت سنی داره اما اگه با ولیشون بیان اشکال نداره. بیا خو اما یکیتون جلو بشینه یکیتون عقب(گفتم تفکیک جنسیتی بیشتر از دو گروه ه :icon_pf (34):) یه سوال فنی حالا: چرا میگن خوار شوور مار ست و بشش مارمولک؟ پ ستی همین جوری را نمیدن؟ میشه من ضمانتشو بکنم؟ یعنی الی ماره؟ آخ آخ بچه اش مارمولکه ستی ژون زن برارتون خوب هستن؟ سلام بنده رو برسونین بهشون؟ 5
کتایون 15176 ارسال شده در 17 مهر، 2011 من که نشد همشو بخونم چه قد خاطره دارین ماشالله هزار ماشالله... 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 17 مهر، 2011 یا شیخ من کلا هوشمندم!:persiana__hahaha: پ ستی همین جوری را نمیدن؟ میشه من ضمانتشو بکنم؟ اگه هوشمند بودی که نمیذاشتی داداشت زن بگیره حالا سنشو بررسی میکنیم. مگه تو ولیش میشی؟ 4
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2011 با من که نیستی اینا رو احیانا نه باو،کی جرات داره به تو حرف بزنه آهامیگم نیتونه از این حرفا به من بزنه!!! من که نشد همشو بخونم چه قد خاطره دارین ماشالله هزار ماشالله... حداقل اونور تر بگو که نویسندش که داداشته نبینه با سیلاااااااااااام ما نفهمیدیم اخر شیخ صبونه کله پاچه با اب شنگولی زده بود یا اب شگولی با کله پاچه خیلی سخته تشخیصشکله پاچه رو تزریق کرده بود فک کنم 5
SH E I KH 18713 ارسال شده در 17 مهر، 2011 به حالت بالا دقت کنین چه کیفی میکنه منم وقتی تو رودخونه چفه خوافیده بودم همین کیفو میکردم 2
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2011 به حالت بالا دقت کنین چه کیفی میکنه منم وقتی تو رودخونه چفه خوافیده بودم همین کیفو میکردم دمپایی هاتم بگو که کردی بودی تو دستت،چهار انگشتی شده بودی 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 17 مهر، 2011 دمپایی هاتم بگو که کردی بودی تو دستت،چهار انگشتی شده بودی :ws28: آخه سنگاش چیز داشت لزج بود 1
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 18 مهر، 2011 میایم [/url]میایم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vایشلا بعد ماه رمضون حمید رقاص دیگه شده وردستم حتمی میارمش اوووووووووووووه من تا بعد از ماه میهمانی خدا صبر کنم؟ eeeخو بریم منم میام بیا بیا ..... میشینیم با سپیده با هم خاله بازی میکنیم:persiana__hahaha: 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 18 مهر، 2011 اوووووووووووووه من تا بعد از ماه میهمانی خدا صبر کنم؟ بیا بیا ..... میشینیم با سپیده با هم خاله بازی میکنیم:persiana__hahaha: پَ ن پَ روزمو بخورم؟ !!!! هه هه شب عید فطرت میام افطاری خونتون عیدم چتر میشیمآخ آخ فطریه رو بگو خاله بازی شیه بشه جان :icon_pf (34): 4
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 18 مهر، 2011 پَ ن پَ روزمو بخورم؟ !!!! هه هه شب عید فطرت میام افطاری خونتون عیدم چتر میشیمآخ آخ فطریه رو بگو خاله بازی شیه بشه جان :icon_pf (34): خب بااااشه شما مردا که نمیدونین خاله بازی شیه مردا فخط میدونن عمو بازی شیه:4chsmu1: 3
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 خب بااااشهشما مردا که نمیدونین خاله بازی شیه مردا فخط میدونن عمو بازی شیه:4chsmu1: عمو بازی هم عالمی داره دلت آبببببببب برو دیگ رو آماده کن،شیخ برسه میفته تو آب 3
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 18 مهر، 2011 عمو بازی هم عالمی دارهدلت آبببببببب برو دیگ رو آماده کن،شیخ برسه میفته تو آب خاله بازی کلا پر از عالمه برا برنامه شناتونم سفارش دادم یه دیگ گنننده بسازن..... تو هم توش جا بشی:4chsmu1: 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 18 مهر، 2011 پَ ن پَ روزمو بخورم؟ !!!! هه هه شب عید فطرت میام افطاری خونتون عیدم چتر میشیمآخ آخ فطریه رو بگو خاله بازی شیه بشه جان :icon_pf (34): یا شیخ چتر شمام هوشمند شده ها!!:4chsmu1: 3
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 یا شیخ چتر شمام هوشمند شده ها!!:4chsmu1: هوشمند که بود،جدیدا هدفمند شده:4chsmu1: 2
ارسال های توصیه شده