مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 منظورت اینه که شوبر و ذلیل میکنند دیگهنترس کسی جرئت نداره روی زن تیرماهی سلطه پیدا کنه مردهاشو نمیدونم نه دیگه بازم مردهاش میشوند زد زد شما نگران نباش حوزه ات عوض نمیشه نه نگران نیستم میشناسیم که من کاملا مردسالارم ببینم میگن تیرماهیا سه ویژگی ثابت دارن طبعی لطیف، ذوق هنری و اخلاقی خوش، شما هم همینجورید؟ 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 سلام من نمیدونم چرا اینجا احساس راحتی میکنم فک کنم 1 تیر تولدمه پیش پیش تولدم مبارک بچه ها 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 نه نگران نیستم میشناسیم که من کاملا مردسالارم ببینم میگن تیرماهیا سه ویژگی ثابت دارن طبعی لطیف، ذوق هنری و اخلاقی خوش، شما هم همینجورید؟ و مخصوصا این آخری رو آره من که همین طوریم شما چطور؟ مرد سالاری چیه عمویی؟ تفاهم بهتر نیست به نظرت؟:vahidrk: 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 سلام من نمیدونم چرا اینجا احساس راحتی میکنم فک کنم 1 تیر تولدمه پیش پیش تولدم مبارک بچه ها به به سلام بر وحید خودمون خوش اومدی پسمرم مگه شما 4 تیر نبودی؟ پیشاپیش تولدت جدید 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 به به سلام بر وحید خودمونخوش اومدی پسمرم مگه شما 4 تیر نبودی؟ پیشاپیش تولدت جدید سلام سفید برقی جون میگم تو 4 تیر یادته؟ آره 4 تیر متولذ شدم ولی شناسنامه هه 1 تیر دیگه دوتا تولد برام میگیرین حالا؟ :gnugghender: 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 و مخصوصا این آخری روآره من که همین طوریم شما چطور؟ مرد سالاری چیه عمویی؟ تفاهم بهتر نیست به نظرت؟:vahidrk: تفاهم که یه داستان باورنکردنی عمو 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 مهم نیست متولد چه روزی از تیر باشیم فقط مهم اینه تیر ماهی باشیم :hapydancsmil: تولد همه مون پیشاپیش مبارک باشه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 19 شهریور، 2012 همه ی ما *تیــــــــر ماهی ها* یه جاهایی توی زندگی ممکنه کم بیاریم. یه جاهایی تنها می شیم. یه جایی می رسه که دیگه توانی باقی نمی مونه. یه وقتی می شه که می رسیم به صفر و باید دوباره از اول شروع کنیم. . .شما را به خدا اینجور وقتها اگه تسلی نیستید واسمون، نمک به زخممون نپاشید. کمکی اگر از دستتون بر نمیاد ، قضاوت نکنید، محاکمه نکنید، صبور باشید، شاید دردی هست که خودش باید خوب بشه. اگر نمی تونید کنارمون بمونید و دلداری بدید طعنه نزنید. اگر نمی دونید که چطور یه دوست خوب باشید، حداقل دوست بد نشید. 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست فردا اولیشه یعنی فردا چه خبر می تونه باشه؟ :when GOD sayes he gives you what you want :when he sayes no he gives you somthing better :but when he sayes Wait he wants to give you the best التماس 2آ 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 20 شهریور، 2012 تولدتون مبارک ککککککککک بچه خرچنگهای نازنین مخصوصا وحید هیپوتالاموس.. از امروز تا آخر ماه هر روز اینجا جشن و سروره... هرکی بلده آهنگ شاد بذاره.. همه هم دعوتند 7
شقایق31 40377 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 من تیر ماهی نیستما:icon_razz: ولی بخاطر شهدخت گذاشتم [flash=witth=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2012 من تیر ماهی نیستما:icon_razz:ولی بخاطر شهدخت گذاشتم من چرا چیزی نمیشنوم شقایق جون دوستان تیرماهی ها مثل تیر ماهی ها قدمشون سر چشم ما هست عزیزم 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2012 "تیــــــــر" !.!چه سه حرفــــیه وسوسه انگیزیســـت..... این "تیـــــــــر" !محتاج هیچ نگاهی نیستمـــ ... !صبورمـــ و عجـــول ...!! سنگــین ... ســـرگردان ... مغــــــــــرور ... قـانــــع ... .با یـــک پیچیدگی ساده و مقــــداری بـــی حوصلگی زیاد ...!!! و برای تویـــی که چهره های رنـــگ شده را می پرستی ، ... نه سیرتــــ آدمی ؛ ....هـــیچ ندارمــــ 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 شهدخت من که میشنوم تازه ازش نقل قول گرفتی دو بار دوبار پخش میشه 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 22 شهریور، 2012 سیلام منم به نوبه ی خودم فرارسیدن این ماه خجسته و سرافرازانه رو به همه بشریت تبریک عرض می نمایم 4
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 23 شهریور، 2012 تولد همه مون مبارک ایشالله تا روز آخر هر لحظه خوشی و شادی باشه:hapydancsmil: :w330::w330::w330::w330: :happy::happy::happy: 5
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 سیلااااااام خب تولد چند نفر از دست دادم تو این مدت که نبودم تبریک میگم به افتخار تیر ماهیا امشب چه شب است شب مرادست امشب 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 1 مهر، 2012 من که دیر نرسیدم؟؟؟؟ تولد همه مبارک باشه شاه دخت جونم ممنون بابت تبریکت:icon_gol: 2
ارسال های توصیه شده