aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ سلاممم قیزیمنه خبر؟ سن هارا بیرا هارا؟؟ دوز ده تهراندا یاشیرام اما ترکی بیلیرم!!! 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ چوخ گوزل! هانسی کتدن کوشموشن تهرانا، بالا قیزیم؟ 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ بیزیم کندیمیز تبریزین اوزوده!!! اما من و خانیوادم تهران دا دونییا گلمیشوخ!!!:dancegirl2: جدیم تبریزلی ده لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ الله الله بیلمیردیم اینترنت ده تورکی دانیشماخ بیبیله چتینیمیش!!! 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ خارجه دیلینن چخ راحاتدی تورکی! اینترنتی ده تورکلر ایختیرا الییپلر، باجی! توماس ایدیسون ده تورکوموش! 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ چوخ گوزل!هانسی کتدن کوشموشن تهرانا، بالا قیزیم؟ سن هارالی سان؟ هاردا یاشیسان؟ 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ خارجه دیلینن چخ راحاتدی تورکی!اینترنتی ده تورکلر ایختیرا الییپلر، باجی! توماس ایدیسون ده تورکوموش! :ws47: دونیا نه توتموشوخ!!! لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ من زنگاننیام! فارسلار زنجان دییللر اونا! یددی ساعات تبریزدن اوزاخدی! منیم یوخوم گلیر باجی! سورا گِنَ گللم تورکو دانیشاریخ! خودافیظ باجی سابایاچان! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا یه تاپیک اموزشی بزنین!!!!:w00: من ترکی باشارمیرام!!!!:w00: مخصوصا طرز نوشتاریشو!!! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا یه تاپیک اموزشی بزنین!!!!:w00:من ترکی باشارمیرام!!!!:w00: مخصوصا طرز نوشتاریشو!!! خب امین زده تاپیک اموزش زبان ترکی رو اورگش باشه منم به مرور شروع میکنم به گذاشتن مطالب اموزشی 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خب امین زده تاپیک اموزش زبان ترکی رواورگش باشه منم به مرور شروع میکنم به گذاشتن مطالب اموزشی یاشاسین گارداشیم.... درس گفتم...؟ یا گند زدم؟ 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ یاشاسین گارداشیم.... درس گفتم...؟ یا گند زدم؟ نه درسته ابجی دوزدی باجی ساغولاسان 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خوش گلدون خوش گلدون خوش گلدون صفا گتیردون 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ممنون بابت زیر نویس! خوش گلمیسن منیم سِولی باجی(خوش اومدی خواهر دوست داشتنی) چوخ ساغول(خیلی ممنون) :w139: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ بورانین آده آیری بیر زادیده ها!(اسم اینجا یه چیز دیگه ای بوده ها!) فیکر الیرم تورکی ایسپمیده(فکر کنم ترکی اسپم بود!) کیم آدین دئیشیب گلسین ایتراف السین...ایلّتینن!(هرکی اسمشو عوض کرده بیاد اعتراف کنه،اونم با علتش!):167: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ بورانین آده آیری بیر زادیده ها!(اسم اینجا یه چیز دیگه ای بوده ها!)فیکر الیرم تورکی ایسپمیده(فکر کنم ترکی اسپم بود!) کیم آدین دئیشیب گلسین ایتراف السین...ایلّتینن!(هرکی اسمشو عوض کرده بیاد اعتراف کنه،اونم با علتش!):167: نه قشی مترجیمسن:دی ( چه مترجم خوبی هستی:دی!) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده