Behrooz CE 550 ارسال شده در 14 مهر، 2010 :dancegirl2:گؤر کیملر بوردادیلار !!! سن دا ایندی گلدین یانی؟ + ساغول عزیز آیدا 2
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 14 مهر، 2010 سن دا ایندی گلدین یانی؟+ ساغول عزیز آیدا سلام اوستاد نه خبر ؟! یورولمیاسان :4uboxsmiley: 2
spow 44198 ارسال شده در 14 مهر، 2010 یاشاسین یعنی چی؟ یعنی زنده باشی یه جمله دعایی ودوستانه هستش سن دا ایندی گلدین یانی؟+ ساغول عزیز آیدا بوردا نمنه دن دانیشیسیز؟ هرنمندن که دوستلار صلاح بیلسلر 2
aida.comix 1809 ارسال شده در 14 مهر، 2010 خوب باشلی یین داااا!!! منه ده خبر ورین!!! هرکس تورکی دیلینن اوزون معرفی اله سین... 2
soudabe 804 ارسال شده در 14 مهر، 2010 یعنی زنده باشییه جمله دعایی ودوستانه هستش هرنمندن که دوستلار صلاح بیلسلر چوخ ساغول قارداش معنیسنه بلمردم 1
aida.comix 1809 ارسال شده در 14 مهر، 2010 آیدا تهران دا یاشیرام اما بویوه بابا و بویوه ماماناریم تبریز تورکی دیلر اول ده تورکو دیلین اورگشمیشم سورا فارسی دیلین 2
spow 44198 ارسال شده در 14 مهر، 2010 آیداتهران دا یاشیرام اما بویوه بابا و بویوه ماماناریم تبریز تورکی دیلر اول ده تورکو دیلین اورگشمیشم سورا فارسی دیلین ساغولاسان چوخ گوزل کی اوز اصالتووی اونوتمامیسان یاشا ایدا 1
soudabe 804 ارسال شده در 14 مهر، 2010 میگن ترکی هنره من هنوز نتونستم یاد بگیرم ترکی صحبت کنم معلومه بی هنرم 2
aida.comix 1809 ارسال شده در 14 مهر، 2010 ساغولاسانچوخ گوزل کی اوز اصالتووی اونوتمامیسان یاشا ایدا چوخ ممنون:flowerysmile: 1
aida.comix 1809 ارسال شده در 14 مهر، 2010 میگن ترکی هنره من هنوز نتونستم یاد بگیرم ترکی صحبت کنم معلومه بی هنرم چوخ ساده دی!!!(خیلی ساده س) ایستسن تِز اورگشسن!!!(اگه بخوای زود یاد میگیری):flowerysmile: 2
spow 44198 ارسال شده در 14 مهر، 2010 میگن ترکی هنره من هنوز نتونستم یاد بگیرم ترکی صحبت کنم معلومه بی هنرم هرزبانی برای خودش ارزش وجایگاه بخصوصی داره ولی یه تعداد کمی از زبانها هستن که از لحاظ غنای ادبی ووسعت لغت کمکی بر اون یکی ها میچربن یکی از دوستان تو این فروم اموزش زبان ترکی رو زده شما شروع کنید من ومابقی دوستان هم کمک میکنیم راه بیفتین مهمترین مسئله به نظر خودم تو اموزش زبان قرار گرفتن تو محیط اون زبان هست که تو ایران این امکان به وفور برای اموزش زبان ترکی مهیا هست شاد باشی شاد اولاسان شاد یاشیسان شاد باشی وشاد زندگی کنی 2
Avenger 19333 ارسال شده در 14 مهر، 2010 هرزبانی برای خودش ارزش وجایگاه بخصوصی داره ولی یه تعداد کمی از زبانها هستن که از لحاظ غنای ادبی ووسعت لغت کمکی بر اون یکی ها میچربنیکی از دوستان تو این فروم اموزش زبان ترکی رو زده شما شروع کنید من ومابقی دوستان هم کمک میکنیم راه بیفتین مهمترین مسئله به نظر خودم تو اموزش زبان قرار گرفتن تو محیط اون زبان هست که تو ایران این امکان به وفور برای اموزش زبان ترکی مهیا هست شاد باشی شاد اولاسان شاد یاشیسان شاد باشی وشاد زندگی کنی یاشاسوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن 2
soudabe 804 ارسال شده در 14 مهر، 2010 عزیلار من انام ترک ده البته ترک تبریز نیست آنامن ترکیسنه دیلرل قزل باش ترک نرکی بلرم ولی باشارتمرم سویلیم هر نمه دیرسن بلرم ولی یلقشه باشارتمرم سویلیم آخه بیزه ترکی سویلمیبدلر اوزم قولاق آسمیشم (میدونم یه عالمه غلط دارم) 3
spow 44198 ارسال شده در 14 مهر، 2010 عزیلار من انام ترک ده البته ترک تبریز نیستآنامن ترکیسنه دیلرل قزل باش ترک نرکی بلرم ولی باشارتمرم سویلیم هر نمه دیرسن بلرم ولی یلقشه باشارتمرم سویلیم آخه بیزه ترکی سویلمیبدلر اوزم قولاق آسمیشم (میدونم یه عالمه غلط دارم) عیبی یوخدی بابا هرهاراسین که فیکرالیسن غلط یازیبسان التیندا فارسیسین یاز دوستلار بیلووه یاردیم الر ساغول:icon_gol: 2
soudabe 804 ارسال شده در 14 مهر، 2010 عیبی یوخدی باباهرهاراسین که فیکرالیسن غلط یازیبسان التیندا فارسیسین یاز دوستلار بیلووه یاردیم الر ساغول:icon_gol: فکر الیم بیزیم ترکیمیز بر آز فرق الیر 2
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 14 مهر، 2010 سمیرا روستامون نزدیکیای جلفاست ولی تهران زندگی میکنیم خوب بوجور :4chsmu1: 2
aida.comix 1809 ارسال شده در 14 مهر، 2010 سمیرا روستامون نزدیکیای جلفاست ولی تهران زندگی میکنیم خوب بوجور :4chsmu1: چوخ خوشحال اولدوم سمیرا جان 2
ارسال های توصیه شده