رفتن به مطلب

طرح هدفمند کردن تاپیک های گفتگوی آزاد!

آیا با طرح هدفمند کردن تاپیک های گفتگوی آزاد موافقید؟  

58 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با طرح هدفمند کردن تاپیک های گفتگوی آزاد موافقید؟

• 47
    • 2
    • 9

ارسال های توصیه شده

ممنون عابدی جان

متاسفانه یک سری از کاربران که از دوستان خودمم هستن اصلا رعایت نمیکنن و بقول سامان عزیز شیفت شب کاری و بیخوابی که میشه تاپیک های بیمحتوا و قارچ گونه به وفور استارت میشه نمیدونم هدفشون از این تاپیکها چیه احتمالا برای گرفتن تنکس این کار رو میکنن

خب به احتمال زیاد اگر کاربران آزاد دست از کپی پیس کردن در تالار بر ندارند و روز به روز زیاد بشه به ناچار قانون تایید کردن تاپیک رو پیش میگیریم تا هر تاپیکی که دیدن رو کپی ننکند و ما هم خیلی راحت ترن منتقل میکنیم به بایگانی :banel_smiley_4:

چند وقته دوستانه به دوستان گفتم ولی ظاهرا گاهی باید سخت گیری بشه :banel_smiley_4:

تا چند روز آینده هم دسترسی چند کاربر به تالار آزاد به خاطر رعایت نکردن قوانین بسته خواهد شد:banel_smiley_4:

اوه اوه شقی کماندو اومد. :ws3:

من از ضابط ویژه قوه ی قضاییه انجمن خواهشمندم، حالا ایندفعه رو ببخشن.

حالا شما کوتاه بیا.

بچه ها میگن غلط کردیم. :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 148
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه کاری نکنید اسی معظم له، بعدا بگه تو صحن عمومی مجلس چرا به شخص بنده توهین کردید.

وقت نوکریمان تمام شود، خودمان کنار میکشیم. :banel_smiley_4:

اتفاقا من این را به تقلید از نماینده های مجلس گفتم!

نوکریه کی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوه اوه شقی کماندو اومد. :ws3:

من از ضابط ویژه قوه ی قضاییه انجمن خواهشمندم، حالا ایندفعه رو ببخشن.

حالا شما کوتاه بیا.

بچه ها میگن غلط کردیم. :ws3:

قانونه قانونه و همه ملزم به رعایتش هستن:banel_smiley_4:

این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اتفاقا من این را به تقلید از نماینده های مجلس گفتم!

نوکریه کی؟

بنده هم متوجه شدم! به خاطر همین اون پاسخ رو دادم دیگه! :icon_redface:

تیتر دیروز روزنامه ایران دیروز به نقل از احمدی نژاد:

وقت نوکریمان که تمام شود، بی ادعا کنار میکشیم....

:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون عابدی جان

متاسفانه یک سری از کاربران که از دوستان خودمم هستن اصلا رعایت نمیکنن و بقول سامان عزیز شیفت شب کاری و بیخوابی که میشه تاپیک های بیمحتوا و قارچ گونه به وفور استارت میشه نمیدونم هدفشون از این تاپیکها چیه احتمالا برای گرفتن تنکس این کار رو میکنن

خب به احتمال زیاد اگر کاربران آزاد دست از کپی پیس کردن در تالار بر ندارند و روز به روز زیاد بشه به ناچار قانون تایید کردن تاپیک رو پیش میگیریم تا هر تاپیکی که دیدن رو کپی ننکند و ما هم خیلی راحت ترن منتقل میکنیم به بایگانی :banel_smiley_4:

چند وقته دوستانه به دوستان گفتم ولی ظاهرا گاهی باید سخت گیری بشه :banel_smiley_4:

تا چند روز آینده هم دسترسی چند کاربر به تالار آزاد به خاطر رعایت نکردن قوانین بسته خواهد شد:banel_smiley_4:

این قانون تایید تاپیک خیلی جالب بود... یکی از بهترینها بود ... کاش هنوزم ادامه داشت...:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این قانون تایید تاپیک خیلی جالب بود... یکی از بهترینها بود ... کاش هنوزم ادامه داشت...:ws37:

خب کار و برای ما خیلی سخت کرده بود ولی با تمام سختیش احتمل 70 درصد دوباره اجرا میکنیم:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من الان تاپیک های گفتگوی آزاد را که نگاه میکنم،خیلی ها جنبه خبری داره یا فقط یک قصه است!

هیچ گفتگوی خاصی نمیشه پیرامونش انجام داد!

به نظرم خود کاربرها باید رعایت کنند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
من الان تاپیک های گفتگوی آزاد را که نگاه میکنم،خیلی ها جنبه خبری داره یا فقط یک قصه است!

هیچ گفتگوی خاصی نمیشه پیرامونش انجام داد!

به نظرم خود کاربرها باید رعایت کنند.

ما ایرانیا یاد گرفتیم زور بالا سرمون باشه وگرنه قوانین و رعایت نمیکنیم حتی اگر تو دنیای مجازی باشه :banel_smiley_4:

متاسفانه یا باید اخطار داد که بشخصه مخالفم مگر اینکه تحت فشار باشم یا قوانین و سخت کرد و بالا سر کاربرا با گرز باشم:banel_smiley_4:

ولی چتد کاربر خاطی دسترسی شون قطع خواهد شد منتظر دو سه تخلف دیگه هستم :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

از آنجایی که تحقیقات بسیاری روی این تالار انجام دادم دوتا اشکال پیش می یاد در اجرای طرحت!

1. وقتی تعداد صفحات تاپیک زیاد می شه(مخصوصا وقتی بحث سنگین باشه)امکان نداره دیگه کسی همه بحث ها رو به شکل یه بحث داغ و تازه دنبال کنه
  2. معمولا همه می خوان تو صفحات اول بحث باشن برای همین خیلی وقتا پیش میاد که تاپیک هم براشون جالبه ولی چون قدیمیه ولش می کنن %282506%29.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه
از آنجایی که تحقیقات بسیاری روی این تالار انجام دادم دوتا اشکال پیش می یاد در اجرای طرحت!

1. وقتی تعداد صفحات تاپیک زیاد می شه(مخصوصا وقتی بحث سنگین باشه)امکان نداره دیگه کسی همه بحث ها رو به شکل یه بحث داغ و تازه دنبال ی چون کنه
  2. معمولا همه می خوان تو صفحات اول بحث باشن برای همین خیلی وقتا پیس میاد که تاپیک هم براشون جالبه ولی چون قدیمیه ولش می کنن %282506%29.gif

ای منافق تفرقه افکن، ای عامل آمریکا و اسرائیل.

این طرح مورد تائید آقا اسی بوده

انتقاد میکنی؟ :w00: ای جریان انحرافی، ای فتنه، ای جنبش مخملی ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ای منافق تفرقه افکن، ای عامل آمریکا و اسرائیل.

این طرح مورد تائید آقا اسی بوده

انتقاد میکنی؟ :w00: ای جریان انحرافی، ای فتنه، ای جنبش مخملی ...

عاملش کجا بوده ؟ من خود آمریکا و اسرائیلم!

حیف اون رای موافق که بهت دادم:viannen_38:

از اول هم باید می دونستم با اون آقاتون دیکتاتوری راه می اندازین!

انتقاد می کنیم 5 تا دیگه هم اضافه تر%281913%29.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
عاملش کجا بوده ؟ من خود آمریکا و اسرائیلم!

حیف اون رای موافق که بهت دادم:viannen_38:

از اول هم باید می دونستم با اون آقاتون دیکتاتوری راه می اندازین!

انتقاد می کنیم 5 تا دیگه هم اضافه تر%281913%29.gif

رای موافق رو ول کن، بچسب به اون گزینه ی سوم که 4 نفر بهش رای دادن :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

1. وقتی تعداد صفحات تاپیک زیاد می شه(مخصوصا وقتی بحث سنگین باشه)امکان نداره دیگه کسی همه بحث ها رو به شکل یه بحث داغ و تازه دنبال ی چون کنه
  2. معمولا همه می خوان تو صفحات اول بحث باشن برای همین خیلی وقتا پیس میاد که تاپیک هم براشون جالبه ولی چون قدیمیه ولش می کنن %282506%29.gif

کشته منو این نظرای کارشناسیت!!!! :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
می گویم بهتر نیست به جای آنکه تاپیکهای جدید ضعیف بزنیم، برویم تاپیک های قوی و باحال رو بیاریم بالا؟

موافقین قیام کنند!

من راه حل سومی هم دارم:

به جای اینکه تاپیک های ضعیف بزنیم و تاپیک های پوکیده رو زنده کنیم :

تاپیکای جدید با محتوای قوی بزنیم

اینطوری بهتر نیست ایا؟

کسانی که با نظر من موافقن چمباتمه بشینند:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من راه حل سومی هم دارم:

به جای اینکه تاپیک های ضعیف بزنیم و تاپیک های پوکیده رو زنده کنیم :

تاپیکای جدید با محتوای قوی بزنیم

اینطوری بهتر نیست ایا؟

کسانی که با نظر من موافقن چمباتمه بشینند:w58:

نه نگرفتی!

استعداد انگلیسی بودن نداری!

بهت میخوره ساکن کشورهای اسکاندیناوی باشی که به میزان امید به زندگی ای که تو کشورتون داری، افتخار میکنی.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...