مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ منظورت اینه که شوبر و ذلیل میکنند دیگهنترس کسی جرئت نداره روی زن تیرماهی سلطه پیدا کنه مردهاشو نمیدونم نه دیگه بازم مردهاش میشوند زد زد شما نگران نباش حوزه ات عوض نمیشه نه نگران نیستم میشناسیم که من کاملا مردسالارم ببینم میگن تیرماهیا سه ویژگی ثابت دارن طبعی لطیف، ذوق هنری و اخلاقی خوش، شما هم همینجورید؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من نمیدونم چرا اینجا احساس راحتی میکنم فک کنم 1 تیر تولدمه پیش پیش تولدم مبارک بچه ها 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه نگران نیستم میشناسیم که من کاملا مردسالارم ببینم میگن تیرماهیا سه ویژگی ثابت دارن طبعی لطیف، ذوق هنری و اخلاقی خوش، شما هم همینجورید؟ و مخصوصا این آخری رو آره من که همین طوریم شما چطور؟ مرد سالاری چیه عمویی؟ تفاهم بهتر نیست به نظرت؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ سلام من نمیدونم چرا اینجا احساس راحتی میکنم فک کنم 1 تیر تولدمه پیش پیش تولدم مبارک بچه ها به به سلام بر وحید خودمون خوش اومدی پسمرم مگه شما 4 تیر نبودی؟ پیشاپیش تولدت جدید 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ به به سلام بر وحید خودمونخوش اومدی پسمرم مگه شما 4 تیر نبودی؟ پیشاپیش تولدت جدید سلام سفید برقی جون میگم تو 4 تیر یادته؟ آره 4 تیر متولذ شدم ولی شناسنامه هه 1 تیر دیگه دوتا تولد برام میگیرین حالا؟ :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ و مخصوصا این آخری روآره من که همین طوریم شما چطور؟ مرد سالاری چیه عمویی؟ تفاهم بهتر نیست به نظرت؟:vahidrk: تفاهم که یه داستان باورنکردنی عمو 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ مهم نیست متولد چه روزی از تیر باشیم فقط مهم اینه تیر ماهی باشیم :hapydancsmil: تولد همه مون پیشاپیش مبارک باشه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ همه ی ما *تیــــــــر ماهی ها* یه جاهایی توی زندگی ممکنه کم بیاریم. یه جاهایی تنها می شیم. یه جایی می رسه که دیگه توانی باقی نمی مونه. یه وقتی می شه که می رسیم به صفر و باید دوباره از اول شروع کنیم. . .شما را به خدا اینجور وقتها اگه تسلی نیستید واسمون، نمک به زخممون نپاشید. کمکی اگر از دستتون بر نمیاد ، قضاوت نکنید، محاکمه نکنید، صبور باشید، شاید دردی هست که خودش باید خوب بشه. اگر نمی تونید کنارمون بمونید و دلداری بدید طعنه نزنید. اگر نمی دونید که چطور یه دوست خوب باشید، حداقل دوست بد نشید. 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ شنیدم از اول تیر قرار اینجا همش جشن و سرور باشه 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست فردا اولیشه یعنی فردا چه خبر می تونه باشه؟ :when GOD sayes he gives you what you want :when he sayes no he gives you somthing better :but when he sayes Wait he wants to give you the best التماس 2آ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ تولدتون مبارک ککککککککک بچه خرچنگهای نازنین مخصوصا وحید هیپوتالاموس.. از امروز تا آخر ماه هر روز اینجا جشن و سروره... هرکی بلده آهنگ شاد بذاره.. همه هم دعوتند 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ من تیر ماهی نیستما:icon_razz: ولی بخاطر شهدخت گذاشتم [flash=witth=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ من تیر ماهی نیستما:icon_razz:ولی بخاطر شهدخت گذاشتم من چرا چیزی نمیشنوم شقایق جون دوستان تیرماهی ها مثل تیر ماهی ها قدمشون سر چشم ما هست عزیزم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ "تیــــــــر" !.!چه سه حرفــــیه وسوسه انگیزیســـت..... این "تیـــــــــر" !محتاج هیچ نگاهی نیستمـــ ... !صبورمـــ و عجـــول ...!! سنگــین ... ســـرگردان ... مغــــــــــرور ... قـانــــع ... .با یـــک پیچیدگی ساده و مقــــداری بـــی حوصلگی زیاد ...!!! و برای تویـــی که چهره های رنـــگ شده را می پرستی ، ... نه سیرتــــ آدمی ؛ ....هـــیچ ندارمــــ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ شهدخت من که میشنوم تازه ازش نقل قول گرفتی دو بار دوبار پخش میشه 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ سیلام منم به نوبه ی خودم فرارسیدن این ماه خجسته و سرافرازانه رو به همه بشریت تبریک عرض می نمایم 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ تولد همه مون مبارک ایشالله تا روز آخر هر لحظه خوشی و شادی باشه:hapydancsmil: :w330::w330::w330::w330: :happy::happy::happy: 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سیلااااااام خب تولد چند نفر از دست دادم تو این مدت که نبودم تبریک میگم به افتخار تیر ماهیا امشب چه شب است شب مرادست امشب 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ تولد همتون مبارک هم ماهی های عزیزم 5 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من که دیر نرسیدم؟؟؟؟ تولد همه مبارک باشه شاه دخت جونم ممنون بابت تبریکت:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده