Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ستی سه قلوهاشو انداخته بود تو سبدو رفته بود ک حمام کنهشوورش هم که... بیچاره بچه هاش...() جمعه 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ صبح جمعه بیدار شدم دیدم دیرم شده برا تاب سواری مجبور شدم تا پارک بدوم :icon_pf (44): گوجه 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ هی من وایسادم اینجا منتظر ک یکی بیاد جمله بسازه اونوقت عین گوجه فقط میاین نگا میکنیدو منم کم کم باید تاپیکو ببندم و ...() بیخیال 6 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ هی من وایسادم اینجا منتظر ک یکی بیاد جمله بسازه اونوقت عین گوجه فقط میاین نگا میکنیدو منم کم کم باید تاپیکو ببندم و ...() بیخیال بیخیال یکتا جون نبندیا ... خودمون به یاد دوم دبستان این جا میایم جمله سازی، دو تایی آلزایمر :w14::w140::guntootsmiley2: 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ آلزایمر :w14::w140::guntootsmiley2: یک روزی که خیلی شارژ بودم:w14: و با و کلی ذوق داشتم ولی ازبس انتظار کشیدم و :w140: آلزایمر داشت و نیومد و هیچ خبری نشد ازش منم تصمیم گرفتم از روی زمین محوش کنم:guntootsmiley2: گزارش کار:banel_smiley_52::w74::4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ گزارش کار:banel_smiley_52::w74::4chsmu1: یکتا به من گفت بیام اینجا جمله بسازم...گفتم نمیاممممم:4chsmu1:بعد تهدیدم کرد:banel_smiley_52:اومدم. خوب کار دارم باید برم گزارش کار بنویسم:w74: ------------------------------------------------ مسافرت 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ مسافرت هروقت میریم مسافرت هرکسی یک حالی داره یک بدماشینه همش راننده هم که با خودش حال میکنه منم این شکلی هستم تو حال خودم از آهنگ ها لذت میبرم.:w42: :w31::w00: عروسی 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ رفته بودیم عروسی :w31:داشت حسابی خوش میگذشت ک بین این وریا و اون وریا:w00: عروس و داماد بیچاره هم نانوایی 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ نانوایی وای میری نانوایی هوا گرم خسته بچه کوچولوت هم گذاشتی تو خونه فکرت پیششه اونوقت یکی میاد جات و بگیره تو صف .......دلت میخواد:ubhuekdv133q83a7yy7 :jawdrop::w42::167: سرملاصدرا 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سرملاصدراخیلی شلوغ پلوغ شده بود و جوونا:w42:بعد دیدم ی عده اینجوری اومدن:167: من ک اینجوری شده بودم:jawdrop: سریع صحنه رو ترک کردم بادبادک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ بادبادک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک آدم خبیث بادبادک یک نی نی رو گرفته بود نی نیه من رفتم دعواش کردم سرم رفت از بس گریه کرد.. :shame: فرهنگ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ یک آدم خبیث بادبادک یک نی نی رو گرفته بود نی نیه من رفتم دعواش کردم سرم رفت از بس گریه کرد.. :shame: فرهنگ داشتم بلند بلند فکر میکردن با خودم یهو یکی گفت فرهنگ داشته باش یواش یواش فکر کن منم شرمنده شدم :shame: کتاب 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ داشتم بلند بلند فکر میکردن با خودم یهو یکی گفت فرهنگ داشته باش یواش یواش فکر کن منم شرمنده شدم :shame: کتاب فکر میکردم ........:icon_pf (34): مردم جای اینکه بروند کتاب بخرند بخونند میروند سینما و از فیلمش و چه صحنه هایی که نمیبینند :4chsmu1::banel_smiley_52: واحدجبرانی 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ من ک همیشه سر کلاس اینجوری بودم :4chsmu1: و استادمون هم اینجوریاما آخر ترم :banel_smiley_52: مجبور شدم واحدجبرانی بردارم تا اون ترم بالاخره ب خیر بگذره... مامان بزرگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ من ک همیشه سر کلاس اینجوری بودم :4chsmu1: و استادمون هم اینجوریاما آخر ترم :banel_smiley_52: مجبور شدم واحدجبرانی بردارم تا اون ترم بالاخره ب خیر بگذره... مامان بزرگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه نی نیه رفت خونه مامان بزرگش اینا ، اینقدر شیطونی کرد که مامانبزرگش عصبانی شد نی نی هم کچلش کرد ... مسابقه طراحی :brodkavelarg: 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ من طرح جالبی زدم و تو مسابقه طراحی شرکتیدم و برنده شدمو مدالو گرفتم ولی همه عصبانی شدن و دنبالم کردن:brodkavelarg: چه جمله ضایعی! دستور دادن :mornincoffee::167: 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تو خونه که من دارم چایی میخورم:mornincoffee: بابام که بهم دستور میده من اینجوری میشم بابامم قاط میزنه:167: منم اینجوری میشم جمله: عاشورا :shad: 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ در روز عاشورا نباید خندید رقصید و شادی کرد سربازی :w410::shame: 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هرکی درس نخونه باید بره سربازی صفر بشهدسشویی بدن بشوره :shame: "من" :pichak29: 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ تو خونه که من دارم چایی میخورم:mornincoffee: بابام که بهم دستور میده من اینجوری میشم بابامم قاط میزنه:167: منم اینجوری میشم جمله: عاشورا :shad: روز عاشورا یه پسربچه ای رو دیدم اینطوری:shad: سینه می زد برا کنترل خنده ام لبابم رو عجیب غریب فشردم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده