shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من دوستیهای خیابونی معمولا تو سن پایین اتفاق میفته تو زمانی که شدیدا نوجوون دلش میخواد مورد توجه قرار بگیره که معمولا هم مدت زمان کوتاهی داره کم پیش میاد منجر به ازدواج بشه ولی حقیقتیه که هستش و نمیشه انکارش کرد باید خانواده به طور صحیح با این مشکل کنار بیاد 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بستگی به هدف دوستی داره.اگر هدفش فقط لحظه ای عیش باشه،100 درصد شما را رها میکنه. در بسیاری موارد دوستی خیابانی شایسته این رابطه نیست. باید گفت سوء استفاده خیابانی. حال به نظرشمادرفضای کنونی ایران اسلامی ماکه ابزارهای تحریک جنسی به وفوردراختیارجوانان ونوجوانان و حتی کودکان قراردارد اماجایی برای تخلیه و ارضاء این میل و غریزه وجودنداردآیاانگیزه دیگری غیرازسوءاستفاده جنسی(این موردجنسی تنهاجنبه جسمانی نداردوارضاء میل جنسی ازطریق غیرجسمانی و ازطریق روحی هم امکانپذیراست تقریباهمان چیزی که دوستان به عنوان دوستیهای سالم دوجنس مخالف ازآن یادمیکنند)وجوددارد؟ 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ حال به نظرشمادرفضای کنونی ایران اسلامی ماکه ابزارهای تحریک جنسی به وفوردراختیارجوانان ونوجوانان و حتی کودکان قراردارد اماجایی برای تخلیه و ارضاء این میل و غریزه وجودنداردآیاانگیزه دیگری غیرازسوءاستفاده جنسی(این موردجنسی تنهاجنبه جسمانی نداردوارضاء میل جنسی ازطریق غیرجسمانی و ازطریق روحی هم امکانپذیراست تقریباهمان چیزی که دوستان به عنوان دوستیهای سالم دوجنس مخالف ازآن یادمیکنند)وجوددارد؟ نه،شما درست میگی اکثریت این دوستی ها هدف جنسی دارند. اما راهی جایگزین برایش نیست،هست؟ 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نه،شما درست میگی اکثریت این دوستی ها هدف جنسی دارند.اما راهی جایگزین برایش نیست،هست؟ آموزش صیحیح تو مدارس و خونه هفته ای یک ساعت تو مدارس در مورد این مسائل صحبت بشه مشاورین مدرسه خیلی رو بچه ها تاثیر دارن 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ آموزش صیحیح تو مدارس و خونههفته ای یک ساعت تو مدارس در مورد این مسائل صحبت بشه مشاورین مدرسه خیلی رو بچه ها تاثیر دارن وقتی مدارس جدا هستند،چه آموزشی بهشون بدن. متاسفانه کلیپ های بسیار زننده در موبایل هم که فراگیر شده. بچه های مدرسه ای هم که ماشالله همه موبایل دارند. 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی مدارس جدا هستند،چه آموزشی بهشون بدن.متاسفانه کلیپ های بسیار زننده در موبایل هم که فراگیر شده. بچه های مدرسه ای هم که ماشالله همه موبایل دارند. واقعیتیه که وجود داره پس باید به همین روش هم درمون بشه موبایل نباشه از طریق اینترنت با تکنولوژی که نمیشه جنگید من خودم پسر نوجون دارم ولی چند سال پیش قبل از اینکه به این سن برسه بهش القا کردم که اگر روزی دوستی از جنس مخالف پیدا کرد اول به خودم بگه نمیدونم خوب مطلبو رسوندم یا نه باید به بچه فهموند که نترسه بیاد بگه حرفاشو 6 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت همه دوستان از ساناز خانم به خاطر شروع بحث تشکر میکنم. اولاً خواهشاً دوستان کم بگن جنس مخالف، بهتره بگن جنس مقابل، دختر و پسر دو جنس مخالف نیستن، بلکه متمایزن. در مورد سوال اصلی که آیا موافق هستم یا نه؟ یکی از دوستان همون اول گفته بود که یه بحث شخصیه، تا حد زیادی با این حرفش موافق هستم(البته فک کنم نظر بقیه هم همین باشه). اما یکی مثل بنده که مخالف این روابطه، ناشی از خیلی عوامل و متغیرهاست که چندتاش تو پست اولیه ذکرشده بود:عوامل مذهبی، عوامل فرهنگی و بخصوص بحث هایی که روانشناسان میکنند. برای بنده، قبل از هر چیز جهان یه خالق داره که بهش میگم خدا، و چون خدا خالق ما انسان ها بوده به همین دلیل شناخت کامل و جامعی از هر دو جنس مذکر و مونث داره. وقتی خدا مخالفه این رابطه س من هم مخالفش هستم(این رو گفتم که یکی که به خدا اعتقاد نداره بدونه که اگه یه جایی حرف هم رو نفهمیدیم به خاطر تعاریفمونه) طبق گفته ی روانشناسان: پسرها به روابط جنسی بسیار اهمیت میدهند و دخترها به روابط عاطفی. پسرها خیلی از اوقات در آینده سر میکنند و دخترها درگذشته: همین دو عامل رو عمیقاً توجه کنید ببینید چقد برای یه دختر توی این روابط امکان ضربه هست(البته منظورم این نیست که برای پسر نیست ولی احتمالش برای دختره بیشتره). 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی به نظرتون سواد اینجا نقش مهمی را داره؟آره برام مهمه .. این که طرف به بلوغ فکری رسیده باشه و درکش بالا باشه نه اینکه احساساتی باشه و یه انتظارات دیگه از دوستی داشته باشه ! اگر مثلا شما با یک انسان تحصیلکرده در خیابان دوست بشین چی؟ ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدین .. من چطور میتونم با یه فردی تو خیابون دوست بشم ... آخه با چه دلیلی ؟!! آیا الزاما هرکس در دانشگاهه از آدمی که در خیابانه،بهتره؟ نه . تو کلاسمون چنتایی دختر هسن که دخترای تو خیابوون بدترن ترم قبل با ی دختری هم گروه بودم .. بیرون قرار گذاشتیم تا بهش ی کتابی بدم دختر ه با یه آرایش غلیظی اومد .. اصلا باورم نمیشد! خب این افراد همون دخترای تو خیابوون هسن دیگه ! ملاک ما واسه انتخاب دوست در خیابان یا دانشگاه چیه؟ تو دانشگاه من از دوستی یه رابطه ساده میخوام .. بعدم اینکه روحیمون بهم بخوره ..طرز تفکرمون شبیه هم باشه .. کافیه 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ این فرهنگ جامعه اس که این چیزا رو نفی می کنه... توی خیلی از کشورها دختر و پسر با هم تو کلوب اشنا میشن یه شب با هم خوشن و بعدش هیچی... اونا تو فرهنگشون اسم اینو نمیذارن دوستی خیابونی یا سواستفاده جنسی... این چیزیه که واسه ما جا افتاده... من تو اطرافم به هر رابطه ای که نگاه می کنم پر از نقاط ضعفه... ولی متاسفانه جوونای ما به دلیل بسته بودن جامعه خودشونو درگیر روابطی می کنن که نه تنها براشون آرامشی نداره بلکه کلی آسیب روحی بهشون میرسونه... قبل از هر چیز باید جامعه و نگاه مردم رو اصلاح کنیم... 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ این فرهنگ جامعه اس که این چیزا رو نفی می کنه...توی خیلی از کشورها دختر و پسر با هم تو کلوب اشنا میشن یه شب با هم خوشن و بعدش هیچی... اونا تو فرهنگشون اسم اینو نمیذارن دوستی خیابونی یا سواستفاده جنسی... این چیزیه که واسه ما جا افتاده... من تو اطرافم به هر رابطه ای که نگاه می کنم پر از نقاط ضعفه... ولی متاسفانه جوونای ما به دلیل بسته بودن جامعه خودشونو درگیر روابطی می کنن که نه تنها براشون آرامشی نداره بلکه کلی آسیب روحی بهشون میرسونه... قبل از هر چیز باید جامعه و نگاه مردم رو اصلاح کنیم... دقیقا درست گفتین. تو ایران دخترها خیلی سریع به فکر ازدواج میوفتن. در حالیکه یک پسر هدف اولیه اش از این دوستی ها چیز دیگه ای است. رفیق خودم سر رفاقت با یکی چند ماه گریه میکرد،که چرا پسره ولش کرده. در حالیکه به قول شما در خارج،با هم یک مدت هستند و بعدش هم هردو از هم جدا میشن. بدون اینکه توقع و انتظار خاصی پیش بیاد. حالا به نظرتون اگر این سیستم تو ایران پیاده بشه خوبه؟ آسیب کدام بیشتره؟ 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت همه دوستاناز ساناز خانم به خاطر شروع بحث تشکر میکنم. اولاً خواهشاً دوستان کم بگن جنس مخالف، بهتره بگن جنس مقابل، دختر و پسر دو جنس مخالف نیستن، بلکه متمایزن. در مورد سوال اصلی که آیا موافق هستم یا نه؟ یکی از دوستان همون اول گفته بود که یه بحث شخصیه، تا حد زیادی با این حرفش موافق هستم(البته فک کنم نظر بقیه هم همین باشه). اما یکی مثل بنده که مخالف این روابطه، ناشی از خیلی عوامل و متغیرهاست که چندتاش تو پست اولیه ذکرشده بود:عوامل مذهبی، عوامل فرهنگی و بخصوص بحث هایی که روانشناسان میکنند. برای بنده، قبل از هر چیز جهان یه خالق داره که بهش میگم خدا، و چون خدا خالق ما انسان ها بوده به همین دلیل شناخت کامل و جامعی از هر دو جنس مذکر و مونث داره. وقتی خدا مخالفه این رابطه س من هم مخالفش هستم(این رو گفتم که یکی که به خدا اعتقاد نداره بدونه که اگه یه جایی حرف هم رو نفهمیدیم به خاطر تعاریفمونه) طبق گفته ی روانشناسان: پسرها به روابط جنسی بسیار اهمیت میدهند و دخترها به روابط عاطفی. پسرها خیلی از اوقات در آینده سر میکنند و دخترها درگذشته: همین دو عامل رو عمیقاً توجه کنید ببینید چقد برای یه دختر توی این روابط امکان ضربه هست(البته منظورم این نیست که برای پسر نیست ولی احتمالش برای دختره بیشتره). پس شما کلا دوستی پسر و دختر را قبل از ازدواج نفی میکنین؟ با توجه به زمینه های گسترده تحریک در جامعه،باید چکار کنند؟ 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ این فرهنگ جامعه اس که این چیزا رو نفی می کنه...توی خیلی از کشورها دختر و پسر با من تو کلوب اشنا میشن یه شب با هم خوشن و بعدش هیچی... اونا تو فرهنگشون اسم اینو نمیذارن دوستی خیابونی یا سواستفاده جنسی... این چیزیه که واسه ما جا افتاده... من تو اطرافم به هر رابطه ای که نگاه می کنم پر از نقاط ضعفه... ولی متاسفانه جوونای ما به دلیل بسته بودن جامعه خودشونو درگیر روابطی می کنن که نه تنها براشون آرامشی نداره بلکه کلی آسیب روحی بهشون میرسونه... قبل از هر چیز باید جامعه و نگاه مردم رو اصلاح کنیم... من نمیدونم واقعاً برای دوستان اهمیتی نداره که پدر یا مادرشون یا خواهر و برادرشون یا بچه هاشون چیکار میکنن؟ با کی میگردن؟ قبول کنید یا نکنید به خاطر همین اصلاح دیدی که از نظر شما غربی ها داشتن آمارهای فوق العاده وحشتناکی رو داریم. این آماری که میگم تا سال 2000 هستش: تو کشور سوئد و کشورهای اسکاندیناوی تقریباً 50 درصد بچه ها پدرشون معلوم نیست(تو سوئد 54 درصده). تو آمریکا که این نسبت کم بود 33 درصد بود. یعنی از هر سه بچه، یه بچه پدرش نامعلومه که کی بوده. منبع آمار هم کتاب عصر اطلاعات جلد دوم نوشته استاد استادان مانوئل کاستلز. البته تنها کشور اسلامی که آمارش رو داده بود کشور مصر بود که 9 یا 10 درصد بود. ببینید اگه این بی هویتی رو اصلاح دید جامعه میزارین بهتره کمی تفکر کنین. یکی دیگه از اشکالات جوامع عقب افتاده، مدرن بودن و عاری از عیب بودن هر نوع دیدگاهی است که در کشورهای پیشرفته وجود داره هست. این رو توضیح نمیدم که چقد اشتباهه چون کاملاً واضحه: از دست کم گرفتن خود به عنوان یه انسان عاقل تا اینکه خود این کشورها بعد چند سال یه تغییری تو اون قانون ها میدن و خیلی چیزای دیگه. در ضمن دوست عزیز شما گفتین اونا: این اونا که گفتین خیلی بده این یعنی اینکه اکثر مردم که مخالف رابطه ی دو جنس مقابلن فاقد فهم وشعور هستن و باید صرفاً از دیدگاه اونایی که یه جای دیگه هستن کپی کرد، این نظر من بود شاید اشتباه کنم. 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من نمیدونم واقعاً برای دوستان اهمیتی نداره که پدر یا مادرشون یا خواهر و برادرشون یا بچه هاشون چیکار میکنن؟ با کی میگردن؟قبول کنید یا نکنید به خاطر همین اصلاح دیدی که از نظر شما غربی ها داشتن آمارهای فوق العاده وحشتناکی رو داریم. این آماری که میگم تا سال 2000 هستش: تو کشور سوئد و کشورهای اسکاندیناوی تقریباً 50 درصد بچه ها پدرشون معلوم نیست(تو سوئد 54 درصده). تو آمریکا که این نسبت کم بود 33 درصد بود. یعنی از هر سه بچه، یه بچه پدرش نامعلومه که کی بوده. منبع آمار هم کتاب عصر اطلاعات جلد دوم نوشته استاد استادان مانوئل کاستلز. البته تنها کشور اسلامی که آمارش رو داده بود کشور مصر بود که 9 یا 10 درصد بود. درسته تو غرب آمار خیلی بدی وجود داره. اما آمار تو ایران چقدره؟ انصافا کدوم نهاد در ایران در این مسائل آمار گیری میکنه؟ اینهمه اسیدپاشی و تجاوزهای گروهی دلیلش چیه؟ درسته آزادی بیش از حد یکسری مسائلی را در پی داره،اما سرکوب در جوامع اسلامی،علاوه بر تاثیرات فرهنگی مشکلات جنایی و تجاوز خشن را هم سبب میشه. 7 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ پس شما کلا دوستی پسر و دختر را قبل از ازدواج نفی میکنین؟با توجه به زمینه های گسترده تحریک در جامعه،باید چکار کنند؟ اینکه کلاً نفی میکنم نیست، چون من خودم با دخترای زیادی دوست هستم و واقعاً مثل یه دوست بهش نگا میکنم در واقع بعنوان یه انسان، این دوستی هیچ وقت خیابانی نبوده بلکه با آگاهی و شناخت از طرف بوده، اینکه طرز فکر اون خانم درباره ی من و این رابطه چیه و هدفش چیه؟ اکثرا این دوستام و بهتر بگم که همه شون از لحاظ علمی با من رابطه دارن و من تا حالا به یاد نمیارم که برای قضیه ای غیر از قضیه ی علمی باهاشون قراری داشته باشم. من گفتم که این دیدگاه ناشی از خیلی عوامله، از نظر قرآن و مذهب، این روابط حرامه ؛ ولی از اونجایی که دوری گزیدن از دیگران از نظر من بدتره بد رو به بدتر ترجیح میدم.کسی که از دیگران دوری میگیره آدم مغروری به نظر میاد بهمین دلیل همه ازش دوری میگیرن، این خیلی به ضرره خودش و دیدگاهاشه. در مورد دوستی خیابانی، اولاً باید تعریف کنید دوستیه خیابانی چیه؟ چیزی رو که شما بهش میگید میز شاید دیگری بهش بگه کامپیوتر، بنابراین تعاریف خیلی چیزا رو مشخص میکنن، از نظر من دوستیه خیابانی یعنی: دوستی ای که در اثر یک یا چند بار نگاه کردن و بدون هیچ گونه شناختی از هم شکل میگیره این دوستیا از نظر من کاملاً پایه ای شهوانی دارن.(شاید تعریف شما دوستان چیز دیگه ای باشه ) این دوستیا اکثراً چندش آورن، همش ادا، عشوه و ناز، همه دورویی و هر دو طرف پشت نقابهایی خودشون رو مخفی میکنن، همه ش خنده های الکی، با هر حرفی هر دو طرف تصنعی هه هه هه هاهاها... برای اینکه نشون بدن خیلی شادن. برای سوال دوم همین چند روز قبل تو یه تاپیکی تو بایگانی خیلی بحث کردیم این سوال رو دیدم بازم به یاد اون همه بحث افتادم. خیلی خلاصه بگم اگه این شعار رو انجام بدیم خیلی چیزا حله: هر آنچه را که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند و هرآنچه را برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند. این عبارت رو بهش میگن شعار بشریت. از زمان کنفوسیوس این گفته شده(شاید هم قبلش) و تو دوره های بعدی هم مدام گفته شده. کسی که حاضر نیست خواهر و مادر و دخترش و همسر(یا برادر و پدر و پسرش) با ناموس مردم باشه باید خودش هم با ناموس مردم نباشه، مگه تعداد افرادی که حاضرند ناموسشون با یکی دیگه باشه چند درصده؟ خوشبختانه تعداد بی ناموس های جامعه خیلی خیلی کمه و همه یه غیرتی به اطرافیانشون دارن اگه این شعار رعایت بشه بسیاری از این تحریکات رو فرد مقابله میکنه. حالا بعضیا به این خنثی کردن تحریک و خود را نگه داشتن سرکوب میگن (که به نظر من قط کلمه رو یه کم گنده جلوه میدن که بگن کار اشتباهیه) یکی مثل من هم بهش میگه خود را نگه داشتن. حالا قضاوت با خودتونه این نظر منه از هیچکی هم انتظار چنین دیدگاهی رو هم ندارم. 5 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ درسته تو غرب آمار خیلی بدی وجود داره.اما آمار تو ایران چقدره؟ انصافا کدوم نهاد در ایران در این مسائل آمار گیری میکنه؟ اینهمه اسیدپاشی و تجاوزهای گروهی دلیلش چیه؟ درسته آزادی بیش از حد یکسری مسائلی را در پی داره،اما سرکوب در جوامع اسلامی،علاوه بر تاثیرات فرهنگی مشکلات جنایی و تجاوز خشن را هم سبب میشه. من عجله دارم باید برم. بعداً وقت کردم میام جواب میدم. دلایل خیلی خیلی زیادن. 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا درست گفتین.تو ایران دخترها خیلی سریع به فکر ازدواج میوفتن. در حالیکه یک پسر هدف اولیه اش از این دوستی ها چیز دیگه ای است. رفیق خودم سر رفاقت با یکی چند ماه گریه میکرد،که چرا پسره ولش کرده. در حالیکه به قول شما در خارج،با هم یک مدت هستند و بعدش هم هردو از هم جدا میشن. بدون اینکه توقع و انتظار خاصی پیش بیاد. حالا به نظرتون اگر این سیستم تو ایران پیاده بشه خوبه؟ آسیب کدام بیشتره؟ اصلا پیاده شدن این سیستم تو ایران عملی نیست... یعنی فرهنگ ها اون قدر متفاوته که اگه قصد تلفیقشونو داشته باشیم هم مثل الان دچار سردرگمی میشیم... من نمیدونم واقعاً برای دوستان اهمیتی نداره که پدر یا مادرشون یا خواهر و برادرشون یا بچه هاشون چیکار میکنن؟ با کی میگردن؟قبول کنید یا نکنید به خاطر همین اصلاح دیدی که از نظر شما غربی ها داشتن آمارهای فوق العاده وحشتناکی رو داریم. این آماری که میگم تا سال 2000 هستش: تو کشور سوئد و کشورهای اسکاندیناوی تقریباً 50 درصد بچه ها پدرشون معلوم نیست(تو سوئد 54 درصده). تو آمریکا که این نسبت کم بود 33 درصد بود. یعنی از هر سه بچه، یه بچه پدرش نامعلومه که کی بوده. منبع آمار هم کتاب عصر اطلاعات جلد دوم نوشته استاد استادان مانوئل کاستلز. البته تنها کشور اسلامی که آمارش رو داده بود کشور مصر بود که 9 یا 10 درصد بود. ببینید اگه این بی هویتی رو اصلاح دید جامعه میزارین بهتره کمی تفکر کنین. یکی دیگه از اشکالات جوامع عقب افتاده، مدرن بودن و عاری از عیب بودن هر نوع دیدگاهی است که در کشورهای پیشرفته وجود داره هست. این رو توضیح نمیدم که چقد اشتباهه چون کاملاً واضحه: از دست کم گرفتن خود به عنوان یه انسان عاقل تا اینکه خود این کشورها بعد چند سال یه تغییری تو اون قانون ها میدن و خیلی چیزای دیگه. در ضمن دوست عزیز شما گفتین اونا: این اونا که گفتین خیلی بده این یعنی اینکه اکثر مردم که مخالف رابطه ی دو جنس مقابلن فاقد فهم وشعور هستن و باید صرفاً از دیدگاه اونایی که یه جای دیگه هستن کپی کرد، این نظر من بود شاید اشتباه کنم. من اصلا قصدم این نبود که بگم اون رفتار ها درسته... فقط چیزی رو که دیدم نقل قول کردم... البته این حوری ها هم نیست... حقیقتش اینه که ادمهای متعهد اون جا کم نیستن... شاید حتی نسبت به جامعه ی امروز ما سالم تر زندگی کنن... چون با خودشون صادقن و بین زمین و آسمون مثل حالت کنونی جامعه ی ما معلق نیستن... 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ کسی که حاضر نیست خواهر و مادر و دخترش و همسر(یا برادر و پدر و پسرش) با ناموس مردم باشه باید خودش هم با ناموس مردم نباشه، مگه تعداد افرادی که حاضرند ناموسشون با یکی دیگه باشه چند درصده؟ خوشبختانه تعداد بی ناموس های جامعه خیلی خیلی کمه و همه یه غیرتی به اطرافیانشون دارن اگه این شعار رعایت بشه بسیاری از این تحریکات رو فرد مقابله میکنه. حالا بعضیا به این خنثی کردن تحریک و خود را نگه داشتن سرکوب میگن (که به نظر من قط کلمه رو یه کم گنده جلوه میدن که بگن کار اشتباهیه) یکی مثل من هم بهش میگه خود را نگه داشتن. ناموس یعنی چی؟ این معنی ناموس همیشه برای من جذاب بوده،چرا مرد احساس میکنه زن ناموسشه و باید مطیع او باشه.این یک حس تملک مرد نسبت به زن است. آیا مرد هم در اسلام ناموس زن محسوب میشود؟ من فکر میکنم شما هر رابطه ای به قول خودتان غیر علمی را یک رابطه خیلی عمیق جنسی میدونین،در حالیکه اینطور نیست،برای همین فکر میکنین رابطه میشه بی ناموسی!! ما با یک عده از رفیق هامون تور میریم،بازی میکنیم و هیچ اتفاق خاصی هم بینمون نمیافته. چرا فکر میکنین شوخی و خنده بین دختر و پسر،از نظر قرآن حرامه؟ شوخی و خنده هم که در مسائل علمی پیش نمیاد،میاد؟ 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ دوستي دوستيه ديگه! دختر و پسرش چه فرقي مي كنه؟؟ البته اونايي كه خيلي رابطه رو خاص مي كنن بعدا صدمه ميخورن، حالا نه همشون... راجع به دوستي خياباني...هيچ ذهنيتي ندارم! يعني نميدونم چه جوري ميشه وسط خيابون با كسي دوست شد!!! 4 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ ناموس یعنی چی؟این معنی ناموس همیشه برای من جذاب بوده،چرا مرد احساس میکنه زن ناموسشه و باید مطیع او باشه.این یک حس تملک مرد نسبت به زن است. آیا مرد هم در اسلام ناموس زن محسوب میشود؟ من فکر میکنم شما هر رابطه ای به قول خودتان غیر علمی را یک رابطه خیلی عمیق جنسی میدونین،در حالیکه اینطور نیست،برای همین فکر میکنین رابطه میشه بی ناموسی!! ما با یک عده از رفیق هامون تور میریم،بازی میکنیم و هیچ اتفاق خاصی هم بینمون نمیافته. چرا فکر میکنین شوخی و خنده بین دختر و پسر،از نظر قرآن حرامه؟ شوخی و خنده هم که در مسائل علمی پیش نمیاد،میاد؟ این بحث ها زیاد فایده نداره، اصلاً حق با شما، من که میرم پی اعتقاد خودم شما هم برید دنبال اعتقاد خودتون. و لا یکلف الله نفساً الا وسعها: خدا هیچکدوممنون رو بیش از اونی که میدونیم رو تکلیف نمی کنه ،من که درکم همین قدره. ممنون از تاپیکتون، خوشحال شدم که تو بحثتون شرکت کردم. دیگه خدانگهدارتون:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده