Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :dancegirl2:گؤر کیملر بوردادیلار !!! سن دا ایندی گلدین یانی؟ + ساغول عزیز آیدا 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سن دا ایندی گلدین یانی؟+ ساغول عزیز آیدا سلام اوستاد نه خبر ؟! یورولمیاسان :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ یاشاسین یعنی چی؟ یعنی زنده باشی یه جمله دعایی ودوستانه هستش سن دا ایندی گلدین یانی؟+ ساغول عزیز آیدا بوردا نمنه دن دانیشیسیز؟ هرنمندن که دوستلار صلاح بیلسلر 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خوب باشلی یین داااا!!! منه ده خبر ورین!!! هرکس تورکی دیلینن اوزون معرفی اله سین... 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ یعنی زنده باشییه جمله دعایی ودوستانه هستش هرنمندن که دوستلار صلاح بیلسلر چوخ ساغول قارداش معنیسنه بلمردم 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ باشلیاخ؟ منیم ادیم سجاددی تبریز اوشاغیام وارام خیدمتوزده 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ آیدا تهران دا یاشیرام اما بویوه بابا و بویوه ماماناریم تبریز تورکی دیلر اول ده تورکو دیلین اورگشمیشم سورا فارسی دیلین 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ آیداتهران دا یاشیرام اما بویوه بابا و بویوه ماماناریم تبریز تورکی دیلر اول ده تورکو دیلین اورگشمیشم سورا فارسی دیلین ساغولاسان چوخ گوزل کی اوز اصالتووی اونوتمامیسان یاشا ایدا 1 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ میگن ترکی هنره من هنوز نتونستم یاد بگیرم ترکی صحبت کنم معلومه بی هنرم 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ ساغولاسانچوخ گوزل کی اوز اصالتووی اونوتمامیسان یاشا ایدا چوخ ممنون:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ میگن ترکی هنره من هنوز نتونستم یاد بگیرم ترکی صحبت کنم معلومه بی هنرم چوخ ساده دی!!!(خیلی ساده س) ایستسن تِز اورگشسن!!!(اگه بخوای زود یاد میگیری):flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ میگن ترکی هنره من هنوز نتونستم یاد بگیرم ترکی صحبت کنم معلومه بی هنرم هرزبانی برای خودش ارزش وجایگاه بخصوصی داره ولی یه تعداد کمی از زبانها هستن که از لحاظ غنای ادبی ووسعت لغت کمکی بر اون یکی ها میچربن یکی از دوستان تو این فروم اموزش زبان ترکی رو زده شما شروع کنید من ومابقی دوستان هم کمک میکنیم راه بیفتین مهمترین مسئله به نظر خودم تو اموزش زبان قرار گرفتن تو محیط اون زبان هست که تو ایران این امکان به وفور برای اموزش زبان ترکی مهیا هست شاد باشی شاد اولاسان شاد یاشیسان شاد باشی وشاد زندگی کنی 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ هرزبانی برای خودش ارزش وجایگاه بخصوصی داره ولی یه تعداد کمی از زبانها هستن که از لحاظ غنای ادبی ووسعت لغت کمکی بر اون یکی ها میچربنیکی از دوستان تو این فروم اموزش زبان ترکی رو زده شما شروع کنید من ومابقی دوستان هم کمک میکنیم راه بیفتین مهمترین مسئله به نظر خودم تو اموزش زبان قرار گرفتن تو محیط اون زبان هست که تو ایران این امکان به وفور برای اموزش زبان ترکی مهیا هست شاد باشی شاد اولاسان شاد یاشیسان شاد باشی وشاد زندگی کنی یاشاسوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ عزیلار من انام ترک ده البته ترک تبریز نیست آنامن ترکیسنه دیلرل قزل باش ترک نرکی بلرم ولی باشارتمرم سویلیم هر نمه دیرسن بلرم ولی یلقشه باشارتمرم سویلیم آخه بیزه ترکی سویلمیبدلر اوزم قولاق آسمیشم (میدونم یه عالمه غلط دارم) 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ عزیلار من انام ترک ده البته ترک تبریز نیستآنامن ترکیسنه دیلرل قزل باش ترک نرکی بلرم ولی باشارتمرم سویلیم هر نمه دیرسن بلرم ولی یلقشه باشارتمرم سویلیم آخه بیزه ترکی سویلمیبدلر اوزم قولاق آسمیشم (میدونم یه عالمه غلط دارم) عیبی یوخدی بابا هرهاراسین که فیکرالیسن غلط یازیبسان التیندا فارسیسین یاز دوستلار بیلووه یاردیم الر ساغول:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ عیبی یوخدی باباهرهاراسین که فیکرالیسن غلط یازیبسان التیندا فارسیسین یاز دوستلار بیلووه یاردیم الر ساغول:icon_gol: فکر الیم بیزیم ترکیمیز بر آز فرق الیر 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سمیرا روستامون نزدیکیای جلفاست ولی تهران زندگی میکنیم خوب بوجور :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سمیرا روستامون نزدیکیای جلفاست ولی تهران زندگی میکنیم خوب بوجور :4chsmu1: چوخ خوشحال اولدوم سمیرا جان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده