from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ مهناز دمهری..:دی ....مدیر تالار معماری... مطمئنم...اون دیوار رو که کنارش عکس گرفته خوب میشناسم.... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اسمه یه سایت دیگه که توش عضوه رو بگی من دقیق میگم کیه نبدونم ...آخه من از کجا بدونم کدوم سایته؟؟؟ مهناز دمهری..:دی ....مدیر تالار معماری... مطمئنم...اون دیوار رو که کنارش عکس گرفته خوب میشناسم.... اشتباه گرفتی ... دیوار خونه ما هم همینجوری بود ... :persiana__hahaha: حالا داستانش چی هست؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ باز م میگم مهنااااز.... دیگه ...دیگه...داستان خاصی نداره...فقط میشناسم.... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ هدا ،عمه مهناز من نيست ولي اوني كه ترك نشسته بابا مهديمه لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ نیدونم....سپید جون ...من حدسم رو گفتم...دیگه.... میرم سه روز دیگه میام نتیجه رو میبینم....جایزمو بذارید کنار میام میبرم...:دی مدال بدید بهم ...:w42: لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ هدا ،عمه مهناز من نيست ولي اوني كه ترك نشسته بابا مهديمه لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ متاسفانه یا خوشبختانه من هر دو رو می شناسم . حدس نیست یقینه . ببخشید طبق قوانین هم که نمی تونم بگم . فقط راهنمایی خواستین بگین . این و بگم از بهتریم مدیرای انجمنه . لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ این و بگم از بهتریم مدیرای انجمنه . عع یعنی منم ؟؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ باز م میگم مهنااااز....دیگه ...دیگه...داستان خاصی نداره...فقط میشناسم.... باشه گلم .. هر چی شما بگی ... خودمم.. شک نکنید مثل اینکه تو هم هویتت رو گم کردی ... کمک خواستی بگو ... هدا ،عمه مهناز من نيست ولي اوني كه ترك نشسته بابا مهديمه سپیده جان .. چند بار بگم راهنمایی نکن ... :167: نیدونم....سپید جون ...من حدسم رو گفتم...دیگه....میرم سه روز دیگه میام نتیجه رو میبینم....جایزمو بذارید کنار میام میبرم...:دی مدال بدید بهم ...:w42: مدال؟ باشه .. شما درست بگو ... ما مدالم میدیم ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ متاسفانه یا خوشبختانه من هر دو رو می شناسم .حدس نیست یقینه . ببخشید طبق قوانین هم که نمی تونم بگم . فقط راهنمایی خواستین بگین . این و بگم از بهتریم مدیرای انجمنه . هر دورو می شناسی؟ نی نی ه کیه؟ چه نازههههه ... :aghosh: پس من چکارم؟ راهنمایی خواستید خودم هستم :persiana__hahaha: عع یعنی منم ؟؟ :JC_thinking: یکتا؟سپید؟ مهناز؟ سپید؟ کدوم سپید؟ خودمخودت خودش تموم :2rqfst4: بیشتر تلاش کن ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ هر دورو می شناسی؟ نی نی ه کیه؟ چه نازههههه ... :aghosh: پس من چکارم؟ راهنمایی خواستید خودم هستم :persiana__hahaha: نی نی ؟! والا به این سن بچه نی نی نمی گن ها . اونم میشناسم . بگم ؟ مدارکشم موجوده . ههه . دیدم واقعا چ راهنمایی هایی هم بودن . لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ نی نی ؟! والا به این سن بچه نی نی نمی گن ها . اونم میشناسم . بگم ؟ مدارکشم موجوده . ههه . دیدم واقعا چ راهنمایی هایی هم بودن . نی نی ه دیگه ... بگو ببینم درست می گی یا نه ... تو هم شدی هم دست سپیده ...؟ :167: لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ یاسمن همکار تالار عمران تازه وارده اون وقت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده