M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 29 اسفند، 2013 گاهـی بـرای او چيزهـايی می نويسـی بعـد پـاک مـی کنـی ، پـاک مـی کنـی . او هيـچ يـک از حـرف هـای تـو را نمـی خوانـد ، امـا تـو تمـام حـرف هايـت را گفـته ای .! 5
sam arch 55879 ارسال شده در 17 فروردین، 2014 فردا را از تقویم زندگی خط زدیم... در حسرت فعل ماضی هستیم و خوابِ لحظه های حال! عجب موجودات جالبی هستیم ما.. انسان ها... 3
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 17 فروردین، 2014 گاهی مثل بــــــاران باید باریــــــد زندگی بخشیــــد ... طــــراوت داد ... و رفتــــــــــــــــ ... 4
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 ﻣﻦ ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﺍﺩﻡ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺖ ! ﮐﻤﯽ ﺩﻟﻢ ﺷﮑﺴﺖ ، ﺷﺐ ﻫﺎ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﺵ ﺳﺮﺩﺭﺩ ﻫﺮﺷﺒﻢ ﺷﺪ . ﯾﮑﻢ ﺍﺯ ﺁﺭﺍﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﮔﺮﻓﺘﻢ . ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ !... ﺗﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺑﺎﺧﺘﯽ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ! ﺗﻮ ﻋﺎﺷﻖ ﺗﺮﯾﻦ ﻗﻠﺐ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺑﺎﺧﺘﯽ ! ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﻣﻦ ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ . . . 3
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 اينا که تو خيابون راه ميرن و يهــو با خودشــون ميخنــدن ... آدمايیــن که با خاطره هاشــون زنـــــــدن ... ... ديــــــوونه نيــــستن فقــــط يکــم خستــــه ان ... یکـــــــــــــم ... ! 4
sahar 91 9480 ارسال شده در 29 فروردین، 2014 مثل همیشه صبر نداشت همه چی رو هول هولکی می خواست اما اینبار به کمک تو یاد گرفت اگه صبر کنه شاید طعم های خوشمزه تری رو تجربه کنه یه طعم از زندگی یه طعم شیرین از زندگی بخاطر بودنت ممنون. 4
m@f 1923 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2014 این تن زخمیست...یک خراش بیشتر یا کمتر فرقی ندارد...راحت باش... 4
mani24 29665 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2014 براے دل خودم مے نویسم. براے دلتنگے هایم براے دغدغہ هاے خودم براے شانہ اے کہ تکیہ گاهم نیست! برای دلے کہ دلتنگم نیست. براے دستے کہ نوازشگر زخم هایم نیست. براے خودم مے نویسم! بمیرم برای خودم کہ اینقدر تنهاست! 2
mani24 29665 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2014 بعضی وقت ها که حوصله ام سر میرود از آتش تند تنهایی با خود می گویم چرا کسی مرا نمیخواهد با اینکه خودم این را با قلب و روحم میخواهم... آهی از ته دل میکشم و سیلی ای محکم به احساساتم میزنم و میگویم این سرنوشت توست شک می کنم خدایی وجود دارد سیگاری روشن میکنم. نگاهم را به آسمان می اندازم و میگویم خیلی باحالی.... ﻧﻪ ﺍﺯ ﺑﻮﺩﻧﻢ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺗﺐ ﻣﯿﮑﻨﺪ. ﺧﺪﺍ ﺑﻤﯿﺮﺍﻧﻢ ﺗﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺗﺐ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﺑﺪﻫﻢ ،ﺗﺎ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﻨﻢ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺷﻮﻧﺪ. ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﮕﻮ ﯾﻪ ﺗﻔﺎﻟﻪ،ﯾﻪ ﺯﺑﺎﻟﻪ ﮐﺠﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﭼﺮﺥ ﮔﺮﺩﻭﻥ ﺑﻪ ﭼﻪ ﮐﺎﺭ ﺗﻮ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ !... ﺗﻮ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻫﯿﭻ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺨﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩ ﺣﺘﯽ ﮐﻤﮏ ﻫﻢ ﻧﺨﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩ ... 1
mani24 29665 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 ه این فکر میکنم که در کجای این دنیا ایستاده ام ؟؟؟؟؟................به کجا نگاه میکنم ؟؟؟؟...... وقلبم این پاسخ را به من میدهد.......هرکجا که تو انجا باشی ...... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 رفتيم و نشستيم، خوانديم و گريستيم. بعد يکصدا شديم .... همآواز و همبُغض و همگريه همنَفس برای باز تا هميشه با هم بودن... برای يک قدمزدن رفيقانه، برای يک سلام نگفته، برای يک خلوتِ دلخاص، برای يک دلِ سير گريه کردن ... برای همسفر هميشهی عشق ... باران! باری ای عشق، اکنون و اينجا، هوای هميشهات را نمیخواهم ... نشانی خانهات کجاست؟! 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 مهر، 2014 آرزوی یه نامه به دلم مونده یه نامه فقط حتی اگر یه خط باشه حتی اگر خط خطی باشه 2
Rose6 865 ارسال شده در 18 مهر، 2014 کسانی که بهترین نصیحت ها را میکنن .معمولا آنهایی هستند که بدترین شرایط را تجربه کرده اند. __________________________________________________________ گاهی اشتباهمان در زندگی این است که به برخی آدمها جایگاهی میبخشیم که لیاقت آن را ندارند . . . :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 21 مهر، 2014 میشنوی؟ دیگر صدای نفسم نمی آید... به دار کشیده مرا بغض نبودنش... 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 مهر، 2014 نامه باید کوتاه باشد ساده باشد حال همه ما خوب است اما تو باور نکن 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 22 مهر، 2014 با التماس امد... با ادّعا رفت...! هر چه می كشیم از برخوردهای خود می كشیم. 3
ٍMehraban_1 30 ارسال شده در 28 مهر، 2014 کنارت چقدر حال من بهتره از این حالی که این روزا میشه داشت اگه دنیا هر چی که داشتم گرفت ولی دستتو توی دستام گذاشت .... 3
BISEl 3641 ارسال شده در 27 آبان، 2014 دغدغه خود را در آغوش بگیر و بخواب هیچ کس آشفتگی ات را شانه نخواهد زد این جمع پر از تنهایی است 2
ali jaafari 1206 ارسال شده در 2 آذر، 2014 تو بردي زندگي سخت روزگار تلخ دنيا سياه آسمان ابري شبها نمناك من مريض ارمغان بي توست بسيار خوشحال باش جاي زخمت هميشه ماندنيست هيچ ميداني سرخي چشم كبوتر بهر چيست نامه ام ميبرد و بر آن خون ميگريست 3
ارسال های توصیه شده