مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ما ارداتمند همه تیر ماهیای باحال و باصفا و بامرام خوش قلب و مخلص هستیم تیر ماهی جموعت اهل دل ،عاشق و رند و باوفاست وجودش طلاست و باطنش برفه لاف نمی زنم چون از صغیر و کبیر و پیر و جوون و زن و مرد ، متولد طالع هر ماه و قمری که باشن شهادت می دن به صدق حرف من مخلص کلوم تیر ماهی یعنی لوتی ، یعنی صاف عینهو کف دست ، زلال مثل اب زمزم. تیر ماهیا میخوامتون شدید اونم به مدت مدید زت زیاد! کوچیک شوما خوش فکر:w139: 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ امشب منو و آسمان باهم گریه کردیم... چقدر عجیبه دیگه هیچی نمیتونه شادم کنه .. میرم پیش دوستایی که یه زمانی فقط با بودن کنارشون شاد میشدم نه تنها شاد نمیشم بلکه اشکمم سرازیر میشه.. خیلی بده خدا نصیبتون نکنه این حال و هوارو... ببار بارون منم باهاتم .. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ **تحت هیچ شرایطی یک متولد تیر ماه را دست نیندازید**...!! متولدین تیر ماه برای ارضای خواسته خود به دنبال عشق و محبت خالص، حقیقی و ابدی هستند...!! آنها از دریافت گل و هدایای مختلف لذت زیاد میبرند...!! به آنها توجه زیادی نشان دهید از این که ساعات طولانی را با همسر یا عزیزانشان در محیطی صمیمی و گرم سپری کنند، خیلی به وجد میآیند...!! آنها عاشق خانه و خانوادهشان هستند...!! همیشه تاریخهای مهم مثل سالگرد تولد، ازدواج یا اولین روز آشناییتان را به یاد داشته باشید و به آنها هدیه بدهید...!! آنها دوست دارند مورد عشق و علاقه کامل طرف مقابلشان قرار بگیرند پس به آنها عشق بی قید و شرط بورزید و محبت کنید. آنها از دریافت کارتهای تبریک در مواقع مختلف لذت میبرند...!! هرگز و تحت هیچ شرایطی، آنها را دست نیاندازید و مسخرهشان نکنید...!! ممکن است شوخیهای شما را خیلی جدی بگیرند و احساساتشان خدشهدار شود...!! اگر موقعیت و شرایط مناسب در اختیار آنها قرار بگیرد، ممکن است برخی مواقع خاص تبدیل به افرادی فریبکار شوند...!! آنها روابط دوستانه تدریجی را ترجیح میدهند. همواره به اعضای خانواده آنها احترام بگذارید تا مورد احترام آنها قرار بگیرید...!! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ بزرگترین اشتباه ما زاده شده های تیر این است گاهی بعضی آدمها رابسیار طولانی تر از چیزی که لیاقتش را دارند...!! در زندگیمان نگاه میداریم …!! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ یه خرچنگیِ بی دل و دماغ چه خبر از دل و دماغت عزیزم 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ چه خبر از دل و دماغت عزیزم عیزم خوبم عالــــــــــــــــــــــــــی 1 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ صدای باران زیباترین ترانه خداست که طنینش زندگی را برای ما تکرار می کند؛ نکندفقط به گل آلودگی کفشهایمان بیندیشیم . . . منم تیرماهیم9/4/1372 2 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ صدای باران زیباترین ترانه خداست که طنینش زندگی را برای ما تکرار می کند؛ نکندفقط به گل آلودگی کفشهایمان بیندیشیم . . . منم تیرماهیم9/4/1372 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ صدای باران زیباترین ترانه خداست که طنینش زندگی را برای ما تکرار می کند؛ نکندفقط به گل آلودگی کفشهایمان بیندیشیم . . . منم تیرماهیم9/4/1372 خوش اومدید به خونه خودت عزیزم من مامان خرچنگ هستم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بی بخاری فک کنم یکی از خصوصیتامون باشه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بی بخاری فک کنم یکی از خصوصیتامون باشه اعترافات مرگبار خدا رحمتت كنه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ درود بر بی بخارها من یه شهریوری اصیلم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ اعترافات مرگبار خدا رحمتت كنه چی شدددد چی شد من نبودم درود بر بی بخارهامن یه شهریوری اصیلم درود بر شهریوری اصیل اینجا چی کار میکنی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بي بخارها بي مايع ها بي جامد ها بي Steam ها 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بی بخاری فک کنم یکی از خصوصیتامون باشه خودت و با ما قاطی نکن 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ خودت و با ما قاطی نکن هیچوقت یه تیر ماهیه اصیل اینجوری حرف نمیزنه بابا من اونو گفتم چشممون نکنن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ من تیر ماهی نیستم ولی تیر ماهیها را دوست دارم دوسمم تیر ماهیه قراره برم تفلدشو بترکونم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده