Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تشریف بردم اما نمی دونم چرا به هر دفتری پا گذاشتم همه اهالی اونجا خشک شدن تازه از اون چادر سیم خاردار های برقی هم سر کرده بودم که حسابی باعث نشاط جنسیشون بشم منو رد نکنن اما کسی باقی نمی موند تا با من ازدواج کنه با این سبیلی که داری،معلومه نمیتوانی دل علما را به دست آوری... چیزی که زیاد است خواهر سبیلو،این چه وضعشه. :zadan: 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ با این سبیلی که داری،معلومه نمیتوانی دل علما را به دست آوری... چیزی که زیاد است خواهر سبیلو،این چه وضعشه. :zadan: :ws47: شما نگاه اون چشمای شهلاییش بکن حاجی 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ :w00: خب باهاشون بشین صحبت کن ببین دقیقا منظورشون چیه ازدواجه؟یا دوستی؟ بهشون گفتم : جلو من از این حرفا نزنین یهو پررو میشم و منحرف میشم ..میگن تو از این عرضه ها نداری . . . :icon_pf (34): شیطونه میگه .... :girl_blush2: شايد دارن سعي مي كنن باهات همزبون شن توجيهشون كن...درست ميشه!! یا خدا !! :jawdrop:آخر زمون شده مادر جون ! اینا علائم ظهور آقــــــــــاست :icon_pf (34): عجب مامان بابای روشن فکر و متمدنی داری سپید خدا رو شکر من از مامان بابا ها ندارم که اون وقت کلاهمون می رفت توی هم عجبببببب :viannen_38: النکاح سنتی و من رغب عن سنتی فلیس منی..... به نظرم به عنوان زن چندم یکی از علما در بیایید،هم ثواب اخروی دارد و هم در دنیا خیال خانواده راحت میشود که شما نزد یک عالم هستید نه یک جوان آسمان جل بی سر و پا !!!! تو چی میگی این وسط ؟:vahidrk: باز نظریه هات گل کرد ؟:3384s: :w589: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اخی یا شیخ کل جماعت مسلمین و غیر مسلیمن شما رو دوست دارند شما هر قدر هم زن بگیرید برایتان کم است بی ادب :brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اخی یا شیخ کل جماعت مسلمین و غیر مسلیمن شما رو دوست دارند شما هر قدر هم زن بگیرید برایتان کم است :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ جدیدا همشون روشنفکر شدند اشکال نداره 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ چیه هم مسلمون شدند مگه چی گفتم 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اخی یا شیخ کل جماعت مسلمین و غیر مسلیمن شما رو دوست دارند شما هر قدر هم زن بگیرید برایتان کم است بله ، کم است ؛ به لطف قانون صیغه می توانید تا 10000000000000000 زن بگیرید 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم بحث مسلمونی و چیز خاصی گفتن نیست اینها بخاطر استفاده از چیزی در مکان مناسبش هست. به نظر شخصی بنده استفاده از چنین شکلکی در تاپیکی که یکی از دخترای عزیز انجمن درمورد خودش شروع کرده مناسب نبود. 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ چیه هم مسلمون شدند مگه چی گفتم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سپید عزیزم به نظرم حرف والدین شما ایهام داشت و منظور آنها این بود که شوهر کنی ولی مستقیم به شما نگفتن که ناراحت نشی و نگی که آنها دوست ندارند و می خوان از سرشون بازت کنن بعدش هم دپسورده بشی و دختر فراری شی و ........................... منم موافقم 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ :w00: من میگم راهکار نشون بدین شما میگین راست میگن ؟؟!!!!:3384s: نخند بچه .... نخند .... :3384s: خوب راهکار نشونت داد لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ عجب والدینی واقعا که... چی بگم وقتی والدینتون اینجوری فک میکنن ببخشید ولی واقعا شرم آوره... 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ عجب والدینی واقعا که...چی بگم وقتی والدینتون اینجوری فک میکنن ببخشید ولی واقعا شرم آوره... میشه بگید چرا شرم آوره؟! 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید وسط جلسه تون مزاحم میشما ... :w554:قرار بود راهکار بدین که جلو این اتفاق شوم و ناگوار رو بگیرم اونوقت دارین بحث میکنین ؟ :w00: زود راهکاراتونو رو کنین اعصاب معصاب درست و درمونی ندارم ...گفته باشم .... :vahidrk: مثل يك دختر خوب به موقع بگير بخواب و نصف شب مزاحم خانواده نشو تا از دستت شاكي نباشند و در فكر از سر بازكردنت نيافتند اگر هم خيلي علاقه به آزار هاي شبانه داري از دوستان به جاي خانواده استفاده كن مطمينا 4 تا دوست داري كه تا صبح بيدار بنشينند و پايه ي تلفن بازي شما باشند. ---------- اين تغيير رفتار كه در خيلي از خانواده ها مشاهده مي شود چند دليل دارد كه مهمترين آنها رسانه هست و در راس اين رسانه ها : 1- براي ماهواره دار ها: فارسي وان/زمزمه/gem /... 2-براي ماهواره ندار ها : ضرغام تي وي وقتي نوع ديد خانواهد هاي سنتي ايران تغيير مي كند خانواده هايي كه به نوعي با اين ها در تماس هستند نيز تحت تاثير قرار مي گيرند .با يك نگاه از خارج ما به سمت جامعه ي بي حيايي پيش مي رويم و مي بايست يك دوره ي بي بند و باري را نيز از سر بگذرانيم تا به تعادل معنا داري برسيم .البته با آموزش(كه متاسفانه مرجع مناسبي براي اين كار نداريم و كسي كه ديد مناسبي داشته باشد نيز نداريم) مي توان دوره ي بي بند و باري را محدود و كوتاه كرد.ولي با روند فعلي يك دوره ي طولاني را پيش رو داريم 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ میشه بگید چرا شرم آوره؟! برای اینکه تشویقش میکنن بره با یه نامحرم ارتباط داشته باشه چیزی بدتر از این؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ برای اینکه تشویقش میکنن بره با یه نامحرم ارتباط داشته باشهچیزی بدتر از این؟؟ تا این رابطه چی باشه دوستی ساده که اشکالی ایجاد نمی کنه اگه بخوای از لحاظ شرعی حساب کنی چی از لحاظ شرعی رعایت شده که این بشه 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خوب راهکار نشونت داد کو ؟؟؟؟ :brodkavelarg: عجب والدینی واقعا که...چی بگم وقتی والدینتون اینجوری فک میکنن ببخشید ولی واقعا شرم آوره... مگه چطوری فکر کردن ؟؟؟ میشه بگید چرا شرم آوره؟! :wubpink: مثل يك دختر خوب به موقع بگير بخواب و نصف شب مزاحم خانواده نشو تا از دستت شاكي نباشند و در فكر از سر بازكردنت نيافتنداگر هم خيلي علاقه به آزار هاي شبانه داري از دوستان به جاي خانواده استفاده كن مطمينا 4 تا دوست داري كه تا صبح بيدار بنشينند و پايه ي تلفن بازي شما باشند. ---------- اين تغيير رفتار كه در خيلي از خانواده ها مشاهده مي شود چند دليل دارد كه مهمترين آنها رسانه هست و در راس اين رسانه ها : 1- براي ماهواره دار ها: فارسي وان/زمزمه/gem /... 2-براي ماهواره ندار ها : ضرغام تي وي وقتي نوع ديد خانواهد هاي سنتي ايران تغيير مي كند خانواده هايي كه به نوعي با اين ها در تماس هستند نيز تحت تاثير قرار مي گيرند .با يك نگاه از خارج ما به سمت جامعه ي بي حيايي پيش مي رويم و مي بايست يك دوره ي بي بند و باري را نيز از سر بگذرانيم تا به تعادل معنا داري برسيم .البته با آموزش(كه متاسفانه مرجع مناسبي براي اين كار نداريم و كسي كه ديد مناسبي داشته باشد نيز نداريم) مي توان دوره ي بي بند و باري را محدود و كوتاه كرد.ولي با روند فعلي يك دوره ي طولاني را پيش رو داريم اخه مردم آزاری خیلی حال میده اونم ددی محترم .... برای اینکه تشویقش میکنن بره با یه نامحرم ارتباط داشته باشهچیزی بدتر از این؟؟ :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ برای اینکه تشویقش میکنن بره با یه نامحرم ارتباط داشته باشهچیزی بدتر از این؟؟ خوب این از نظر شما بده مگه تشویقش کردن به س ک س! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده