رفتن به مطلب

ورود ممنوع ! فقط تیرماهیها !!!!!

ارسال های توصیه شده

کوشین؟

بی بخارین چقد!

اولا که بی بخار خودتونید.....

دو روز نبودم چی شده اینجا:vahidrk:

ما خیلی هم بخار داریم منتها دلمون نخواسته یه مدت این طرفها پیدامون بشه..

فعلا داریم با دنیای خودمون حال میکنیم ..

فازش نبوده حتما اینجا هم سر بزنیم:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 509
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

باافتخار تمام عرض کنم من تیرماهی ام .....دوستان خیلی تند قضاوت نکنن:w16: اینجا انرژی فقط هسته ایه بخار دیگه قدیمی شد .....:hapydancsmil:

مخلص بروبچ تیر ماهی ....حالا شهریوریها هم زیادغصه نخورن اونا هم یه روز هسته ای میشن ...کلا ارادت داریم :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بنویسید تیرماهی

بخوانید: غمخــــوار

بنویسید تیرماهی

بخوانید: همــــدرد

بنویسید تیرماهی

بخوانید: دلســــوز

بنویسید تیرماهی

بخوانید: بهترین دوست

بنویسید تیرماهی

بخوانید: تنهــــــــــــا

• Like 4
لینک به دیدگاه

[h=5] تیر ماهی ساکته ولی این به این معنی نیست که چبز زیادی برا گفتن نداره اتفاقا حرفاشم شنیدنیه

تیر ماهی خوشحال بنظر میرسه به این معنی نیست که همه چیز رو به راه است کا فیه یبار سفره دلشو برات باز کنه

تیر ماهی زیاد میخنده به این معنی نیست که مسائل را جدی نمیگیرد میخنده که غم غصت یادت بره

تیر ماهی می بخشه به این معنی نیست که بتونی دسته کم بگیری چون دلی پر از محبت داره

تیر ماهی همیشه در تماس نیست به این معنی نیست که علاقه ای نداره اتفاقا عاشقه دوستانشه

تیر ماهی گول میخورد به این معنی نیست که میتونی بهش دروغ بگی چون به همه اعتماد داره تیر ماهی احساساتش را بروز نمده به این معنی نیست که احساسی نداره غرور داره تیر ماهی نمی گه دوست دارم به این معنی نیست که دوست نداره تیر ماهی صادقه به این معنی نیست که حرفهاشو رک میزنه تیر ماهی ها شبیه هیچ کسی نیستن به این معنی نیست که آدم مرموزی هستن تیر ماهی چیزی نمیگه به این معنی نیست که میترسه آره برا همینه من به تیر ماهی بودنه خودم افتخارمیکنم ،آره تیر ماهی بودن سخته ولی یه زیبایی خاصی داره ♥ سلامتی همه تیرماهیاااااااااااااااااااااااا

[/h]

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره دیگه

دوم تیر68

اه ..

خوب میتونی اینجا از حرفها و هرچیزی که خواستی بذاری که مخصوص خودمون باشه ها..

اینجا مثل باقی ماهها نیست که همش میایند سرو صدای الکی راه میندازند.. یه زمانی بحث هم میکردیم درباره معضلاتمون..:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...