shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ vahid hipodamus گفته است: من که دیر نرسیدم؟؟؟؟تولد همه مبارک باشه شاه دخت جونم ممنون بابت تبریکت:icon_gol: این الفش اضافه هست قابلی نداشت......... ممنون از شقایق جون بابت آهنگ قشنگش:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ امروز تولد یه تیر ماهی گل بسیار دوست داشتنیه :hapydancsmil: شهدخت جووووونم تولدت مبارک ، ایشالله به همه ی آرزوهای قشنگت برسی :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ سلام میم شیمیمتولد 2 تیر هستم یک مسافر 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ mim-shimi گفته است: سلاممیم شیمیمتولد 2 تیر هستم یک مسافر سلااااام تولدت با تاخیر مبارک باشه عزیزم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۱ بمناسبت تولد شهدخت عمو و من از هم اکنون تا اطلاع ثانوی دوستون دارم شدید اون به مدت مدید حالا دست میخوام خودی نشون بدم 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۱ مهندس خوش فکر گفته است: بمناسبت تولد شهدخت عمو و من از هم اکنون تا اطلاع ثانوی دوستون دارم شدید اون به مدت مدیدحالا دست میخوام خودی نشون بدم :vahidrk:میلی کی افتر شیوم رو برام میفرستی؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۱ *نقی* گفته است: :vahidrk:میلی کی افتر شیوم رو برام میفرستی؟ میدم هر وقت اومدی اینجا 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۱ *Cloudy sky* گفته است: امروز تولد یه تیر ماهی گل بسیار دوست داشتنیه :hapydancsmil:شهدخت جووووونم تولدت مبارک ، ایشالله به همه ی آرزوهای قشنگت برسی :hapydancsmil::hapydancsmil: مرسیییییییییییییییییییییییییی عزیزم :hapydancsmil: مهندس خوش فکر گفته است: بمناسبت تولد شهدخت عمو و من از هم اکنون تا اطلاع ثانوی دوستون دارم شدید اون به مدت مدیدحالا دست میخوام خودی نشون بدم تولدت تولدم تولدتون همه باهم مبارک باشه :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۱ mim-shimi گفته است: سلاممیم شیمیمتولد 2 تیر هستم یک مسافر سلام عزیزم خوش اومدی به خونهت تولدتم مبارکا باشه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ تیر، ۱۳۹۱ نقی تولدت مبارککککککککککک شاهین شرمنده دیگه نشد برات تولد بگیریم به زنهات میگفتی برات جشن بگیرند 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر، ۱۳۹۱ دو کلام حرف دل تیر ماهیارو بشنوید وعمل کنید نه برای دل ما بلکه برای اثبات انسانیت خودتون: بنویسید به دیوار سکوت عشق سرمایه هر انسان است بنشانید به لب حرف قشنگ حرف بد وسوسه شیطان است و بدانید که فردا دیر است و اگر غصه بیاید امروز تا همیشه دلتان درگیر است پس بسازید رهی را که کنون تا ابد سوی صداقت برود و بکارید به هر خانه گلی که فقط بوی محبت بدهد.... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ آذر، ۱۳۹۱ درد داره وقتی دردت و بگی درمونش هم بگی بازم کسی حاضر نباشه دردت و درمون کنه این دردش بیشتره ولی انگاری اینجوری بودن بهتره چون اکثریت به غریب اینجوری هستند و موفق تر و خوشبخت تر و بهتره وضعشون خدا هم بما صبر بده سایه دل تنگی رو دل دوستمون بیفته انگاری خودمون غمدارشیم زندگی خودمون میریزه بهم .. یجورهای متأسفم برای خودم و امثالهم ش.پ خرچنگ دل گیر 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ آذر، ۱۳۹۱ یه روزایی میرســــه میخورم به پـــــوچــــی...! میفهمی؟!!! پـــوچی! شاید یه کلمه از زبون تو بتونه من *تیرماهـــی* رو از سکوت در بیاره! اما... مـــیدونی.. تقصیر خودمــه.. هــمیشه من آرومت مــیکردم.. یک کار رو دو بار *بی منت* انجام بدی واسه دفعه سوم میشه *وظیفه ات*... بد عــادت شدی رفیق.... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ آذر، ۱۳۹۱ به به شهدخت خانم از این طرفا؟ گونه "تیر ماهی" چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ آذر، ۱۳۹۱ گونه تیر ماهی زیر سنگ و صخره های کنار دریا هست 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ آذر، ۱۳۹۱ shahdokht *۱۹۸۳* گفته است: گونه تیر ماهی زیر سنگ و صخره های کنار دریا هست سرحال نیستی شهدخت خانم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ آذر، ۱۳۹۱ Mr. Specific گفته است: سرحال نیستی شهدخت خانم نبینم گیر بدین به تیرماهیا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده