Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یعنی من خیلیییییی تابلو بود چهره ام؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یعنی من خیلیییییی تابلو بود چهره ام؟ جاي شك نداشت عمه :4chsmu1: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ ایـــــــــــــش ی دفه من درست حدسیدما!!! دفعه بعدی 20 امتیاز از آن توست ... یعنی من خیلیییییی تابلو بود چهره ام؟ اصلاً عوض نشدی ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ [/url] و اماخوش شانس این دور from_hell ... تبریک می گم ... ... دوستان عکساتون رو بفرستید ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ راستشو بگو زهرا اصلا من نبودم تشخیص هویتتون صفا نداشت نه؟!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ و اما خوش شانس این دور from_hell ... تبریک می گم ... ... دوستان عکساتون رو بفرستید ... عععععععععع..... پس چرا بهم نگفتیید؟ حالا من هی میگم مهناز شما بگید نه... من میگم اون دیوار رو میشناسم شما بگید نه.... یه مدال به من بدید.... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ راستشو بگو زهرا اصلا من نبودم تشخیص هویتتون صفا نداشت نه؟!!!!!!!!!!!! معلومه که نه ... عععععععععع.....پس چرا بهم نگفتیید؟ حالا من هی میگم مهناز شما بگید نه... من میگم اون دیوار رو میشناسم شما بگید نه.... یه مدال به من بدید.... قضیه دیواررررررر چیههههههه؟ مدال نداریم ... مگه مدال می خواد ؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ اینجا جا موند: :persiana__hahaha: [/url] توجه توجه ... اعلام می کنم ... ... صاحب عکس مهناز جان می باشد... mahnaz.d ............... با تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن ... بسی خوشحال شدیم ... حیف که دلم نیومد اذیتتون کنم .... ببخشید اگر گاهی، خیلی کم ، یه کوچولو گمراهتون کردم... عکس هاتون رو بفرستید ... :camera2: منتظر مسابقات بعدی ما باشید ... :w31: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ زهرا همین جور هی من دارم درست حدس میزنم یکی پس از دیگری... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده