رفتن به مطلب

پرتاب تخم مرغ به سمت لیدی گاگا +عکس

ارسال های توصیه شده

هنگامی که لیدی گاگا در حال برگشتن از یک کلوب شبانه در سیدنی بوده است با پرتاب تخم مرغ بر روی کلاهش ازاو پذیرائی شد.

او به تشویق های طرفدارانش با اسم وی عادت دارد آنقدر که به آنها نزدیک می شود تا لمسش کنند ،اما شب پیش قربانی برخی توجه های منفی شد.

هنگامی که لیدی گاگا در حال برگشتن از یک کلوب شبانه در سیدنی بوده است با پرتاب تخم مرغ بر روی کلاهش ازاو پذیرائی یشد. او به تشویق های طرفدارانش با اسم وی عادت دارد آنقدر که به آنها نزدیک می شود تا لمسش کنند ،اما شب پیش قربانی برخی توجه های منفی شد، این خواننده با پرتاب یک تخم مرغ برروی کلاهش در هنگام ترک باشگاه شبانه ای .آر.کیو در سیدنی استرالیا بعد از یک مهمانی شبانه روبروشد علارغم وضعیت دیوانه کننده ایی که به وجو آمده بود و مشخص نشد که این خواننده 25 ساله از کجا مورد هدف قرار گرفته بود خونسردی خود را حفظ و با لبخند بزرگی بر چهره اش از میان جمعیت حاضربه سمت ماشینش اسکورت شد. قبل از اینکه به کلاب شبانه برود یادداشتی در صفحه توئیتر خود در مورد جائی که قرار بود برود نوشته بود او نوشته بود که: "داشتم فکر میکردم امشب بروم سیدنی و یک نمایش آنجا داشته باشم، بیخیال به حرف های من گوش ندهید ممکن است فقط بروم آنجا قدم بزنم" گاگا زمانی غافلگیر شد که وی لقب شهروند افتخار آمیز سیدنی را دریافت کرد، شهردار کلاور مور وی را با این نام معرفی کرد،"لیدی گاگا به یک شخصیت قدرتمند برای اجتماع همجنس گرایان" سیدنی تبدیل شده و ما افتخارات نایابی را برای اشخاصی که دستاوردهایشان،ایده ال ها و روح شهر ما را در اغوش میگیرد داریم.

البته توی عکسا اثری از اصابت تخم مرغ به گاگا دیده نمیشه ، فکر کنم به یکی از همراهاش برخورد کرده

200-gaga-gets-egged-nearly.jpg

ولی در هر صورت آدمای بی فرهنگ همه جای دنیا پیدا میشن :thumbsdownsmiley:

من نمی دونم مشکل مخالفای لیدی گاگا با این بنده ی خدا چیه ؟

یه خوانندس مثل خواننده های دیگه، منتها با سبک و سیاق خودش ...

flowerysmile.gif

حــــــــســــــــــــادت :banel_smiley_4:

با احترام به هوادارهای لیدی گاگا ؛

به نظر من بیشتر از صداش ، نوع پوشش و رفتارش هستش که این همه محبوبش کرده

وگرنه خواننده هایی مثل Katy Perry هستند که خیلی صدای زیبایی دارن و پوشش خاصی هم ندارند ؛

من که اصلا با آهنگ هاش احساس آرامش نمی کنم !

کیتی پری هم لباسای عجیب غریب میپوشه ولی نه شخصیتش و نه موزیکش به جذابیت گاگا نمیرسه

• Like 2
لینک به دیدگاه
من هم اصلا ازش خوشم نمیاد

خیلی بیچاره هست به نظرم..........خودشو به هرشکلی درمکیاره تا بهش توجه کنند............

چه ربطی داره!!!؟؟؟؟ خواننده ست باباااااا.... :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...