رفتن به مطلب

هرگز قره قوروت نخور !


ارسال های توصیه شده

lavashak.jpg

 

قره قوروت را از آب ماست یا همان دوغ می گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ بصورت جامد در می آید.

 

مزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. میزان اسید لاکتیک قره قوروت بقدری زیاد است که میتوان گفت خود اسید لاکتیک است !!!! . اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب میشود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم میزند.

 

یکی از دلایلی که گفته می شود ماست چکیده بهتر از خود ماست است این است که مقدار زیادی از اسید لاکتیک آن که در آب ماست موجود است گرفته شده است ولی با این حال بهتر است با مقداری نعناع ، پونه و موسیر مصرف شود (تا حالت سردی و اسیدی آن کاهش یابد)

 

در حالت طبیعی، خون انسان کمی قلیایی بوده و بسیار حیاتیست که این حالت حفظ شود بدین جهت در خلقت انسان مکانیزم های پیچیده ای تعبیه شده است که این تعادل را حفظ کنند.

 

در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 34/7 و 40/7 میباشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر اینصورت بعضی از واکنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیتهای فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه می شود.

 

 

مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.

 

کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف قره قوروت باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.

 

بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آنرا برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز می کنند با این تصور غلط که چون قره قوروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است در صورتیکه کلسیم آن نه تنها جذب نمی شود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندانها نیز می شود. جالب است حتی آنرا برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شده اند !!!. گاهی اوقات آنرا برای کاهش فشار خون تجویز می کنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگها میشود. میتوان بجای آن از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.

 

ای کاش مضرات مصرف قره قوروت به اینجا ختم می شد.

 

اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش میدهد و چون قره قوروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک می باشد لذا برای مغز انسان بسیار مضر می باشد.

بعضی از آثار و نتایج زیانبار اسیدی شدن خون :

 

انواع بیماریهای قلب و عروق

 

خورده شدن دیوارة سرخرگ ها و سیاهرگ ها

 

ضعف حافظه

 

آلزایمر

 

دیابت

 

سرطان

 

ضعف سیستم ایمنی بدن

 

بیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناکMS

 

پوکی استخوان

 

خرابی و فساد دندانها

 

لقی دندانها

 

ضعف اعصاب

 

تشنج

 

دل درد شدید در دختران هنگام عادت ماهانه

 

 

در غرب به خون اسیدی لقب کُشنده خاموش (Silent Killer) داده اند.

 

در خصوص بیماری های ناشی از اسیدی شدن خون ، مطالب بسیاز زیادی در اینترنت موجود است که اکثراً به زبان انگلیسی است.

لینک به دیدگاه

امیدوارم اثری هم داشته باشه این آگاهی دادنت !

در مورد من که بی اثر بود

ترک اعتیاد به این جور مواد سخت تر از ترک مواد مخدره :ws44:

لینک به دیدگاه
امیدوارم اثری هم داشته باشه این آگاهی دادنت !

در مورد من که بی اثر بود

ترک اعتیاد به این جور مواد سخت تر از ترک مواد مخدره :ws44:

:167:

 

یعنی خودت به تاپیکات عمل نمیکنی؟

 

خودت قرهقوروت و ترک نمیکنی هی میای من وبه ترک نوشابه تشویق میکنی؟

 

:w000:

لینک به دیدگاه
:167:

 

یعنی خودت به تاپیکات عمل نمیکنی؟

 

خودت قرهقوروت و ترک نمیکنی هی میای من وبه ترک نوشابه تشویق میکنی؟

 

:w000:

اوری جون این یکی رو از من نخواه

هر چی بخوای ترک می کنم اما ترشی جات رو نه :ws44:

كاش اون عكسه رو نميذاشتي

هي به تناقض ميرسم با متنش :4chsmu1:

 

اون عکسه رو گذاشتم واسه دل خودم :ws3:

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

من اون زمان کوچیک بودم اصفهان زندگی میکردیم اگه یه روز نمیخوردم میمردم معتاد بودم بهش البته مامانم هیچوقت نمیذاشت غیر بهداشتیشو بخورم ولی من میرفتم قایمکی میخریدم چون اونا خوشمزه تر بود تا اومدیم رشت اینجا اصلا قره قوروت رو نمیشناسن این شد که ترک کردم...:ws37:

لینک به دیدگاه

چند روز پیش یه دکتره داشت توی tv می گفت که قره قوروت خیلی هم عالیه و سرشار از کلسیم

جالب اینه که به شدت هم توصیه می کرد برای کسانی که کمبود کلسیم دارن !

بلاخره ما نفهمیدیم باید به چه سازی برقصیم :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
چند روز پیش یه دکتره داشت توی tv می گفت که قره قوروت خیلی هم عالیه و سرشار از کلسیم

جالب اینه که به شدت هم توصیه می کرد برای کسانی که کمبود کلسیم دارن !

بلاخره ما نفهمیدیم باید به چه سازی برقصیم :banel_smiley_4:

منم والا بیشتر از خواصش شنیده بودم که خاصیت ضد میکروبی داره

ولی اینکه اسیدش به دندون آسیبمیزنه شکی درش نیست

ولی اینکه خونو اسیدی میکنه... باید بگم خون یک محلول بافر هست ینی اگه بیشتر از حد معمول اسیدی یا بازی بشه خودش حالت خود تنظیم داره و به حال اولیه خودش برمیگرده

اصلا اگه خون کمی اسیدی بشه خطرات بسیار جبران ناپذیر به همراه داره...

بعد از هر وعده غذایی pHپلاسما به شدت پائین میاد و اسیدی میشه و پلاسما کدر میشه همون وقته که آنزیما وارد عمل میشن و پلاسمارو تصویه میکنن

پس با دو چیز خون به حال اولیش بر میگرده اول بافر بودن محلول خون دوم آنزیمها

ولی هنوز هم شک دارم ممکنه این گفته ها (گفته های استارتر) درست هم باشه ما که اطلاعاتمون کامل نیست :hanghead:

لینک به دیدگاه

از یه منبع سلامت و مواد غذایی مطلی زیر رو پیدا کردم که باز هم تایید کننده قره قوروت و از خواص زیادی نام برده !!

بلاخره کدوم رو باید باورم کنیم ؟!

فکر کنم باید خودمون دست به کار بشیم و اطلاعات پزشکی رو بالا ببریم :banel_smiley_4:

قره قوروت مانند دیگر لبنیات برای پیشگیری از پوکی استخوان مفید است.

قره قوروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی است.

قره قوروت یا قره قروت یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از کشک تولید می شود. هر 100 گرم قره قوروت حاوی240 کیلوکالری انرژی است که می تواند بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه را تأمین کند.

قره قوروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی است.

پروتئین موجود در این فرآورده نقش ساختاری و استحکامی در بدن (به ویژه عضلات) دارد و به رشد و نمو کمک می کند.

قند موجود در قره قوروت از نوع لاکتوز است که از بهترین قندهای طبیعی می باشد و انرژی کمتری نسبت به قند معمولی دارد. لاکتوز در طی فرآیند تولید قره قوروت شکسته شده و به قند ساده تر تبدیل می شود، بنابراین مصرف قره قوروت برای افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز شیر می باشند، مشکلی ایجاد نمی کند.

از مهم ترین خواص قره قوروت، درصد پایین چربی آن است که این محصول را به یک محصول رژیمی برای افراد دچار اضافه وزن و چربی خون بالا تبدیل کرده است.

از آنجایی که قره قوروت حاوی اسیدهای آلی می باشد، ضدعفونی کننده لوله گوارش است، زیرا باعث جلوگیری از رشد باکتری های مضر در لوله گوارش می شود

قره قوروت مانند سایر فرآورده های لبنی، سیحاوی کلم است. کلسیم از نرمی استخوان در کودکان و پوکی استخوان در بزرگ سالان پیشگیری می کند و باعث استحکام دندان ها و تنظیم رشد و تقسیم سلول های پوششی لوله گوارش می شود.

قره قوروت حاوی ویتامین d نیز می باشد. این ویتامین باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می شود، در نتیجه از عوارض کمبود کلسیم پیشگیری می کند. همچنین باز ابتلا به سرطان روده بزرگ نیز جلوگیری می کند.

سایر املاح و مواد مغذی موجود در این فرآورده نیز در فعال سازی آنزیم ها و ویتامین ها و مقاومت بدن در برابر بیماری های عفونی نقش موثری دارند.

از آنجایی که قره قوروت حاوی اسیدهای آلی می باشد، ضدعفونی کننده لوله گوارش است، زیرا باعث جلوگیری از رشد باکتری های مضر در لوله گوارش می شود.

اگر قره قوروت کشک را نگیرند، میزان اسید لاکتیک و کلسیم کشک بیشتر و مزه آن ترش تر می شود. روش تهیه ی قره قروتبرای تهیه قره قورت معمولا آب ماست را (بخشی از ماست را که هنگام تغلیظ از آن جدا می شود) به وسیله ی حرارت تغلیظ نموده و بسته بندی می کنند. این محصول بسیار ترش مزه بوده و به عنوان چاشنی همراه غذاهای مختلف مصرف می شود.

روش خانگی ابتدا دوغ را جوشانده تا آن قدر غلیظ شود که به رنگ قهوه ای برسد. البته می توان آب ماست را با حرارت ملایم جوشاند تا سیاه شود و سپس آن را روی پلاستیک پهن کرد تا سفت شود.روش تهیه قره قروت از دوغدوغ ترش شده را در مشک میریزند تا تمام چربی آن که کره میباشد جدا گردد. بعد باقیمانده دوغ را میجوشانند تا غلیظ شود، سپس آن را روی پارچه صاف میکنند تا آب آن گرفته شود و باقیمانده را که روی پارچه مانده است، به صورت گلوله یا بیضی یا استوانه در آورده، میگذارند تا خشک گردد و نام آن را کشک میگذارند.آب چکیده از پارچه را با کمی شیر مخلوط کرده و بعد میجوشانند تا جسمی سرخ رنگ و ترش مزه که قره قروت نام دارد به دست آید. نام این محصول قره قروت یا ترف سیاه است.

 

توصیه ها :

1- از آنجایی که ممکن است به منظور ایجاد طعم و جلوگیری از رشد برخی میکروب ها، به فرآورده هایی نظیر کشک و قره قوروت، میزان زیادی نمک اضافه شود، مصرف این گونه محصولات به افراد دچار پرفشاری خون توصیه نمی شود.

 

2- در حال حاضر برخی از قره قوروت ها به صورت سنتی و در شرایط غیربهداشتی تهیه و بسته بندی می شوند. مصرف فرآورده های غیرپاستوریزه منجر به بروز بیماری های گوارشی و مسمومیت می شود.

 

3- هنگام خرید چنین محصولاتی حتما به تاریخ انقضای محصول توجه کنید. زیاده روی نکنیداسیدیته قره قروت از لواشک خیلی بیشتر است و مصرفش می تواند موجب فرسایش مینای دندان شود و آثار مخرب را روی دندان ها بگذارد. به همین دلیل بهتر است که در مصرف آن تعادل را رعایت کرد. افزودن نمک فراوان به قره قروت موجب بالا رفتن سدیم خون می شود و در نتیجه ابتلا به بیماری هایی مانند پرفشاری خون یا افزایش دفع کلیوی کلسیم شدت می یابد. در ضمن زیاده روی در مصرف این فرآورده، به دلیل محتوای اسید آن، منجر به ضعف عمومی بدن شده و توصیه نمی شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...