رفتن به مطلب

ورود ممنوع ! فقط تیرماهیها !!!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 509
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سیب

:ws3:

درخت سيب ( عاشق )اين افراد فريبنده, جذاب و سراسر پر از انرژي مثبت ميباشند.اهل خوش و بش حادثه جو حساس و هميشه عاشق اند. دوست دارند عاشق باشند و هميشه عاشقشان باشند. با وفا زوجي پر محبت- بسيار بخشنده و پر استعداد و اصولاً براي امروز زندگي ميکنند - آنها فيلسوفاني با فکر آزاد ميباشند که داراي قوه تخيل بسيار بالا هستند (احسنت)

smilie_girl_093.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

[h=5]فال امروز یکشنبه 19 خرداد 92

یکشنبه 9 ژوئن 2013

امروز ممکن است احساس کنید کسی مانع راه شما است، اما عجیب اینکه این مانع می‌تواند بسیار کمک کننده باشد، برخلاف بعضی از همسالانتان کار کردن با وجود محدودیت هایتان به شما احساس آرامش می‌دهد. زندگی شما اکنون دارای هدف است،‌ حتی اگر بر وضعیت کنونی شما متمرکز باشد، با وجود این، متاسف نباشید از اینکه دارید به قدر کافی به خودتان خوش می‌گذرانید. کار زیاد و زندگی بدن تفریح راه حل مناسبی نیست.

حافظ:

ما مرد زهد و توبه و طامات نیستیم با ما به جام باده صافی خطاب کن

کار صواب باده پرستیست حافظا برخیز و عزم جزم به کار صواب کن

تعبیر:فرصت های زندگی را غنیمت بدان و خوش باش. زندگی خانوادگی خود را به خاطر مسائل پوچ خراب نکن. در زندگی با احتیاط باش و قبل از هر کار، با دقت جوانب آن را بسنج.

[/h]

• Like 5
لینک به دیدگاه

[h=5]من تیرماهی هستم

تنهــایـم اما دلتنگ آغــوشی نیستــم

خستــه ام ولـی به تکیـه گـاه نمـی اندیشــم

چشــم هـایـم تـر هستنــد و قــرمــز ولــی رازی نـدارم

چــون مدتهــاست دیگــر کسی را "خیلــی"دوست ندارم[/h]

• Like 5
لینک به دیدگاه

[h=5]سنگ متولدین ماه تیر ==> یاقوت قرمز

سنگ‌ متولدین‌ تیرماه‌ ، یاقوت‌ قرمز(ruby) است. رنگ‌ قرمز یاقوت‌ سمبل‌ عشق، میهن ‌پرستی‌ و خشم‌، و رنگ‌ مورد علاقه‌ كودكانِ پرخاشگر است.

«یاقوت» بین‌ سنگ‌های‌ قرمز بیشترین‌ خواهان‌ را دارد و با ارزش‌ ترین‌ است. پس‌ از الماس، یاقوت‌ قرمز سخت‌ ترین‌ كانی‌ محسوب‌ می‌شود.در میان‌ جواهرات‌ به‌ «سلطان‌ سنگ‌ها» شهرت‌ دارد.

یونانیان‌ اعتقاد داشتند كه‌ این‌ سنگ‌ به‌ صاحبش‌ نیروهای‌ خاصی‌ از جمله‌ سلامتی ، دانش ، ثروت‌ و موفقیت‌ در عشق‌ می‌دهد. همچنین‌ آنها معتقد بودند اگر در سمت‌ چپ‌ لباس‌ روی‌ سینه‌ با سنجاق‌ سنگ‌ یاقوتی‌ بگذارند ، زندگی‌ آنها همراه‌ با صلح‌ و صمیمیت‌ می شود و اگر سربازی‌ آن‌ را با خود داشته باشد شكست‌ناپذیر می‌ شود.

این‌ سنگ‌ توانایی، نیرو، زندگی، شهامت، شجاعت‌ و تفكرات‌ مثبت‌ را تقویت‌ می ‌كند. یاقوت‌ را به ‌صورت‌ مدال‌ با زنجیر به ‌طوری ‌كه‌ بالای‌ قلب‌ قرار گیرد استفاده‌ می ‌كنند.

[/h]

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم تیرماهیم....18 تیر 69!

خوشبختم تیرماهیااااا

خوداییش تکن نخصوصا دختراشووووون:2rqfst4:

هر چی بگم کم گفتم:ws3:

خصوصیات خودم:

شوخ طبع.با جنبه.خنده رو شدید:ws3:.خاطره باز شدید.عطیقه جمع کن(به قول مامانم آشغال جمع کن:ws28:).تا حدودی خسیس یا بهتر بگم اقتصادی.ولخرج اصلا نیستم.دوستای زیادی دارم و کمی زود رنج ولی اصلا کینه ای نیستم،بچه دوست:dancegirl2:......

:ws53:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
منم تیرماهیم....18 تیر 69!

خوشبختم تیرماهیااااا

خوداییش تکن نخصوصا دختراشووووون:2rqfst4:

هر چی بگم کم گفتم:ws3:

خصوصیات خودم:

شوخ طبع.با جنبه.خنده رو شدید:ws3:.خاطره باز شدید.عطیقه جمع کن(به قول مامانم آشغال جمع کن:ws28:).تا حدودی خسیس یا بهتر بگم اقتصادی.ولخرج اصلا نیستم.دوستای زیادی دارم و کمی زود رنج ولی اصلا کینه ای نیستم،بچه دوست:dancegirl2:......

:ws53:

خوش بختم و خوش اومدی به خونه خودت عزیزم

چی میشه اگه امسال بتونیم چندتا از بچه های تیرماهای همدیگرو توی روز اسکیس ببینیم ؟

ها بیایند یه قراری بذاریم شاید برای چند ساعت هم که شده دیداری باهم داشته باشیم..

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوش بختم و خوش اومدی به خونه خودت عزیزم

چی میشه اگه امسال بتونیم چندتا از بچه های تیرماهای همدیگرو توی روز اسکیس ببینیم ؟

ها بیایند یه قراری بذاریم شاید برای چند ساعت هم که شده دیداری باهم داشته باشیم..

ممنون:a030:

فکر خوبیه....مشتاق دیدار هستیم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

[TABLE]

[TR]

[TD]

طالع پنج شنبه 30 خرداد

انرژی تان زیاد است و آتشی درونی باعث می شود از عهده تغییرات جدید بر آیید.گنجایش تان برای تغییر شرایط بد به شرایط خوب فوق العاده است.شما دقیقا میدانید چطور روحیه افراد را بالا ببرید درست وقتی که خیلی روحیه شان ضعیف است.موضوع های خاص امروز برای رسیدگی کردن برای شما کمی زیاد احساسی به نظر می رسند.برخی از اطرافیان تان لحنی تند و پرخاشگرانه دارند.مراقب باشید و گاردتان را بالا نگه دارید.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام دوستان تیر ماهی

من خردادی هستم اومدم که تولد همه تیر ماهی ها رو پیشاپیش تبریک بگم

برای همتون آرزوی سلامتی وخوشبختی وعاقبت بخیری دارم

انشاالله:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام دوستان تیر ماهی

من خردادی هستم اومدم که تولد همه تیر ماهی ها رو پیشاپیش تبریک بگم

برای همتون آرزوی سلامتی وخوشبختی وعاقبت بخیری دارم

انشاالله:icon_gol:

ممنون عزیزم..:a030:..منم از طرف تیرماهیا تشکر میکنم و تولدت که گذشته رو تبریک میگم:ws3:

:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ورودمون به ماه قشنگمون رو به همتون تبریک میگم

ایشلا که همیشه شاد و سرحال باشید..

اینم یه کیک دریایی تقدیم به همه خرچنگهای عزیزم

4HDmYUtTWn.jpg

تا یک ماه اینجا شاد باشید برای خودتون

:hapydancsmil:

هرکسی هم خواست عکس کیک تولدشو بذاره دورهم جشن بگیریم:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...