Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ یوخ بودونیا دا فقط اؤ قاناتلارین آچیردی منه !!! من دَ قویلا گل بو بئلچه سنین ... کولونگ دا وئر ...یئر داشلی دیر. دیلوی دیولییییییییییییی دیلوی دیلوییییییییییی داغلار داغلارررررررررررررررررررررررررررررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ کولونگ دا وئر ...یئر داشلی دیر.دیلوی دیولییییییییییییی دیلوی دیلوییییییییییی داغلار داغلارررررررررررررررررررررررررررررررررررررر بودا کولونگ ...دَ بهانه گتیرمه هاااااااا داغلار داغلار ررررررررررررر تئز ایشی قورتار راحت اولوم 3 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ بودا کولونگ ...دَ بهانه گتیرمه هاااااااا داغلار داغلار ررررررررررررر تئز ایشی قورتار راحت اولوم اؤزومه ایستیردیم کی جانیم قورتولا بو فانی دونیادان بیرداها.. یاخجی ...من کی هئی بیله-ین یازی یازیرام یوهاهاهادا سن باش قوشموسان من داوالیام سن-نن 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلام دوستلارحال احوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ياخجيسيز؟؟؟ من ده بير تروكم و چووووووووووووووووووخ ايفتيخار الريم آذري ديليمه و وطنيم آذرباينجانا چوخ خوش گلیبسن گوزل دوستوم بیزیم دیلیمیز تورک دی اذری دیل دییر ساغولاسان وساغ یاشیاسان 2 لینک به دیدگاه
zizi62 155 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ چوخ خوش گلیبسن گوزل دوستومبیزیم دیلیمیز تورک دی اذری دیل دییر ساغولاسان وساغ یاشیاسان داداش اسپاو دوز دييسن بيزيم ديليميز تورك ده ولي اوقدر دييبيلر كه بيزده اينانميشيخ ديليميز اذري دي 3 لینک به دیدگاه
vahid jigol 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ باشوا دولانیم....... یاشاسین آذربایجان...... 2 لینک به دیدگاه
zizi62 155 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بورا نيه بوجور ساكيتدي؟؟؟؟؟؟:ws52::ws52: لینک به دیدگاه
zizi62 155 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سن شلوخ لوغي سويوسن؟ بله،سوزون واردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167: شوخي اليرم:ws3: اسپاو داداش و بهروز و سهيل ده كم پيدا اولوب لار 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ يه چيزي هم بهت بگم بيرينين بارسينده تيز قضاوت المه لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ يه چيزي هم بهت بگم بيرينين بارسينده تيز قضاوت المه جانا؟ نه یاپی یور سون شیمدی؟ لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من دَ گلديم اوشاغلار باس اشیه!! لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ جانا؟ نه یاپی یور سون شیمدی؟ منن دماخ .....اوزون بولسن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده