Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ all the best for cancer month masterpieces have fun you all 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلام جیگر ها خرچنگولیا عیدتون مبارک سالتون هم جدید 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ اینم طالع بینی چهارشنبه 16 فروردین 1391 [h=6]تیر: امروز دوستانتان خیلی به شما توجه خواهند كرد، بنابراین قبل از اینكه ازآنها درخواست كمك كنید خوب فكرهایتان را بكنید. شما دوست ندارید خودتان را در موقعیتهای حساس قرار دهید، ولی اگر موجب شود با فردی كه دوستش داریدهمكاری كنید برایتان مفید خواهد بود. باوجود اینكه این كار در نهایت شما را به آرامش میرساند، ولی الان میتوانید با اطمینان خاطر و بدون فكر كردن به نتیجه كار به نصیحت خوب دوست و یا نامزدتان اطمینان كنید[/h] 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6] فال امروز شما چهارشنبه 16 فروردین 91 امروز شما نمیتوانید خیلی راحت فكرتان را روی كار متمركز كنید، چرا كه خیلی دوست دارید راههای مختلفی را امتحان كنید. شما تلاش میكنید خودتان را خیلی خوب مطرح كنید، اما آمیزهای از موقعیتها كه ذهن شما را به سمت كار قبلیتان منحرف میكنند مانع از این كار شما میشوند و به خاطر همین زمان زیادی برای شما باقی نمیماند كه بتوانید با رضایت این كار را دنبال كنید. ذهنتان را روی چیزهایی كه میتوانند وجود داشته باشند متمركز نكنید؛ بلكه به چیزهایی كه در حال حاضر وجود دارند فكر كنید. حافظ: هر کس که ديد روی تو بوسيد چشم من کاری که کرد ديده من بی نظر نکرد من ايستاده تا کنمش جان فدا چو شمع او خود گذر به ما چو نسيم سحر نکرد تعبیر:تا رسیدن به هدف راه درازی در پیش داری. انتظاری که از کمک دیگران داشتی برآورده نشده. بهتر است به همت و اراده خود تکیه کنی و راه چاره را پیدا کنی. مطمئن باش که به مقصود خود خواهی رسید [/h] 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6]فال امروز شما پنجشنبه 17 فروردین 91 باوجود اینکه امروز به فکر تفریح و خوشگذرانی هستید، ولی فعلاً وقت کار کردن است. شما کارهای خیلی زیادی برای انجام دادن دارید و به راحتی نمیتوانید همه آنها را تمام کنید. اما سعی نکنید کارها را یک دفعه و با هم انجام دهید. جدی باشید، زمان کافی صرف کنید و هر کاری را با دقت انجام دهید تا مجبور نشوید آن را دوباره انجام دهید. حافظ: تا چو مجمر نفسی دامن جانان گيرم جان نهاديم بر آتش ز پی خوش نفسی چند پويد به هوای تو ز هر سو حافظ يسر الله طريقا بک يا ملتمسی تعبیر:آنچه که سد راه تو شده است، بی فکری و سهل انگاری است. پی به ارزش و توانایی های خود نبرده ای. اکنون غم و حسرت فایده ای ندارد. آینده را دریاب و با تعمق و تعقل، دوباره سعی و تلاش کن. از پیله ی غم و اندوه بیرون بیا و کمی به خود و خانواده ات بیندیش. [/h] 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]جمعِ کثیری از *متولدین ماه تیر* پر از مفهوم بودنند... پر از حس های خوبند... پر از حرفهای نگفته اند... یادشون..خاطرشون..حس هایِ خوبی که باهاشون داشتی و داری... همش میشه واست یه خاطره ی قشنگ و دوست داشتنی♥ بعضیاشون... سکوتشون هم پر از حرفه♥[/h] 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی یه تیر ماهی باهات بحث می کنه اصلا نگران نباش . موقعی نگران شو که دیگه باهات هیچ بحثی نمی کنه چون خوب میدونه دیگه ارزشی حتی واسه جنگیدن برای تو نمونده ....... 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بضـــی از آدمـــا " خــــوب نمی بینــــن " امـــا بدتـــر از اون اینـــه کــــه : بعضـــــی دیگـــه "خوبــــــی رو نمی بینـــــن .اما بدتـــــر از بد اینـه کـــــه تیـــــر ماهیها فقط خوبـــــی را میبنن 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تيرگي رنگ دروني متولدين تير باعث ميشود كه گاهي اوقات بد اخلاق شوند. برخي مواقع اگر كسي از آن ها ساعت بپرسد ، با اخم جواب ميدهند و در مقابل درخواست ديگران با عصبانيت رفتار ميكنند. بايد توجه داشته باشيد كه اين حالت آن ها موقتي و رودگذ است و فورا به همان آدم دل نشين هميشگي تبديل ميشوند. متولدين تير تخيلي قوي دارند و ميتوانند آن را به خوبي تحت كنترل درآورند. اين افراد فورا متوجه حالات دروني خود و ديگران ميشون و اين حالات را در حافظه قوي خود ثبت ميكنند 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]آدم وقتی با یه *تیرماهی* رابطه ی احساسی برقرار میکنه...میدونه که اون شخص کسی هستش که :: نه تنها افتخار میکنه که تو رو داره ...بلکه: حاضرِه هر ریسکی رو بکنه که فقط کنارِ تو باشه ... ♥ بعله یه همچین آدمایِ وفادار و با احساسی هستیم مــا♥[/h] 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما تنها گونه "ماهی" هستید که هنوز نسلتون منقرض نشده و همچنان در قید حیات هستید. 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقت کردین هرچی ماه کامل تر میشه ما از پوسته خجالتیمون در میایم...!! شجاع میشیم حرف میزنیم...!! میخندیم...!! ولی تا ماه شروع می کنه به حلال شدن ما باز غمگین میشیم میرم تو لاک دفاعی خودمون...؟؟ عاشق سیاره خودمون ماه هستم...!! غیر قابل پیش بینی هستیم...!! 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستی با متولدین تیر: شونه ش رو بهت قرض می ده، وقتی گریانی همراهیت می کنه، وقتی می خندی راهنماییت می کنه، وقتی حیرانی دستاش رو قلاب می کنه، وقتی می خوای بری بالا(پیشرفت) ... ... ... چشماش رو می بنده، وقت خطاهات هدف می ده بهت، وقتی ناامیدی و رونده از دنیا.... 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایا بین اشک و لیخند تیر ماهیها اصلا فاصله هم گذاشتی ؟ درد داره بخندی اما دلت تو اشکای نریخته غرق باشه.یه تیر ماهی ها خوب میفهمه من چی میگم.!!!! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ من متولد تیرم به دنیا آمدم تا کسانی که مرا می شناسند کمتر احساس تنهایی کنند آنچنان دورشان بگردم که گویا چند نفر هستند نه من تنها به دنیا آدم تا احساس ناب را خالصانه تقدیم کنم به دنیا آدم تا واژه ی قلب پاک رو معنا کنم آمدم تا اگر غم دارم شاد کنم تو را هستم تا بدانی عشق را دوستی بی بهانه را محبت خالص را یادت بودن 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ دلم میگیره وقتی این همه برای عزیزی وقت میذارم بعد مثل شعور خودش باهام رفتار میکنه... دلگیرم ازت زندگی لعنتی 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ چقدر من این تیرماهیا رو دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ [h=6] یه *تیرماهی* باید :: وقتی مخاطبش عصبانیه , ناراحته , میخواد داد بزنه ...وایسه روبروش بگه:: -تو چشام نیگا کن , بهت میگم تو چشام نیگا کن!! -حالا داد بزن , بگو از چی ناراحتی!!... +بعد مخاطب داد بزنه , گله کنه , فریاد بکشه , گریه کنه ...حتی با +مُشتاش بکوبه تو بغلش...آخرش خسته میشه... -همونجا باید بغلش کنه , نذاره تنها باشه , حرف نزنه ها , توضیح نده ها -کل کل نکنه ها , توجیه نکنه ها.... -فقـــــــــــط """ نذاره lمخاطبش احساس کنه تنهاست""" ♦یه *تیرماهی* باید گاهی وقتا اصالتِ* تیر ماهی * بودنشو با :: **سکوتش ** ثابتـــــــــــــ کنه :) با **آغوشِ امنش واسه مخاطبش** :) [/h] 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ [h=6]و امّا یه * تیـــــــرماهی* اصیل و بدونِ ناخالصی یعنی کسی که :: +وقتی شادی کنارته, چون از شادیِ خودش و دوستاش به وجد میاد؛ -وقتی غمگینی تورو بغلت میکنه و ریز به ریز ِ حرفا و دلخوریاتو از اینو اونو زمونه گوش میکنه؛ +وقتی مشکل داری, باهات همدردی میکنه و نمیتونه بی خیالت باشه و وقتی بفهمه مشکت حل شده از ته قلب احساسِ آرامش میکنه که تو اونو به عنوان یه همدرد انتخاب کردی و شاید احساس ِمسئولیتی که تو در وجودش ایجاد کردی از رو شونه هاش برمیداری با خبرِ خوشت♥ ++با تو خیلی مهربونه"" خیلی"".... چکیده ی اخلاقِ تیرماهی :: مرام..معرفت..دوستی خالص...احساساتِ لطیف..پایه خوشگذرونی و بگو بخند..مهـــربون..مهربون..مهربون .و شاید اون اولین گزینه ی انتخابیِ تو واسه هرموضوعیه... پس قدرشو بدون ;) [/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده