partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ یه حس غریبی میگه فهیمه شهرسازه آره خب ... فهیمه فلاحزاده شهرسازه ... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ چی ؟ کی؟ من؟ نه گلم ... برو عقب تر ... نه ... دختره ها ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ چیه چیزی شده؟ :JC_thinking: بچه ها یه دوتا حدس بزنید امیدوار شم ... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ چیه چیزی شده؟ :JC_thinking: بچه ها یه دوتا حدس بزنید امیدوار شم ... من یه حدسم مونده فقط :banel_smiley_52: نازفر لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ نه ... دختره ها ... منظورش از جانی دپ بازیگر نبود فکر کنم منظورش من بودم چون به غیر من کسی اینجا نام کاربریش جانی دپ نیست:45645: لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ می دونم شهرسازه داشتم راهنمایی میکردم به جواب درست برسی بیشتر راهنمایی کن اگه فهیمه نیست کی می تونه باشه که تازه وارد باشه ترمش هم بالا نباشه فعالیتش هم خوب باشه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ من یه حدسم مونده فقط :banel_smiley_52:نازفر منظورش از جانی دپ بازیگر نبود فکر کنم منظورش من بودم چون به غیر من کسی اینجا نام کاربریش جانی دپ نیست:45645: آهان ... چه سوتی ای دادم ... نه سفید برفی جان ... جانی نیست ... می دونم شهرسازه داشتم راهنمایی میکردم به جواب درست برسیبیشتر راهنمایی کن اگه فهیمه نیست کی می تونه باشه که تازه وارد باشه ترمش هم بالا نباشه فعالیتش هم خوب باشه مرسی راهنمایی کردی ... تازه وارد نیست ...( نکته انحرافی بود ) ترمش رو نمیدونم ... فعالیتش که خوب نیست ... عالیه ... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ این که مهنازه؛ مدیر خودمون لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ یکتا ام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Yekta.M خیدم زودتر گفتم!! ایییییییییییش.:w589: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ این که مهنازه؛ مدیر خودمون نزدیک شدی ... :b یکتا ام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Yekta.M دور شدی ... لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ چی شد جایزه منو بدید دیگه... جواب ...مهناااز....:mornincoffee: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ چی شد جایزه منو بدید دیگه...جواب ...مهناااز....:mornincoffee: نتیجه دو روز دیگه اعلام میشه ... :shad: نظرتو عوض کنی پشیمون نمیشی ... :shad: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ متاسفانه یا خوشبختانه من هر دو رو می شناسم .حدس نیست یقینه . ببخشید طبق قوانین هم که نمی تونم بگم . فقط راهنمایی خواستین بگین . این و بگم از بهتریم مدیرای انجمنه . از بهتریم مدیرای انجمنه اونوقت تازه واردم هست ؟ مرسی راهنمایی کردی ... تازه وارد نیست ...( نکته انحرافی بود ) ترمش رو نمیدونم ... فعالیتش که خوب نیست ... عالیه ... میکشمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت آی نفس کشششششششششششششششششش منحرف کن دوست نایاب! نتیجه دو روز دیگه اعلام میشه ... :shad: نظرتو عوض کنی پشیمون نمیشی ... :shad: مهناز دمهریه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ وای چقدر تابلوئه که کیه! سپیده ام تی؟؟ ميننا خوبه منو ديدي آخه نوچ ... یکم قدیمی تره ... :persiana__hahaha: نخیرم .. یه بار دیگه دقت کن ... نخیر ... نزدیک شدی ... نخند ... کدوم یکی؟ نه من نیستم ... نزدیک شدی ... :b دور شدی ... زهرا نزديك شدي دور شدي چيه؟ ميخواي قاشق چنگال برداريم هركي نزديك شد تند تر بزنيم بهم هركي دور شد كندتر؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ونوس نیست؟ نزدیک شدی ... رشتش معماریه ... از بهتریم مدیرای انجمنه اونوقت تازه واردم هست ؟ میکشمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت آی نفس کشششششششششششششششششش منحرف کن دوست نایاب! مهناز دمهریه واقعاً نایابم ... گلم کمی دقیق تر بررسی کن .. لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ عمه الی تو نیستی؟ نه ... الی نیست ... :icon_pf (34): ميننا خوبه منو ديدي آخه زهرا نزديك شدي دور شدي چيه؟ ميخواي قاشق چنگال برداريم هركي نزديك شد تند تر بزنيم بهم هركي دور شد كندتر؟ ایده خوبیه ... حیف که صوتی نیست ... نزدیک شدی یعنی معماریه ... دور شدی یعنی معماری نیست ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده