زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ :ws3::ws3: آبجی منم تیر ماهیه همیشه هم شاد و پر انرژیه:hapydancsmil: تولد همتون مبارک:hapydancsmil: این یکی از سعادتهای یه خونواده است که یه فرزند تیر ماهی داشته باشه .... وای لازم شد باز اشاره کنم که خدا یا شکرت که خونواده منو به خاطر تولد من تو تیرماه سعادتمند کردی 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ نمیشه آدما رو از روی ماه تولدشون شناخت اما من هر تیرماهی دیدم یه دردسری برام درست کرد:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ :ws3::ws3: این یکی از سعادتهای یه خونواده است که یه فرزند تیر ماهی داشته باشه .... وای لازم شد باز اشاره کنم که خدا یا شکرت که خونواده منو به خاطر تولد من تو تیرماه سعادتمند کردی امان از داداش خود شیفته ی خودم البته فک کنم خصوصیت تیر ماهیا باشه.آبجی منم صبح که از خواب پا میشه تو آئینه به خودش میگه سلام خوشگل خانم صبحت بخیر 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ امان از داداش خود شیفته ی خودمالبته فک کنم خصوصیت تیر ماهیا باشه.آبجی منم صبح که از خواب پا میشه تو آئینه به خودش میگه سلام خوشگل خانم صبحت بخیر نه ..نه ..اصلن بحث خودشیفتگی نیست ...ما تیر ماهی هااااا اصلن نمیتونیم حقیقت رو تو وجودمون کتمان کنیم باید به زبون بیاریم ... 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ نه ..نه ..اصلن بحث خودشیفتگی نیست ...ما تیر ماهی هااااا اصلن نمیتونیم حقیقت رو تو وجودمون کتمان کنیم باید به زبون بیاریم ... 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اوه اوه بفرمایید یکم چلوکباب ، میوه ، نوشابه :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام تیری های عزیز خبری نیست ازتون فرزندانم خوبید خوشید ؟ 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام تیری های عزیزخبری نیست ازتون فرزندانم خوبید خوشید ؟ شهدخت خدا بخواد به تو بچه تیرماهی هم بده اونم این همه.... دیگه لطفش خیلی زیادی میشه برات... بشین کنار قانع باش...دعا کن خدا به بقیه بچه تیر ماهی بده...یواش بگم مخصوصا دخترش خودت خوبی من خوبم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ دیر اومدم ببخشید تولدتون مبارک تیرماهی های عزیز لبتون خندون دلتون شاد...:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده