amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ نه قشی مترجیمسن:دی ( چه مترجم خوبی هستی:دی!) یوخ بابا(نه بابا):smiley (18): بیز اوستاددارین گابائندا هشزاد دییروخ!(ما در مقابل اساتید،هیچ بیش نیستیم!):45645: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من ددیم ادین دییشدیلر ایستسوز ادین قاباخ کی یا هرنمنه سویسوز اونا چووراخ قوربانام 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من ددیم ادین دییشدیلرایستسوز ادین قاباخ کی یا هرنمنه سویسوز اونا چووراخ قوربانام سجاد زیر نویس بنویس... من نمی فهمم چی می گید :w00: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ سجاد زیر نویس بنویس... من نمی فهمم چی می گید :w00: منم نفهمیدم تو خودتو ناراحت نکن 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من ددیم ادین دییشدیلرایستسوز ادین قاباخ کی یا هرنمنه سویسوز اونا چووراخ قوربانام سجاد زیر نویس بنویس... من نمی فهمم چی می گید :w00: میگه: من گفتم اسمشو عوض کردناگر بخواید اسمشو به اسم قبلی یا هر چی دوست داشته باشید تغییر بدیم قُربونش! جواب: یُخ حاجی...ایستمز(نه حاجی...نمیخواد) من بیر مودت گُروردوم بو تاپیک گلیر اوستَ آمّا چون آده آشینا دئیرده،اونا گوره اهمیت ورمیردیم بلسینه! (من یه مدت می دیدم که این تاپیک میاد بالا،ولی چون اسمش آشنا نبود،بهش اهمیت نمیدادم!) اونا گوره دیئیردیم نییه دئیشدوز!(بخاطر همون میگفتم چرا عوضش کردید!) لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ هانی به؟ کوپس؟ به هارداسوز؟ کجایی پس؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ البیر سیز میلادی تانیمیسیز!) انگار شما میلاد رو نمیشناسین!) دمپایی چی میشه به ترکی؟ 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یاشماخ یا باشماخ یکی از این دوتاست. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یخ. من اویاقام بالام. خوش بولدوک چوخ گوزل کی بیری اویاخدی ساغولاسان البیر سیز میلادی تانیمیسیز!) انگار شما میلاد رو نمیشناسین!) دمپایی چی میشه به ترکی؟ سنی تانیرام من بالام تورو میشناسمت پسرم اولار ایاخ کابی همون دیگه لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یاشماخ یا باشماخ یکی از این دوتاست. باشماخ باغلی ایاخ کابینا دییلر ساغول 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یاشماخ یا باشماخ اولار ایاخ کابی دمپایی الان کدوم شد پس؟ 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من دا اوقده تورک دورم که! بیر ذره تورکم! من که صبح چان اویاغام. آرواد اوشاخ قویمازلار که آدام یوخلویا! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ میشه ایاخ کابی میلاد اسپیدی کارش درسته باشماخ میشه کفش 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اسپو جان، من سنن اولین باریم دی که دانیشیرام. سن هارالی سان؟ 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اسپو جان، من سنن اولین باریم دی که دانیشیرام. سن هارالی سان؟ من تبریز اوشاغیم اما اردبیل ده ایشلرم 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ چوخ گوزل! چوخ یاخچی! من زنجان دا اولارام. ایشیم دَ که یوخدی! هَلَ جاوانام! تویوندا گَلَرَم اوینارام! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ چوخ گوزل! چوخ یاخچی! من زنجان دا اولارام. ایشیم دَ که یوخدی! هَلَ جاوانام! تویوندا گَلَرَم اوینارام! ساغولاسان من ده گلیب ایشوون شیرنیسینی ییجاغام بلکه بو تزلیغا بیر ایش اولدی بیر نچه واخت گلدوخ زنجانا بلکه ماموریت اولا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده