Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خسته نباشی حامد جان تبریک میگم ابولفضل جان...امیدوارم موفق باشین..انتخاب خیلی مناسبی بود 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من هم به نوبه خودم به هردوی این عزیزان تبریک می گم و آرزوی موفقیت براشون دارم همچنین از زحمات حامد عزیز در طی این مدت تشکر و قدردانی می کنم. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ خسته نباشد تبریک نقطه تلگراف ارسال شد 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ حامد سپاس داداش ، و موفق باشي ، ابولفضل موفق باشي ، 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ خشته نباشین و موفق باشین:icon_gol: پ ن: برای هردوتون گفتم!!!:دیییییییییی 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ اه ابولفضل میبینم توهم رنگی شدی تبریک .........حالا رئیست زنه چه احساسی داری؟ حامد هم که مبارکش باشه البته میدونم این چیزیها اصلا براش مهم نیست ولی بازم خسته نباشی هی پست اخطار میدادی ..........کارسختیه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ آقا حامد ای شا ا... تا ادمینی سایت ... فکر نکنم کسی باشه که از انتخاب آقا ابولفضل ناراضی باشه ... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام. يه خسته نباشيد درست و حسابي به حامد عزيز و تبريك جانانه به ابوالفضل خان. حامد اين مدت خيلي زحمت كشيد.ايشالا موفق و سرحال باشي حامد جون. ابوالفضل رو هم كه از مهندسان به خوبي مي شناسم.كارش درسته. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ممنونم از همه دوستان که اومدن خسته نباشید گفتن به حامد و تبریک گفتن به ابوالفضل خیلی خوشحالم که اکثریت از انتخاب ابولفضل راضی بودن ممنون از همه شما:rose: 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خسته نباشيد به همه دوستان ............ به ابوالفضل عزيز هم تبريك ميگم .........برات ارزوي موفقيت در تمام مراحل زندگي رو دارم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ تبریک به جفتشون :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ Abolfazl_r خیلی انتخاب خوبی هست و یکی از کاربر هایی هست که دوستش دارم. حیف که سربازی نمیزاره مثل گذشته تو سایت فعال باشم و پست های بچه ها را بخونم و خودم هم پست بدم.چون هم وقتش را دیگه ندارم و و هم دیگه اون حس سابق از من گرفته شده 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ باز هم با لطف وافر خودتون نسبت به بنده شرمنده ام کردید. امیدوارم بتونم در خدمتتون باشم. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ باز هم با لطف وافر خودتون نسبت به بنده شرمنده ام کردید. امیدوارم بتونم در خدمتتون باشم. تو میتونی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده