مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 26 بهمن، 2012 ما ارداتمند همه تیر ماهیای باحال و باصفا و بامرام خوش قلب و مخلص هستیم تیر ماهی جموعت اهل دل ،عاشق و رند و باوفاست وجودش طلاست و باطنش برفه لاف نمی زنم چون از صغیر و کبیر و پیر و جوون و زن و مرد ، متولد طالع هر ماه و قمری که باشن شهادت می دن به صدق حرف من مخلص کلوم تیر ماهی یعنی لوتی ، یعنی صاف عینهو کف دست ، زلال مثل اب زمزم. تیر ماهیا میخوامتون شدید اونم به مدت مدید زت زیاد! کوچیک شوما خوش فکر:w139: 6
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 امشب منو و آسمان باهم گریه کردیم... چقدر عجیبه دیگه هیچی نمیتونه شادم کنه .. میرم پیش دوستایی که یه زمانی فقط با بودن کنارشون شاد میشدم نه تنها شاد نمیشم بلکه اشکمم سرازیر میشه.. خیلی بده خدا نصیبتون نکنه این حال و هوارو... ببار بارون منم باهاتم .. 5
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 **تحت هیچ شرایطی یک متولد تیر ماه را دست نیندازید**...!! متولدین تیر ماه برای ارضای خواسته خود به دنبال عشق و محبت خالص، حقیقی و ابدی هستند...!! آنها از دریافت گل و هدایای مختلف لذت زیاد میبرند...!! به آنها توجه زیادی نشان دهید از این که ساعات طولانی را با همسر یا عزیزانشان در محیطی صمیمی و گرم سپری کنند، خیلی به وجد میآیند...!! آنها عاشق خانه و خانوادهشان هستند...!! همیشه تاریخهای مهم مثل سالگرد تولد، ازدواج یا اولین روز آشناییتان را به یاد داشته باشید و به آنها هدیه بدهید...!! آنها دوست دارند مورد عشق و علاقه کامل طرف مقابلشان قرار بگیرند پس به آنها عشق بی قید و شرط بورزید و محبت کنید. آنها از دریافت کارتهای تبریک در مواقع مختلف لذت میبرند...!! هرگز و تحت هیچ شرایطی، آنها را دست نیاندازید و مسخرهشان نکنید...!! ممکن است شوخیهای شما را خیلی جدی بگیرند و احساساتشان خدشهدار شود...!! اگر موقعیت و شرایط مناسب در اختیار آنها قرار بگیرد، ممکن است برخی مواقع خاص تبدیل به افرادی فریبکار شوند...!! آنها روابط دوستانه تدریجی را ترجیح میدهند. همواره به اعضای خانواده آنها احترام بگذارید تا مورد احترام آنها قرار بگیرید...!! 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 بزرگترین اشتباه ما زاده شده های تیر این است گاهی بعضی آدمها رابسیار طولانی تر از چیزی که لیاقتش را دارند...!! در زندگیمان نگاه میداریم …!! 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2013 یه خرچنگیِ بی دل و دماغ چه خبر از دل و دماغت عزیزم 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 چه خبر از دل و دماغت عزیزم عیزم خوبم عالــــــــــــــــــــــــــی 1
پری آسمان 171 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 صدای باران زیباترین ترانه خداست که طنینش زندگی را برای ما تکرار می کند؛ نکندفقط به گل آلودگی کفشهایمان بیندیشیم . . . منم تیرماهیم9/4/1372 2
پری آسمان 171 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 صدای باران زیباترین ترانه خداست که طنینش زندگی را برای ما تکرار می کند؛ نکندفقط به گل آلودگی کفشهایمان بیندیشیم . . . منم تیرماهیم9/4/1372 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2013 صدای باران زیباترین ترانه خداست که طنینش زندگی را برای ما تکرار می کند؛ نکندفقط به گل آلودگی کفشهایمان بیندیشیم . . . منم تیرماهیم9/4/1372 خوش اومدید به خونه خودت عزیزم من مامان خرچنگ هستم 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 تیر، 2013 بی بخاری فک کنم یکی از خصوصیتامون باشه اعترافات مرگبار خدا رحمتت كنه 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 15 تیر، 2013 اعترافات مرگبار خدا رحمتت كنه چی شدددد چی شد من نبودم درود بر بی بخارهامن یه شهریوری اصیلم درود بر شهریوری اصیل اینجا چی کار میکنی 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 15 تیر، 2013 بی بخاری فک کنم یکی از خصوصیتامون باشه خودت و با ما قاطی نکن 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 15 تیر، 2013 خودت و با ما قاطی نکن هیچوقت یه تیر ماهیه اصیل اینجوری حرف نمیزنه بابا من اونو گفتم چشممون نکنن:icon_pf (34): 1
laden 4758 ارسال شده در 15 تیر، 2013 من تیر ماهی نیستم ولی تیر ماهیها را دوست دارم دوسمم تیر ماهیه قراره برم تفلدشو بترکونم:hapydancsmil: 3
ارسال های توصیه شده