farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان من فکر میکنم شهرسازی میخواد علم و هنر رو پیوند بده یه جورایی فاصله بین علم و هنر رو کمرنگ کنه نه مطلقا علمه و نه مطلقا هنر 7 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ یه دستهبندی هنر هم هست، نمیدونم منبعش چیه! میگه هنرها را توی یک بازه (انتزاعی , کاربردی) میشه دستهبندی کرد. انتزاعیترین هنر، موسیقی هست چون فرم و این چیزا اصلا نداره (!) و کاربردیترین معماری و شهرسازی. 6 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من مثل همیشه دوست دارم تعاریفم رو بگم بعد بحث کنم(چیزی که امیرحسین بهش اشاره کرد): هنر مجموعهای از آثار یا فرآیندهای ساخت انسان است که در جهت اثرگذاری بر عواطف، احساسات و هوش انسانی و یا به منظور انتقال یک معنا یا مفهوم خلق میشوند. این هم تعریف زیبایی از هنر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام defines art as "the use of skill and imagination in the creation of aesthetic objects, environments, or experiences that can be shared with others." استفاده از مهارت و تخیل در ایجاد اشیاء ، محیط یا تجربه های هنری که میتونه با دیگران مشترک باشه(به اشتراک گذاشته بشه). خب با این توصیفات و تعاریف از هنر بدون شک شهرسازی هنر محسوب میشه. چون شهرسازی خود هنر مرتب کردن عناصر شهری است در ارتباط با موجودی غیرقابل پیش بینی بنام انسان. و چون از طریق فضاهایی که طراحی میشه میتونه بر روی احساسات افراد تاثیر بزاره و یا میتونه روی درک و هوش انسانی تاثیر بزاره پس یک هنره. و اما علم علم ساختاری است برای تولید و ساماندهی دانش دربارهٔ جهان طبیعی در قالب توضیحها و پیشبینیهای آزمایششدنی. یک معنای قدیمیتر و نزدیک که امروزه هنوز هم به کار می رود متعلق به ارسطو است و دانش علمی را مجموعه ای از آگاهیهای قابل اتکا می داند که از لحاظ منطقی و عقلانی قابل توضیح باشند. اینکه ما طراحی ها را زیاد محصور نمی کنیم یا برعکس کاری نمی کنیم کا فضا غیر محصور باشد عملی و دانشی است که از لحاظ منطقی و عقلانی و تجربی قابل توضیح است بنابراین شهرسازی یک علم نیز هست. 6 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ اینکه ما طراحی ها را زیاد محصور نمی کنیم یا برعکس کاری نمی کنیم کا فضا غیر محصور باشد عملی و دانشی است که از لحاظ منطقی و عقلانی و تجربی قابل توضیح است بنابراین شهرسازی یک علم نیز هست. این را میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟ ممنون بابت تعاریف و توضیحات حالا به نظرت با این تعاریفی که ارائه کردی، رشته یا فعالیتی را داریم که مطلقا هنر یا علم باشه؟ 6 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ این را میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟ ممنون بابت تعاریف و توضیحات حالا به نظرت با این تعاریفی که ارائه کردی، رشته یا فعالیتی را داریم که مطلقا هنر یا علم باشه؟ [/url]اینکه ما طراحی ها را زیاد محصور نمی کنیم یا برعکس کاری نمی کنیم کا فضا غیر محصور باشد عملی و دانشی است که از لحاظ منطقی و عقلانی و تجربی قابل توضیح است بنابراین شهرسازی یک علم نیز هست. ]چقد بد نوشتم: منظورم این بود که: فضاهایی را که ما طراحی میکنیم معمولاً نه زیاد محصورند و نه باز، و برای هر دو حالت دلایل علمی و منطقی داریم بنابراین شهرسازی یک علم است. جواب به سوالت: به نظر من رشته ای صرفاً هنری یا علمی ناب نداریم، در ضمن میزان هنری بودن و علمی بودن بستگی به پروژه داره. 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من تمامی علوم انتزاعی یک نوع هنر محسوب میشن که شهرسازی هم از این امر مستثنی نیست :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ در واقع شهرسازی دانشی است که برای ارتقاء کیفیت در شهرها از هنر نیز بهره می برد. 2 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ در واقع شهرسازی دانشی است که برای ارتقاء کیفیت در شهرها از هنر نیز بهره می برد. بحث رفته جلو مهندس... بیا حرف دلت را بزن 4 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اول مرغ بود یا تخم مرغ! سلام دوست عزیز بد نیست بدونی که تحقیقات جدید دانشمندان ژنتیک نشون میده که اول مرغ وجود داشته....یکی از دلایل این نظریه این هست که در پوسته تخم مرغ ماده ای وجود داره که تنها در بدن مرغ تولید میشه... میبینی دوست من اگه کمی فکر بشه و الکی بر و بچ اسپم نکنند (نه فقط اینجا بلکه همه جا) میشه به نتایج قابل قبولی رسید.. 2 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام حقیقت اینه که به طور مطلق نمیشه بسیاری از رشته ها را به دانش بودن یا هنر بودن منتسب کرد. اول این که مرز روشنی میان هنر و دانش وجود نداره... هر هنری خود می تواند علم و دانشی باشد و هر دانشی نیز می تواند از جنبه های هنری بهره مند. مگر میشود هنر موجود در علوم محض مانند فیزیک، ریاضی، شیمی و ... را نادیده انگاشت....و یا هنر نقاشی، مجسمه سازی و بسیاری از دیگر خود دارای چارچوبهای علمی مستحکمی هستند. شهرسازی نیز جدای از این مباحث نیست. نظرات گوناگون، متفاوت و ناسخ و منسوخ یکدیگرند. آنچه روشن هست اینه که شهرسازی هم مبانی علمی و فلسفی ویژه خود را دارد و در عین حال بخش عمده ای از مباحث آن به مسائل هنری باز می گردد. 3 لینک به دیدگاه
zahra. 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خب به نظر من نمیشه گفت کاملا علمه و یا کاملا هنربرنامه ریزی شهری بیشتر از دید کمی به مسائل نگاه میکنه و هنر توش حرفی برای گفتن نداره. طراحی از دید کیفی به محیط نگاه میکنه و هنر توش پر کاربرده من حرف شمارو از یکی از استادام شنیدم وباهاش موافقم:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ویرایش توسط Neutron. "مسجد جای اسپم نیست.":banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ سوال : فرق طراحی با هنر در چیه؟ فرق هنرمند و طراح چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
sajjad21 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سلام می دونین واقعا جدا کردن شهرسازی از این دو عملا غیر ممکنه،به نظر من زیبایی شهر سازی به همینه به اینه که با استفاده از علم و ضوابط ومقررات و با بهره گیری از هنر و تکنیک های فردی و خلاقیت های هنر مندانه بتونیم یا تغیرات کاربردی ایجاد کنیم یا طرح های اثر بخش و آینده دار ارائه دهیم. اگر اصولی و موثر بخواهیم کار کنیم باید از هر دو بهره ببریم درس علم وهنر شهرسازی هم به همین دلیل توی چارت درسی گنجانده شده. 3 لینک به دیدگاه
سنجاب کوچولو 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ منم کاملا موافقم که هنر و نمیشه از علم جدا کرد، اصلا فرض جدا دونستنش ،شهرسازی موفق هنر و علمو کنار هم نیاز داره نه تنها علم نه تنها هنر. واسه ساختن ،اول فکر و برنامه ریزی لازمه بعد خلاقیت طراحی. پس واسه ساختن شهر هم اول علمش باید باشه که بشه برنامه ریزی کرد بعد هم هنرش باشه تا برنامه رو درست طراحی کرد...:w73: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده