zahra-d 4993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ همه حرفاتون درسته،هم مردو هم زن بی فرهنگ زیاده، راجب اینکه جواب این آقا رو دادمو گفتم مرتیکه بی ادب چرا دروغ بگم یکی دو متر که ازشون دور شدم گفتم آرومم گفتم حتی شک دارم شنیده باشه اما نگاش کردم و با چهرم حالت تاسف نشون دادم بهش هرچند همچین آدمیکه اینطور برخورد میکنه چیزی از شرمندگی نمیفهمه.من در طول روز با خیلیا اینطور برخورد کردم،تو خیابون تنه خوردم و خیلی چیزای دیگه.اما این اتفاق واسه این عصبانیم کرد که طرف توخیابونی که ما زندگی میکنیم هست و من انتظار نداشتم تو اون لحظه یه هم محلی اینطور باهام برخورد کنه 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من اینکه جواب ندادی کار درستی کردی .. واقعا دهن به دهن شدن به یه آدم بی ادب چه سودی برات می تونه داشته باشه ... اگر میگی خالی میشدم هم بگم که نه خالی نمیشدی .. فقط حس خالی شدن به آدم دست میده ..... وقتی خالی شدن وجود داره که بعد از توهین کردن طرف یه سکوت کنی و بگی بیچاره چقدر داغون بود.. خدا کمکش کنه ( ییخشید من تیپم اینطوریه تحمل کنید) گاهی وقتا ما یادمون میره که تو یه کشور جهان سومی زندگی میکنیم.ایشون بی ادبی کرده و شما هم بهش گفتید مرتیکه بی ادب. در ضمن زندگی در این اجتماع ایجاب میکنه که تا این حد نازک تارنجی نباشیم. باید واقعیت ها رو قبول کرد. فاصله فرهنگی بین مردم خیلی هم زیاد نیست که نشه تحملش کرد. ببخشید که نظرم رو رک و راست عرض کردم. در مورد نظر شما دوست عزیز هم عرض کنم که کشور ما از نظر ادب نه تنها جهان سومی نیست بلکه بسیار هم سطح بالایی داریم ... من نمی گم فیلم های خارجی . نمی گم چت روم ها شون . من میرم سراغ انتشاراتشون ... همه ی اینها پر از کلمات رکیک که اینقدر به گوش مردم عادی شده که همه باهاش زندگی میکنن شما هیچ جای دنیا حیا و ادب ایرانی رو نمی تونید پیدا کنید 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ حالا خودتو ناراحت نکن:ws2: از این مشکلات پیش میاد همه آدما که خوب نیستن.. از هر 100تا شاید یکی پیدا بشه مشکل داشته باشه .. . ولی من تا به حال به چنین مشکلی بر نخوردم.. حتی شده بعضی وقتا خانم که دیرتر میرسید آقایی که جلو نشسته بوده برمی گشت و به خانم می گفت سختتونه بیاید جلو بشینید... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ شما هیچ جای دنیا حیا و ادب ایرانی رو نمی تونید پیدا کنید فقط تعداد فحش های ایرانی که توش کلمه سگ هست،از کل فحش های انگلیسی زبان ها بیشتر است. حالا فحش های مادر و ناموسی و.... بماند. اتفاقا،ایرانی ها در این 30 سال به یکی از بی ادب ترین و بی حیا ترین مردم دنیا تبدیل شده اند. به فیلم ها توجه نکنین،کسی که چهارتا کشور رفته باشه،کاملا میتواند سطح شعور اجتماعی بین ایرانی بابصیرت و یک آمریکایی را حس کند. 12 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ فقط تعداد فحش های ایرانی که توش کلمه سگ هست،از کل فحش های انگلیسی زبان ها بیشتر است. حالا فحش های مادر و ناموسی و.... بماند. اتفاقا،ایرانی ها در این 30 سال به یکی از بی ادب ترین و بی حیا ترین مردم دنیا تبدیل شده اند. به فیلم ها توجه نکنین،کسی که چهارتا کشور رفته باشه،کاملا میتواند سطح شعور اجتماعی بین ایرانی بابصیرت و یک آمریکایی را حس کند. اصراری ندارم ... خارج هم نرفتم ... همه ی شناختم محدود میشه به فیلم . کتاب و اینترنت ... برداشت من اینجوری بود . ما چون تو کل فامیل و طایفه مون خیلی کم بی ادبی وجود داره .. شاید شناخت من نسبت به ایران هم درست نباشه ... اما قبول ندارم که تو این سی سال اینجوری شده ... نباید دیگه به خاطر مخالفت با نظام همه چی رو نادیده گرفت ... تو فیلم های زمان شاه علنا کلمات زننده دوبله میشد ... این همه چیز رو در جامعه عادی کرده بود .... بازم روی چیزی که کامل بهش مسلط نیستم اصراری ندارم. ..فقط نظرم بود 4 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط pmehdiq فیلم های خارجی . نمی گم چت روم ها شون . من میرم سراغ انتشاراتشون ... همه ی اینها پر از کلمات رکیک که اینقدر به گوش مردم عادی شده که همه باهاش زندگی میکنن[/b] شما هیچ جای دنیا حیا و ادب ایرانی رو نمی تونید پیدا کنید اگه بپذیرم من و کشورم آینه آنچه عمل میکنم باشیم ، در نظر دیگران ،پس یاد فصلی از کتاب شاردن سیاح فرانسوی می افتم که در زمان شاه عباس دوم به ایران سفر میکنه و از نزدیک شاهد دربار و نحوه حکومت ایران در اون دوره هست ! از قضا فصلی از سفرنامه نسبتا طویل خودشو به بحث اندر آداب و اخلاق اجتماعی ایرانیان تخصیص میدهد نقل به مضمون میکنم : در اونجا ان شخص متذکر میشه که ایرانیان آدمای فوق العاده بد دهنی هستن و از گفتن فحش و ناسزا به یکدیگر احساس مباهات میکنند و در درگیری هاشون به جای ضربه زدن کسی برنده دعواست که از نظر بددهنی طرف مقابل را به زانو در باورد ( و به قول امروزیا طرف کم بیاره ) حتی جالب تر اینجاست که زمان قاجار این ناصرالدین شاه ،پادشاه ملک ایران زمین وقتی در حضور زنانش به کمال وجد میرسیده اونارو با نام "قحبه" که عملا فحش زشت ناموسی بوده خطاب میکرده ! تو خود بخوان حدیث مفصل زین مجمل اندر فرهنگ مردم ایران زمین در خوش کلامی و با فرهنگی که شهره آفاق هستیم !!!!! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ اصراری ندارم ... خارج هم نرفتم ... همه ی شناختم محدود میشه به فیلم . کتاب و اینترنت ... برداشت من اینجوری بود . ما چون تو کل فامیل و طایفه مون خیلی کم بی ادبی وجود داره .. شاید شناخت من نسبت به ایران هم درست نباشه ... اما قبول ندارم که تو این سی سال اینجوری شده ... نباید دیگه به خاطر مخالفت با نظام همه چی رو نادیده گرفت ... تو فیلم های زمان شاه علنا کلمات زننده دوبله میشد ... این همه چیز رو در جامعه عادی کرده بود .... بازم روی چیزی که کامل بهش مسلط نیستم اصراری ندارم. ..فقط نظرم بود اصلا نیازی نیست برین خارج و جاهای دیگه. نظرتون هم کاملا محترم است. ما هم که دعوا نداریم با کسی. شما یک فیلم آمریکایی را ببینید،کل فحش ها را یادداشت کنین. کلا 3 یا 4 تا فحش دارند که مرتبا به هم میدن. بعدا بیایید کنار فحش های ایرانی لیست کنید. انصافا بخواهی همین الان فحش های ایرانی را لیست کنی،به چند تا فحش میرسی؟ 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ امروز اومدم تاکسی سوار شم دیدم دوتا پسر با یه مرده حدودا50ساله منتظرن تا یکی دیگه بیادو تاکسی حرکت کنه منم که دیدم 3تا مردن گفتم برم جلو بشینم.رفتم که نشستم یهو مرده که 50 سالش بود بهم گفت من میخواستم جلو بشینم(انگاری بچه کوچولو باشه)منم گفتم ببخشید دیدم 3تا مردین ترجیح دادم جلو بشینم بعد مرده گفت من اول اومدم الکی زر زر نکن منو میگی داشتم آتیش میگرفتم از ماشین پیاده شدم بهش گفتم مرتیکه ی بی ادب و ترجیح دادم پیاده برم تا با اون بی ادب همراه شم ولی ایکاش زمان به عقب برمیگشت و هرچی میتونستم بارش میکردم من اصلا هول شده بودم واقعا این باید طرز حرف زدنه یه مرده 50 ساله باشه؟مردم ادب و احترام حالیشون نیس آخه چرا یه سری از مردا انقدر فرهنگشون پایینه؟ کاش بجای مردا مینوشتن مردم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ فحش یکی از اصول ایجاد تعادل در آدمیزاد است. اگر فحش وجود نداشته باشد،بله، آدمی دق می کند. بیشتر از تعداد و نوع فحش هرزبانی می شود از اوضاع مردمی که در یک ناحیه زندگی می کنند سر درآورد و رابطه بین شان را کشف کرد . زبان فارسی اگر هیچ نداشته باشد «فحش آبدار» زیاد دارد. ما که سر این ثروت عظیم نشسته ایم چرا ولخرجی نکنیم؟! صادق هدایت بله...اینجوریاس 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ آخه چرا یه سری از مردا انقدر فرهنگشون پایینه؟ ارتباط بین مرد بودن و بی فرهنگ بودنشون چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ ارتباط بین مرد بودن و بی فرهنگ بودنشون چیه؟ بابا استارتر واژه ی اشتباهی به کار برد.........گوناه داره خو 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ بابا استارتر واژه ی اشتباهی به کار برد.........گوناه داره خو عه مگه بازم اعتراض بوده؟ بیاین انقلاب کنیم ... 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ عهمگه بازم اعتراض بوده؟ بیاین انقلاب کنیم ... اره بابا از اول همه اعتراض کردن.... انقلاب کنید ببینید خانومای انجمن چیکارتون میکنن:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ اره بابا از اول همه اعتراض کردن....انقلاب کنید ببینید خانومای انجمن چیکارتون میکنن:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ البته فکر کنم بهتر بود میگفتی چرا بعضیا اینقدر بی فرهنگن............... من هم میتونم برات از بی فرهنگیه یه سری خانوما خاطره بنویسم ........... بی فرهنگ بودن ربطی به زن و مرد بودن نداره............ مثل این میمونه من بیام بگم چرا بعضی ترکا اینقدر بی فرهنگن از چراغ قرمز رد میشن این چه ربطی به ترک بودنشون داره همه جای ایران کسایی هستن که از چراغ قرمز رد میشن این فقط بد دهنی به یه قشره.............. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ خب حالا که گفتم واژه اشتباه بوده...........بنده خدا اون موقع از یه اقا این حرکتو دیدو...اینجوری گفته......هی من بگم هی شما بگید حالا......بابا یکی عنوان تاپیکو عوض کنه 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من نوشته های بقیه رو نخونده بودم همون پست اول تاپیک رو که خوندم پستم رو گذاشتم و بعد متوجه شدم بقیه دوستان هم از این موضوع انتقاد کردن............ من میگم بهتره قبل از اینکه به فرهنگ بقیه گیر بدیم فرهنگ صحبت کردن خودمون رو اصلاح کنیم .............. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده