رفتن به مطلب

آینده خود را پیش بینی کنید

ارسال های توصیه شده

می خواستم تاپیکش رو تالار روانشناسی بزنم بعد دیدم اگه بخوام توش شرکت کنید باید سه شبانه روز تو پروفایلا بچرخم دست به دامن این تالار همیشه محبوب شدم:persiana__hahaha:

هدف این بود که یک سوال درست با یک نیت خوب در راستای یک هدف نیک cool.gifبپرسیم اینکه آیا اصلا نسبت به آینده دیدی دارید؟

آیا برای آینده نزدیک خودتون تصوری دارین این سوال ها یکی از تکنیک های روانشناختی است

تصور آینده همیشه بسیاری از آرزوها، ترس ها و نگرانی های انسان را آشکار می سازد. در این تکنیک از شخص می خواهند که پنج سال بعد خودش را مجسم کند و ببیند که در چه وضعیت جسمانی و روحی قرار دارد، مواجه با آینده همیشه یکی از شیوه های مهم درمان است

با این تفاسیر فکر می کنید در یک سال و ۵ سال آینده در چه وضعیتی باشید؟:JC_thinking:

• Like 16
لینک به دیدگاه

آینده را میشه در چندین جبهه بررسی کرد.

آینده شغلی،آینده خانوادگی،آینده اجتماعی،آینده زندگی فردی و ازدواج و.......

منظور شما دقیقا کدام آینده است؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
آینده را میشه در چندین جبهه بررسی کرد.

آینده شغلی،آینده خانوادگی،آینده اجتماعی،آینده زندگی فردی و ازدواج و.......

منظور شما دقیقا کدام آینده است؟

منظور من جبهه روحی روانی و جسمی است

تحولات فردی است

هر کس منحصر به خودش

فکر می کنی یک سال آینده کجا ایستادی؟ چه فرقی کردی؟

فرض کن می خوای خودت رو در یک سال و 5 سال آینده برای کسی تعریف کنی!

پیش گویی کن!mail1.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

ددی یه بار پیش بینی کردیم الان داریم کلا برخلافش حرکت میکنیم...دی:

حالا گذشته ازشوخی تو این برنامه میان مدتی که ریختم الان تو خیلی ازجاهاش جلو افتادم از برنامم بنابراین فکر میکنم وبهتره بگم حدس میزنم تو افق پنج ساله برنامم راضی خواهم بود ازاون چیزی که به دست میارم

اینده حاصل بهره گیری ازتجربیات دیروز وتلاشهای امروزهست

• Like 6
لینک به دیدگاه
ددی یه بار پیش بینی کردیم الان داریم کلا برخلافش حرکت میکنیم...دی:

حالا گذشته ازشوخی تو این برنامه میان مدتی که ریختم الان تو خیلی ازجاهاش جلو افتادم از برنامم بنابراین فکر میکنم وبهتره بگم حدس میزنم تو افق پنج ساله برنامم راضی خواهم بود ازاون چیزی که به دست میارم

اینده حاصل بهره گیری ازتجربیات دیروز وتلاشهای امروزهست

ای ددی یادته

منم جلو افتادم ازش ولی هنوز به تو نرسیدم:persiana__hahaha:

همین عقب افتادگی ها و جلو رفتن هاست که میشه ناامیدی و امیدواری نسبت به آینده

فقط همین هاست که نیرو محرکه جهش یا درجا زدن میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

فکر می کنی یک سال آینده کجا ایستادی؟ چه فرقی کردی؟

فرض کن می خوای خودت رو در یک سال و 5 سال آینده برای کسی تعریف کنی!

پیش گویی کن!

به هیچ وجه نمیتوانم پیش بینی کنم.

چون واقعا چشم انداز روشنی نمیبینم،بیشتر احساس میکنم در دریایی متلاطم به یک تخته چوب پناه بردیم تا آن تخته ما را به جایی برساند. :sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه
به هیچ وجه نمیتوانم پیش بینی کنم.

چون واقعا چشم انداز روشنی نمیبینم،بیشتر احساس میکنم در دریایی متلاطم به یک تخته چوب پناه بردیم تا آن تخته ما را به جایی برساند. :sigh:

حتی اگه اینطور باشه هدایت اون تخته چوب با توئه می تونه شناور باشه می تونه فقط با جهت امواج به هر سویی بره!

چرا می تونی پیش بینی کنی فکر کن هر فکری که ضربان قلبت را تند تر کرد نزدیک تر است!!:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

با این تفاسیر فکر می کنید در یک سال و ۵ سال آینده در چه وضعیتی باشید؟:JC_thinking:

یک سال آینده با دید مثبت : سر یه کار نون و آب دار ، خوش گذرونی بیشتر ، پخته تر از الان

یک سال آینده با دید منفی: در به در کار ، ریزش موهای سر از فرت بدبختی های گوناگون ، دپسرده و دلمرده

5سال آینده با دید مثبت : زندگی در ایرانی آزاد با رفاه نسبی و سرعت اینترنت 100گیگابایت در ثانیه !

5سال آینده با دید منفی: دریافت اس ام اس به منظور شرکت در نماز جمعه به امامت جنتی ،نواندیشان همچنان با ورژن 3 Vb !

• Like 5
لینک به دیدگاه

الان دوازده و سی و خردیه قاعدتا نیم ساعت دیگه باید لباسامو از تو خشکن در بیارم برا فردا اتو بزنم مسواک بزنم کیفمو اماده کنم موبایلمو رو شش تنظیم کنم لامپای اتاقو خاموش کنم و خواب برم البته فعلا در حد پیش بینه بعید میدونم یکیش هم انجام بشه

• Like 6
لینک به دیدگاه

آینده همیشه معنای مبهمی داره برام

مثلا الان در حال من اینو مینویسم و تو در آینده اینو میخونی و حال تو خواهد شد گذشته من:w58:

آینده کلا خوب است چون میشی یه فیلم نامه نویس حرفه ای و همه جوانب رو در نظر میگیری و میسازی اون فیلمی رو که میخوای برای زندگیت

زیاد فکر میکنم درباره آینده و گاها به خاطر این زیاده روی خیلی از "حال" ها رو از دست میدم

تازگی هم به این نتیجه رسیدم که اگه تاریخ رو فراموش کنی مجبوری دوباره آن تاریخ رو رقم بزنی

به هر حال آینده مهم است ....مسئله آینده رو جدی بگیرید:دی

• Like 4
لینک به دیدگاه
به هیچ عنوان نمتونم تصور کنم ....هی روزگار sigh.gifتصورش برام سخته

چرا فکر می کنی اینقدر سخته؟

یک سال آینده با دید مثبت : سر یه کار نون و آب دار ، خوش گذرونی بیشتر ، پخته تر از الان

یک سال آینده با دید منفی: در به در کار ، ریزش موهای سر از فرت بدبختی های گوناگون ، دپسرده و دلمرده

5سال آینده با دید مثبت : زندگی در ایرانی آزاد با رفاه نسبی و سرعت اینترنت 100گیگابایت در ثانیه !

5سال آینده با دید منفی: دریافت اس ام اس به منظور شرکت در نماز جمعه به امامت جنتی ،نواندیشان همچنان با ورژن 3 Vb !

به کدومش حالا امیدواری؟

مثبت یا منفی؟:persiana__hahaha:

یه ساله موهات می ریزه؟:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آینده همیشه معنای مبهمی داره برام

مثلا الان در حال من اینو مینویسم و تو در آینده اینو میخونی و حال تو خواهد شد گذشته من:w58:

آینده کلا خوب است چون میشی یه فیلم نامه نویس حرفه ای و همه جوانب رو در نظر میگیری و میسازی اون فیلمی رو که میخوای برای زندگیت

زیاد فکر میکنم درباره آینده و گاها به خاطر این زیاده روی خیلی از "حال" ها رو از دست میدم

تازگی هم به این نتیجه رسیدم که اگه تاریخ رو فراموش کنی مجبوری دوباره آن تاریخ رو رقم بزنی

به هر حال آینده مهم است ....مسئله آینده رو جدی بگیرید:دی

خب نتیجه اخلاقی ش میشه در زمان حال زندگی کردن به عشق و انتظار و هدفی در آینده:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هیچ ارزویی ندارم چون همشون بر باد رفته

خیالمو راحت کرده

اما هرگز ناامید و ناشاد نیستم دارم از لحظه لحظه زندگیم لذت میبرم همین

پری دلخوشه ها زندگی تو ایران و حرف از اینده

طرف بلیط المانشو اوکی کرده بود که بره الان کلا ناپدید شده

کجای کاری دختر

• Like 5
لینک به دیدگاه
تصور آینده همیشه بسیاری از آرزوها، ترس ها و نگرانی های انسان را آشکار می سازد. در این تکنیک از شخص می خواهند که پنج سال بعد خودش را مجسم کند و ببیند که در چه وضعیت جسمانی و روحی قرار دارد، مواجه با آینده همیشه یکی از شیوه های مهم درمان است

این تکنیک واقعا هم جواب می ده

چون تا حدودی برای خود افراد مشخص می کنه که الان کجای دنیا ایستادن و اگر این راهی که در حال حاضر درش هستن رو ادامه بدن در آینده چه اتفاقی براشون خواهد افتاد و همین باعث می شه که زود تر بتونن راه رو از چاه تشخیص بدن

من به شخصه با این راهی که در حال حاضر در پیش گرفتم و جلوی همه دارم کوتاه میام احتمالا 5 سال که چه عرض کنم سال دیگه در خدمت شوهر و فرزندان قد و نیم قدم و البته با روحیه داغونی که احتمالا هیچی ازم باقی نخواهد گذاشت

اما اگر بتونم قد علم کنم و راه خودم رو ادامه بدم مطمئنا آینده خوبی در انتظارم خواهد بود

احتمالا 5 سال آینده توی یکی از دانشگاه های معتبر کانادا در حال تحصیلم و البته با روحیه شاد

البته نباید این نادیده گرفته بشه که همه اینا تصوراتیه که ما برای ادامه راه داریم و با شرایط کنونی داریم می سنجیم

شاید تا یه سال آینده 1001 اتفاقی بیفته که همه چیز رو تحت شعاع قرار بده و شاید حتی ذهنیت ها و آرزو ها رو هم تغییر بده !

• Like 2
لینک به دیدگاه
هیچ ارزویی ندارم چون همشون بر باد رفته

خیالمو راحت کرده

اما هرگز ناامید و ناشاد نیستم دارم از لحظه لحظه زندگیم لذت میبرم همین

پری دلخوشه ها زندگی تو ایران و حرف از اینده

طرف بلیط المانشو اوکی کرده بود که بره الان کلا ناپدید شده

کجای کاری دختر

تو همین ایرانم موجوداتی وجود دارند به نام انسان مثل من مثل توی نوعی

که هم پوست دارند هم گوشت و استخان و هم چیزی به نام زندگی در تمام جهان جریان دارد

اگر ایرانی ام زندگی ایرانی دارم و آینده ای با همه محدودیت ها و کمبود ها

می توانم در این محدودیت ها غرق شوم و می توانم چشم به ساحلی بدوزم!

پری زندگی را می نگرد حتی در ایران!

• Like 2
لینک به دیدگاه

من بعد روانشناختی این رو درک نکردم...

خوب پیش بینی نمیشه کرد که... چطوری پیش بینی کنم... یک سری آرزو ها هست و یک سری چیزها که اگر براساس همون مسیری که باید طی بشه پیش بره و تغییرات عجیب غریب پیش نیاد آدم بهش میرسه...

خوب مثلا من یک سال دیگه دارم برای کنکور ارشد خودکشی میکنم... هزار نگرانی که اگر قبول نشم باید برم سربازی و همه چیزم به هم میخوره... احتمالا کلاس کنکور هم رفتم یک مدت و کلی خرج کردم... احتمال زیاد چون نتونستم آلمانی رو درست و درمان یاد بگیرم کلاس آلمانی هم میرم و یکم بهتر شده وضعم... ولی چیز خاصی پیش نیومده...

پنج سال دیگه هم ارشدم رو تموم کردم... دارم میرم خارج برای ادامه تحصیل... احتمالا چندتا مقاله هم دارم... به احتمال زیاد تخصصم هم شده حملات خارجی... آلمانی رو مثل انگلیسی بلدم و Test DAF رو دادم و امتیاز خوب آوردم و دارم یونانی یاد میگیرم... :ws3: مزدوج هم شدم دیگه... خونم رو هم با هر بدبختی بوده بلاخره ساختم... احتمالا سنتور هم خیلی بهتر از الان میزنم...

الان از این حرف های من چه نتیجه ای میشه گرفت آخه ؟ :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...