partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلام به همه دوستان گل نواندیش عرضم به حضورتون ، مسابقه تشخیص هویت شماره بیست و پنج رو شروع کنیم ... قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: راهنمایی: 1- خیلی دختر گل و نازیهههههههه ... 2- از اونجایی کاربر تازه وارد هستن و ممکنه نشناسیدش ، باید بگم، رنگ صورتی رو خیلی دوست داره ... 3- در تالار خودش فعالیت خیلی خوبی داشته ... 4- حرفاشو رک میزنه ... 5- خیلی شیطونه ... 5- بازم بگمممممممممم؟ کسانی که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی راهنمایی های بعدی رو بعداً می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. تاریخ پایان مسابقه 3 روز دیگه ... صاحب عکس: mahnaz.d, # 108 خوش شانس این دور: from_hell # 104 21 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ از اونجایی کاربر تازه وارد هستن و ممکنه نشناسیدش يني زهرااااا كشتمت لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ باید بگم، رنگ صورتی رو خیلی دوست داره ... لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ شخص مورد نظر رانندهه هستش یا اون که ترک سوار شده؟ خو خیلی ربط داره ؟ لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ شخص مورد نظر رانندهه هستش یا اون که ترک سوار شده؟ خو خیلی ربط داره ؟ هر دو مد نظر هستند لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ شخص مورد نظر رانندهه هستش یا اون که ترک سوار شده؟ خو خیلی ربط داره ؟ اوني كه ترك سوار شده:4chsmu1: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اگه نمیگفتی تازه وارده میگفتم اون جلویی چقد شکل مهنازه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ با توجه به عکس ،؛ تو عکس دختر خانوم 7-8 ساله هست ، با دقت به لباسش و کنتور گازشون این عکس فوقش ماله 10 ساله پیشه ؛ پس ایشون 18 سالشه ، پس احتمالا پشت کنکوری یا ورودی ترم اول هست . با توجه به نگاهش احتمالا یا معماری میخونه یا یک رشته از علوم انسانی شمممم کاراگاهیم بود لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ شماره کاربریشو بگو بهت بگم کیه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ شماره کاربریشو بگو بهت بگم کیه این عکسو حتما خودش آپلود کرده ، برو تو آپلود سنتر آی پیش رو در بیار ببین کیه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ يني زهرااااا كشتمت صورتی دوست داره دیگه ... شخص مورد نظر رانندهه هستش یا اون که ترک سوار شده؟ خو خیلی ربط داره ؟ دختره دیگه ... یکیشون دختره فقط ... هر دو مد نظر هستند :icon_pf (34): اوني كه ترك سوار شده:4chsmu1: سپیده اینقدر راهنمایی نکن ... کسر 4 امتیاز از سپیده ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اگه نمیگفتی تازه وارده میگفتم اون جلویی چقد شکل مهنازه کدوم مهناز شبیهه این عکسه؟ با توجه به عکس ،؛ تو عکس دختر خانوم 7-8 ساله هست ، با دقت به لباسش و کنتور گازشون این عکس فوقش ماله 10 ساله پیشه ؛ پس ایشون 18 سالشه ، پس احتمالا پشت کنکوری یا ورودی ترم اول هست . با توجه به نگاهش احتمالا یا معماری میخونه یا یک رشته از علوم انسانی شمممم کاراگاهیم بود کمی تا قسمتی صحیح میباشه ... شماره کاربریشو بگو بهت بگم کیه شماره کارت ملیشو دارم ... کارتو راه میندازه ؟ این عکسو حتما خودش آپلود کرده ، برو تو آپلود سنتر آی پیش رو در بیار ببین کیه بابا ... تو دیگه کی هستیییییییی:jawdrop: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خوب میدونم اسمشون مهنازه فک کنم m.mahnaz یا یه مهناز خانومه دیگه که مشهدی بود. فک کنم تو ادلیستم هست اما وقت ندارم بگردم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ بابا ... تو دیگه کی هستیییییییی من حامد زیزو سابق هستم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ کاربره؟ از این سوالا نمیشه پرسید ... فقط می تونیم بگیم، تو سایت خودمونه ... :persiana__hahaha: خوب میدونم اسمشون مهنازهفک کنم m.mahnaz یا یه مهناز خانومه دیگه که مشهدی بود. فک کنم تو ادلیستم هست اما وقت ندارم بگردم مسعووووووود ... 2 تا حدس درست بزن ببینم چی میگی ... مهناز خانوم مشهدی کیه؟ من حامد زیزو سابق هستم عه ... چقدر عوض شدی ... لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اسمه یه سایت دیگه که توش عضوه رو بگی من دقیق میگم کیه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ mahnaz1389 نه ... مهناز نیست ... مهناز.... کدوم مهناز؟ --------------- همینجور ادامه بدید به جایی نمیرسیما ... :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده