alireza&sepide 5478 ارسال شده در 11 خرداد، 2010 (آخه من از تركي فقط فارسياشو ميفهمم، اونوقت چه طوري حرف بزنم؟ .... اگه ميشه فحشاشو ياد بدين اينجا كه اگه يكي خدايي نكرده بهم اهانتي كرد متوجه بشم ) منم میخوام:w16: 1
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 11 خرداد، 2010 خب ميترسم يكي بهم بگه نفهمم، قول ميدم به كار نبرمشون ولی من قول میدم واسه تو به کار ببرم و مخصوصا واسه خانومی 1
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 11 خرداد، 2010 مهسانی یاخجی تانیرم ، بیز یامان ناری اورگتمین سورا کیم دیجاخ بیسینه!!! مهسا رو خوب میشناسم ، اگه ما فحش ها رو یادش ندیم از کجا میخواد یاد بگیره !!! رضا اذیت نکن شروع کن یاد بده:icon_pf (95): مهسای خنگولی چی میشه به ترکی؟:ws3: 1
JMSBeta 548 ارسال شده در 13 خرداد، 2010 رضا اذیت نکن شروع کن یاد بده:icon_pf (95): مهسای خنگولی چی میشه به ترکی؟:ws3: از پذیرش سفارش فحش معذوریم 1
mamooshak 8194 ارسال شده در 13 خرداد، 2010 یامان یاماندی هش حالتده یاخجی دیرت: فحش فحشه در هر حالت خوب نیست سلام دُستوم...من دَ الَ همانی دییرم!ت:سلام دوستم...منم همینو میگم دیگه!:w139: مهسا خانم گله توجیه الیاخ ت: مهسا خانوم رو باید توجیه ش کنیم بوجور که من گـُرورم،مهسا خانوم بیزه توجیه الیه جاخ!ت:اینجوری که من میبینم،مهسا خانوم مارو توجیح میکنه!:icon_pf (34): یوووو بِله ایش گویماریه اولا ت: نه نمیزاریم همچین کاری بشه الییر!البیر سیز مهسانی تانیمیسیز!) (انجام میده! انگار شما مهسا رو نمیشناسین!) گینَدَ (بازم) مهسانی یاخجی تانیرم ، بیز یامان ناری اورگتمین سورا کیم دیجاخ بیسینه!!! مهسا رو خوب میشناسم ، اگه ما فحش ها رو یادش ندیم از کجا میخواد یاد بگیره !!! نميخوام بايد يادم بديد اگه يادم نديد ميرم معتاد ميشم من كه اون حرف بد بدارو نميخوام، يه چند تاشو ميخوام... مثه كپك، بيتربيت، خنگ، سيبيلو با يه چند تا ديگه كه الان يادم نيست... آهان كوفت هم خيلي كاربرد داره برام بيزحمت يه آذري زبان مهربون اينارو ترجمه كنه 3
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 14 خرداد، 2010 نميخوام بايد يادم بديد اگه يادم نديد ميرم معتاد ميشم من كه اون حرف بد بدارو نميخوام، يه چند تاشو ميخوام... مثه كپك، بيتربيت، خنگ، سيبيلو با يه چند تا ديگه كه الان يادم نيست... آهان كوفت هم خيلي كاربرد داره برام بيزحمت يه آذري زبان مهربون اينارو ترجمه كنه خوب حالا که دلت می خواد من یه دونه بهت یاد میدم سَسِه لَمَ ساکت شو یا همون خفه شو 4
mamooshak 8194 ارسال شده در 14 خرداد، 2010 خوب حالا که دلت می خواد من یه دونه بهت یاد میدم سَسِه لَمَ ساکت شو یا همون خفه شو چقد سخته هااااااااااااااا، نميشه من انگليسي فحش بدم بهت؟ مثلا همون شات آپ خودمون اما يادم بدين بازم، من دوس دارم ياد بگيرم تركي هم :shad: 3
JMSBeta 548 ارسال شده در 15 خرداد، 2010 چرا هيشكي ديگه آموزش نميده اينجا چون برا فحش آموزش خاصی نداریم 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 2010 چرا هيشكي ديگه آموزش نميده اينجا چرا...برا آموزش ترکی تاپیک جداگانه ای ایجاد کردم ولی توش فحش یا نمیدیم.... ~ آموزش زبان ترکی ~ :w139:
*هانی* 825 ارسال شده در 16 خرداد، 2010 سلام من میخوام ترکی یاد بگیرم اگه میشه سلام احوال پرسی یادم بدید 1
pianist 31129 ارسال شده در 16 خرداد، 2010 سلام من میخوام ترکی یاد بگیرم اگه میشه سلام احوال پرسی یادم بدید منم تركي بلد نيستم ولي ديگه سلام احوال پرسي كاري نداره! سلام حالين ياخچيدي؟؟ نجورسنگ! درست بود؟؟ 2
Turtoise 876 ارسال شده در 17 خرداد، 2010 منم یه کم ترکی بیل میرم!!!!! نجورسن گارداش؟ درست بود؟ (اشتباهاتمو بگیرین تا منم یاد بگیرم) از این به بعد منم اینجام 2
*هانی* 825 ارسال شده در 17 خرداد، 2010 معنی هم کنید ترکی خیلی سخته کردی خودمون راحت تره:w00: گربه زشت به ترکی چی میشه؟ 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 19 خرداد، 2010 معنی هم کنیدترکی خیلی سخته کردی خودمون راحت تره:w00: گربه زشت به ترکی چی میشه؟ معنیشون کردم خوب! کجاش سخته؟ خوب تو هم تاپیک آموزشه کردی راه بنداز! گربه زشت:کیفیر پیشیه یا:چیرکین پیشیه :w139: منم یه کم ترکی بیل میرم!!!!! نجورسن گارداش؟ درست بود؟ (اشتباهاتمو بگیرین تا منم یاد بگیرم) از این به بعد منم اینجام ساغول...یاشا...(اولی معنیه ایولو میده دومیه به معنیه ممنون یا نوعی تشکره ولی معانیه تحت اللفظیش میشه: ساغول{ساغ+اول}=استوار باشی،خمیده پشت نباشی یاشا{مخفف یاشیاسان}= زندگی کنی،پایدار بمونی) ممنونام منیم عزیز گارداشیم...(ممنونم برادره عزیزم)...آللهین شوکریینن دیرییوخ(به شکر خدا زنده ایم!):w139: درست بود...ولی جمله اولتو برعکس گفتی....باهاس میگفتی:منم بیراز تورکی بیلیرم(باشاریرام)......یعنی:منم کمی ترکی بلد هستم! منم تركي بلد نيستم ولي ديگه سلام احوال پرسي كاري نداره! سلام حالين ياخچيدي؟؟ نجورسنگ! درست بود؟؟ نجورسنگ چیه دیگه؟ باهاس بگی:نجورسن(حالت چطوره؟) حالین یاخچیده(حالت خسه؟) حوضورونّان سوگیل اُلدوخ(از حضورت خوشحال شدیم!) سلام من میخوام ترکی یاد بگیرم اگه میشه سلام احوال پرسی یادم بدید برو تو اون تاپیکی که تو امضام آدرسشو دادم.اونجا آموزش میدیمو اینجا هم اسپم میکنیم...به زودی آپدیتش میکنم!
Turtoise 876 ارسال شده در 19 خرداد، 2010 ساغول...یاشا...(اولی معنیه ایولو میده دومیه به معنیه ممنون یا نوعی تشکره ولی معانیه تحت اللفظیش میشه: ساغول{ساغ+اول}=استوار باشی،خمیده پشت نباشی یاشا{مخفف یاشیاسان}= زندگی کنی،پایدار بمونی) ممنونام منیم عزیز گارداشیم...(ممنونم برادره عزیزم)...آللهین شوکریینن دیرییوخ(به شکر خدا زنده ایم!):w139: درست بود...ولی جمله اولتو برعکس گفتی....باهاس میگفتی:منم بیراز تورکی بیلیرم(باشاریرام)......یعنی:منم کمی ترکی بلد هستم! ها. منم بیزار تورکی بیلیرم الله صحت بدن وئرسین گارداش 1
aida.comix 1809 ارسال شده در 9 شهریور، 2010 وای ده دههههههه!!! سلام گردشلر ججز خوش اولسون (سلام برادرا،شب خوش)!!! 1
ارسال های توصیه شده