partow 25305 ارسال شده در 11 مهر، 2011 سلام سلام به همه دوستان گل نواندیش عرضم به حضورتون ، مسابقه تشخیص هویت شماره بیست و پنج رو شروع کنیم ... قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: راهنمایی: 1- خیلی دختر گل و نازیهههههههه ... 2- از اونجایی کاربر تازه وارد هستن و ممکنه نشناسیدش ، باید بگم، رنگ صورتی رو خیلی دوست داره ... 3- در تالار خودش فعالیت خیلی خوبی داشته ... 4- حرفاشو رک میزنه ... 5- خیلی شیطونه ... 5- بازم بگمممممممممم؟ کسانی که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی راهنمایی های بعدی رو بعداً می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. تاریخ پایان مسابقه 3 روز دیگه ... صاحب عکس: mahnaz.d, # 108 خوش شانس این دور: from_hell # 104 21
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 مهر، 2011 از اونجایی کاربر تازه وارد هستن و ممکنه نشناسیدش يني زهرااااا كشتمت
آرانوس 6500 ارسال شده در 11 مهر، 2011 شخص مورد نظر رانندهه هستش یا اون که ترک سوار شده؟ خو خیلی ربط داره ؟
SH E I KH 18713 ارسال شده در 11 مهر، 2011 شخص مورد نظر رانندهه هستش یا اون که ترک سوار شده؟ خو خیلی ربط داره ؟ هر دو مد نظر هستند
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 مهر، 2011 شخص مورد نظر رانندهه هستش یا اون که ترک سوار شده؟ خو خیلی ربط داره ؟ اوني كه ترك سوار شده:4chsmu1:
El Roman 31720 ارسال شده در 11 مهر، 2011 با توجه به عکس ،؛ تو عکس دختر خانوم 7-8 ساله هست ، با دقت به لباسش و کنتور گازشون این عکس فوقش ماله 10 ساله پیشه ؛ پس ایشون 18 سالشه ، پس احتمالا پشت کنکوری یا ورودی ترم اول هست . با توجه به نگاهش احتمالا یا معماری میخونه یا یک رشته از علوم انسانی شمممم کاراگاهیم بود
El Roman 31720 ارسال شده در 11 مهر، 2011 شماره کاربریشو بگو بهت بگم کیه این عکسو حتما خودش آپلود کرده ، برو تو آپلود سنتر آی پیش رو در بیار ببین کیه
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 يني زهرااااا كشتمت صورتی دوست داره دیگه ... شخص مورد نظر رانندهه هستش یا اون که ترک سوار شده؟ خو خیلی ربط داره ؟ دختره دیگه ... یکیشون دختره فقط ... هر دو مد نظر هستند :icon_pf (34): اوني كه ترك سوار شده:4chsmu1: سپیده اینقدر راهنمایی نکن ... کسر 4 امتیاز از سپیده ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 اگه نمیگفتی تازه وارده میگفتم اون جلویی چقد شکل مهنازه کدوم مهناز شبیهه این عکسه؟ با توجه به عکس ،؛ تو عکس دختر خانوم 7-8 ساله هست ، با دقت به لباسش و کنتور گازشون این عکس فوقش ماله 10 ساله پیشه ؛ پس ایشون 18 سالشه ، پس احتمالا پشت کنکوری یا ورودی ترم اول هست . با توجه به نگاهش احتمالا یا معماری میخونه یا یک رشته از علوم انسانی شمممم کاراگاهیم بود کمی تا قسمتی صحیح میباشه ... شماره کاربریشو بگو بهت بگم کیه شماره کارت ملیشو دارم ... کارتو راه میندازه ؟ این عکسو حتما خودش آپلود کرده ، برو تو آپلود سنتر آی پیش رو در بیار ببین کیه بابا ... تو دیگه کی هستیییییییی:jawdrop:
bme.masood 5832 ارسال شده در 11 مهر، 2011 خوب میدونم اسمشون مهنازه فک کنم m.mahnaz یا یه مهناز خانومه دیگه که مشهدی بود. فک کنم تو ادلیستم هست اما وقت ندارم بگردم
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 کاربره؟ از این سوالا نمیشه پرسید ... فقط می تونیم بگیم، تو سایت خودمونه ... :persiana__hahaha: خوب میدونم اسمشون مهنازهفک کنم m.mahnaz یا یه مهناز خانومه دیگه که مشهدی بود. فک کنم تو ادلیستم هست اما وقت ندارم بگردم مسعووووووود ... 2 تا حدس درست بزن ببینم چی میگی ... مهناز خانوم مشهدی کیه؟ من حامد زیزو سابق هستم عه ... چقدر عوض شدی ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 mahnaz1389 نه ... مهناز نیست ... مهناز.... کدوم مهناز؟ --------------- همینجور ادامه بدید به جایی نمیرسیما ... :persiana__hahaha:
ارسال های توصیه شده