رفتن به مطلب

آینده خود را پیش بینی کنید

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
می خواستم تاپیکش رو تالار روانشناسی بزنم بعد دیدم اگه بخوام توش شرکت کنید باید سه شبانه روز تو پروفایلا بچرخم دست به دامن این تالار همیشه محبوب شدم:persiana__hahaha:

اینو موافقم

با این تفاسیر فکر می کنید در یک سال و ۵ سال آینده در چه وضعیتی باشید؟:JC_thinking:

:icon_gol:

دو حالت داره یا مدیر یه مرکز پرورش خلاقیت کودکان میشم یا موس و مدیر مسئول بزرگترین کلینیک روانشناسی تهران واقع در خیابان انقلاب بین میدان انقلاب تا چهارراه ولیعصر ..کلینیک که غیر از کارهای بالینی کار پژوهشی هم انجام بده مخصوصا بخش روانسنجی که در ایران خیلی ضعیفه

• 14 سال بعد...
ارسال شده در
در ۱۳۹۰/۴/۲۱ در 16:40، Ehsan گفته است:

به هیچ وجه نمیتوانم پیش بینی کنم.

چون واقعا چشم انداز روشنی نمیبینم، بیشتر احساس میکنم در دریایی متلاطم به یک تخته چوب پناه بردیم تا آن تخته ما را به جایی برساند. :sigh:

۱۵ سال معلق بودن در دریایی متلاطم و همچنان ساحل را ندیدن کافی نیست؟ گویا نیست. هیچ چیز دردناک‌تر از این نیست که عمر ما به عنوان ارزشمندترین دارایی ما اینگونه جلوی چشمانمان از دست برود و همچنان منتظر باشیم تا فقط یک نشانه در حد روشنی یک کرم شب‌تاب را در خشکی ببینیم.

متولد شدن در خاورمیانه، آن‌ هم در ایران و آن‌ هم در زمان حکمرانی واقعی‌ترین‌ِ مومنان، شوخی سنگینی بود که محیط با من و بسیاری کرد.

• Like 4

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...