Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان نواندیش همونطور که از اسم تاپیک مشخصه قراره جمله سازی کنیم اما به شیوه نوین یعنی جمله سازی با ترکیبی از کلمات وشکلکها... به اين صورت كه هر نفر با یک كلمه و سه شکلک كه نفر قبل تعيين كرده يه جمله ميسازه و یک كلمه و سه شکلک دیگه براي نفر بعد انتخاب ميكنه. مثلا نفر قبلی من کلمه درسهام و سه شکلک گذاشته ... من باید با توجه کلمه درسهام و سه شکلک جمله بسازم به اینصورت که : استرس ( ) امتحانام و فکر کردن ( ) به درسهام , من رو به گریه ( ) میاندزه . و بعد یک کلمه و سه شکلک برای نفر بعدی میذارم . قوانین بازی : 1- دوستان از دادن پستهای پشت سر هم اکیدا خودداری کنید... 2- اگر کسی قبل از شما پست بده , حتما حتما پستتان را ویرایش کنید... 3- از جمله های مناسب استفاده نمایید و به کسی توهین نکنید ... 4- اگر کسی پست اشتباه داده یا خطایی انجام داده , بازی را متوقف کنید و ادامه ندید و به من یا افسانه گزارش بدید تا رسیدگی بشه . ممنون از شما عزیزان 47 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خب نفر اول: با این سه شکلک و کلمه( دیشب ) اولین جمله رو بگه ببینم چه میکنید... 15 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ دیشب یه سوسکه اومد تو اوتاقم منم زدم تو سرش و خوشحال شدم ... حالا: دوشنبه 22 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ دوشنبه تمام دوشنبه را داشتم درس میخوندمحتی شب را هم با ی قهوه ب صبح رسوندم و هی درس خوندم ولی ... بعداز امتحان این حال و روزم بود مامان 23 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ دیروز مامان منو دادامو برد پارک تاب بازی کرد یمو و شوکول خوردیم چراغ نفتی ، 21 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ شکلکا کو پس الان معلوم شد با خنده ، نو مسابقه بهترین چراغ نفتی جهان شرکت کردم و نفر اول شدم ، و ذوق مرگ ، شدم طالبی 22 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ دلم هوس طالبی کرده بود رفتم سواراسبم بشم برم طالبی بخرم اما... ولی ناامید نشدم و باماشینم رفتمباماشینم تو آب سقوط کردم... بعداز سالها هنوز با ی تیوپ در پی یافتن طالبی در دریا سرگردانم زندگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 22 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ برا ادامه زندگی رفتم با دختر شاه پریون عروسی کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد شبا مینسشتیم با هم از اینده صحبت می کردیم و تو خیالمون بچه مون رو بزرگ می کردیم کولر ماشین 18 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ زیر کولر ماشین با دوستم داشتم میچتیدم که که گفت اردبیل برف اومده بریممنم ذوخیدمو پروژه 17 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ داشتم تبل می زدم پروژه پروژه یکی خنده کنان اومد پروژه گفت عاشق پروژه استاده پروزه شون شده ویندوز 13 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ داشتم با دوچرخه میرفتم پارک که دوستم تو خیابون صدام کرد بیا ویندزمو عوض کن......گفتم عمرا سیبیل 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اومدم سیبیلم رو با اره برقی بزنم سیبیل زدم دستت و پام رو بریدم کلی دلم سوخت پهنای باند 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ فوتبالیست جه میدونه پهنای باند فرود هواپیما باید چقد باشه...بهتره بری از ی شاگرد قهوه چی بپرسی یا از ی جنگجو ...که اونا هم نمیدونن( ی کلمه باربط با شکلکات بذار کلی فسفر سوزوندم:4chsmu1:) عمو 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ به عمو گفتم بستنیم ریخ ت اعصانب شد و رفت برام نوشابه خرید انتخاب واحد 11 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ کزت مجبور بود برای پرداخت هزینه انتخاب واحدش بسختی کارکند درحالی که بچه مایه دارا در حال تفریحو آدامس جویدن بودن تابستون 11 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ کزت مجبور بود برای پرداخت هزینه انتخاب واحدش بسختی کارکند درحالی که بچه مایه دارا در حال تفریحو آدامس جویدن بودن تابستون تابستونا حال میده با دوستامون بریم کوهنوردی بعد بکشیمشون و بشن مثل فرشته ، همیشه در کنار ما حالا: محمد آر اس :brodkavelarg: 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ محمد آر اس داشت تو پروفایلم سیگار میکشید منم دعواش کردم :brodkavelarg: پرتو ذوق کرد ! گروگان 8 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ داشتم میرفتم که در چنگال گروگان گیر ها اسیر شدم با یک حرکت ضربتی اسلحه مو کشیدم گفتم به کاهدون زدین رفقا من خودم داشتم میرفتم بانک بزنم خلاصه ضربه فنیوشن کردم :femenist::w589: شرمندگی 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ داشتم میرفتم که در چنگال گروگان گیر ها اسیر شدم با یک حرکت ضربتی اسلحه مو کشیدم گفتم به کاهدون زدین رفقا من خودم داشتم میرفتم بانک بزنم خلاصه ضربه فنیوشن کردم :femenist::w589: شرمندگی خیلی باحال بود ...ضربه فنیشون کردی ... میترا زبون دراز :w589:، یه گروه علیه پسرا راه انداخت:femenist: و دوست پسرشو شرمنده کرد ... حالا: استاد 8 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ داشتم واسه امتحان فردا میخوندم وقتی خبر رسید استاد بیمار و نیز امتحان کنسل شده بیده ، ذوق مرگ شدم :bigbed: :brodkavelarg: فرار 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده