Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ دعـــا میکـــنم ، زیر این ســقف بلـــند روی دامان زمــــین هـــر کجا خسته شدی یا کــه پر بسته شدی ... دســتی از" غـــیب" به دادت برسد. 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ تلخـــی روزگـــــار اینــــه که خیلـــی چــیزا رو میشه خــــــواست ...!! ولـــــی نمیشـــــــه داشـــت ...!!!!! 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ آدمها جز درد چیزی به همراه ندارند یک عده با بودنشان یک عده با نبودنشان 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ خوشبـــــــختی می تواند مجموعه ی بدبـــــــختی هایی باشد که هنوز به سرمان نیـــــــــــامده است!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ ماییم و دلی خراب , آن نیز یک روز به اختیار ما نیست نشاط اصفهانی 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ گفت مسلمانی ؟؟ گفتم مومنم گفت نماز ؟؟ گفتم رازیست برای خودش گفت سجّاده ات ؟؟ ... گفتم سر به مهر دل گفت قبله ات گفتم رو به خدای خودم گفت کفر میگویی یا که مجنونی ؟؟ گفتم اگر عاشقی کفر است ... دیوانه کافرم من نیکی فیروزکوهی 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ از اینهمه آدم ، اگر فقط یک نفر ، پشتِ ما بود ، اینهمه حرف پشت سر نبود 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ ریشه ی اعتقاد از آن جا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند! زندگی گالیله برتولت برشت 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ فاحشه را خدا فاحشه نکرد ، آنان که در شهر نان قسمت می کردند ، او را لنگ نان گذاشته اند ، تا هر زمان که خود لنگ هم آغوشی ماندند ، او را به تکه نانی بخرند !!! 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ جرمم این بود: خودم نبودم! جرمم این است: خودم هستم!! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ اکثر آدما فکرميکنن دردناکترين چيز اينه که عشق زندگيتو از دست بدي اما حقيقت اين نيست ... درد بزرگ اينه که در راه رسيدن به عشقتون خودتونو گم کنين فراموش کنين که شما هم خاص هستيد ! ! 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ برویم...من به پشت سر نگاه نمیکنم...در جاده دخترکی نشسته است...و زخم زمین خوردن هایش را نگاه می کند... بلند می شوم و ادامه می دهم...زخم های ملتهبم را بهانه نمی کنم! می روم اما این بار تنها! such as always:hanghead: 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اگـــــه بـهش زنـــگ میزنی ُ رد میکنه اگـــــه بهش میگی دوسـ ـت دارم و اون فقــــط میخنده اگـــــه شـــــبابدون شبــخیر گفتن تــــو خـوابش میــبره یعنی تــــاریخ انقضای تو توی دلــــش تموم شده! این یــه قـــــآنونه! بــــا قــانونِ آدمــــا نجــــنگ! غــرورت لــــِه میشه 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پایانی برای قصه نیست چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر . . . ! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا دهانم را بو کن ...! بیبن بوی سیب نمی دهد! من هیچ حوایی نداشتم که برایم سیب بچیند ... گناهم چه بود که به زمین آمدم ؟ 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ حماقت محـــض است دلتنگ کـسی باشی ؛ که دلش با تـو نیست ...! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ کوچه علی چپ قشنگترین کوچه دنیاست وقتی در حساس ترین نقطه رابطه می پیچی به آن......... 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ دل آدما، شیشه نیست که روی آن " هــــــا " کنیم بعد با انگـــشت قــــلب بکشیم و وایسیم آب شـــدنش رو تماشــــا کنیم و کیـــــف کنیم !!! رو شیشه نـــازک دل آدمـــا اگـــه قلبـــــــــی کشیدی اید مــــــــردونه پـــــــاش وایســــتی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ آنچه از من تا تو گسترده شده، فاصله نیست، دنیاییست پر از "دلتنگی" 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ حواست باشد به چه کسی محبت می کنی بعضی ها جنبه اش را ندارند...! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده