alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ (آخه من از تركي فقط فارسياشو ميفهمم، اونوقت چه طوري حرف بزنم؟ .... اگه ميشه فحشاشو ياد بدين اينجا كه اگه يكي خدايي نكرده بهم اهانتي كرد متوجه بشم ) منم میخوام:w16: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ خب ميترسم يكي بهم بگه نفهمم، قول ميدم به كار نبرمشون ولی من قول میدم واسه تو به کار ببرم و مخصوصا واسه خانومی 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ مهسانی یاخجی تانیرم ، بیز یامان ناری اورگتمین سورا کیم دیجاخ بیسینه!!! مهسا رو خوب میشناسم ، اگه ما فحش ها رو یادش ندیم از کجا میخواد یاد بگیره !!! رضا اذیت نکن شروع کن یاد بده:icon_pf (95): مهسای خنگولی چی میشه به ترکی؟:ws3: 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ رضا اذیت نکن شروع کن یاد بده:icon_pf (95): مهسای خنگولی چی میشه به ترکی؟:ws3: از پذیرش سفارش فحش معذوریم 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ یامان یاماندی هش حالتده یاخجی دیرت: فحش فحشه در هر حالت خوب نیست سلام دُستوم...من دَ الَ همانی دییرم!ت:سلام دوستم...منم همینو میگم دیگه!:w139: مهسا خانم گله توجیه الیاخ ت: مهسا خانوم رو باید توجیه ش کنیم بوجور که من گـُرورم،مهسا خانوم بیزه توجیه الیه جاخ!ت:اینجوری که من میبینم،مهسا خانوم مارو توجیح میکنه!:icon_pf (34): یوووو بِله ایش گویماریه اولا ت: نه نمیزاریم همچین کاری بشه الییر!البیر سیز مهسانی تانیمیسیز!) (انجام میده! انگار شما مهسا رو نمیشناسین!) گینَدَ (بازم) مهسانی یاخجی تانیرم ، بیز یامان ناری اورگتمین سورا کیم دیجاخ بیسینه!!! مهسا رو خوب میشناسم ، اگه ما فحش ها رو یادش ندیم از کجا میخواد یاد بگیره !!! نميخوام بايد يادم بديد اگه يادم نديد ميرم معتاد ميشم من كه اون حرف بد بدارو نميخوام، يه چند تاشو ميخوام... مثه كپك، بيتربيت، خنگ، سيبيلو با يه چند تا ديگه كه الان يادم نيست... آهان كوفت هم خيلي كاربرد داره برام بيزحمت يه آذري زبان مهربون اينارو ترجمه كنه 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ نميخوام بايد يادم بديد اگه يادم نديد ميرم معتاد ميشم من كه اون حرف بد بدارو نميخوام، يه چند تاشو ميخوام... مثه كپك، بيتربيت، خنگ، سيبيلو با يه چند تا ديگه كه الان يادم نيست... آهان كوفت هم خيلي كاربرد داره برام بيزحمت يه آذري زبان مهربون اينارو ترجمه كنه خوب حالا که دلت می خواد من یه دونه بهت یاد میدم سَسِه لَمَ ساکت شو یا همون خفه شو 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ خوب حالا که دلت می خواد من یه دونه بهت یاد میدم سَسِه لَمَ ساکت شو یا همون خفه شو چقد سخته هااااااااااااااا، نميشه من انگليسي فحش بدم بهت؟ مثلا همون شات آپ خودمون اما يادم بدين بازم، من دوس دارم ياد بگيرم تركي هم :shad: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ چرا هيشكي ديگه آموزش نميده اينجا 2 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ چرا هيشكي ديگه آموزش نميده اينجا چون برا فحش آموزش خاصی نداریم 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ چرا هيشكي ديگه آموزش نميده اينجا چرا...برا آموزش ترکی تاپیک جداگانه ای ایجاد کردم ولی توش فحش یا نمیدیم.... ~ آموزش زبان ترکی ~ :w139: لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ سلام من میخوام ترکی یاد بگیرم اگه میشه سلام احوال پرسی یادم بدید 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ سلام من میخوام ترکی یاد بگیرم اگه میشه سلام احوال پرسی یادم بدید منم تركي بلد نيستم ولي ديگه سلام احوال پرسي كاري نداره! سلام حالين ياخچيدي؟؟ نجورسنگ! درست بود؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ منم یه کم ترکی بیل میرم!!!!! نجورسن گارداش؟ درست بود؟ (اشتباهاتمو بگیرین تا منم یاد بگیرم) از این به بعد منم اینجام 2 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ معنی هم کنید ترکی خیلی سخته کردی خودمون راحت تره:w00: گربه زشت به ترکی چی میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ معنی هم کنیدترکی خیلی سخته کردی خودمون راحت تره:w00: گربه زشت به ترکی چی میشه؟ معنیشون کردم خوب! کجاش سخته؟ خوب تو هم تاپیک آموزشه کردی راه بنداز! گربه زشت:کیفیر پیشیه یا:چیرکین پیشیه :w139: منم یه کم ترکی بیل میرم!!!!! نجورسن گارداش؟ درست بود؟ (اشتباهاتمو بگیرین تا منم یاد بگیرم) از این به بعد منم اینجام ساغول...یاشا...(اولی معنیه ایولو میده دومیه به معنیه ممنون یا نوعی تشکره ولی معانیه تحت اللفظیش میشه: ساغول{ساغ+اول}=استوار باشی،خمیده پشت نباشی یاشا{مخفف یاشیاسان}= زندگی کنی،پایدار بمونی) ممنونام منیم عزیز گارداشیم...(ممنونم برادره عزیزم)...آللهین شوکریینن دیرییوخ(به شکر خدا زنده ایم!):w139: درست بود...ولی جمله اولتو برعکس گفتی....باهاس میگفتی:منم بیراز تورکی بیلیرم(باشاریرام)......یعنی:منم کمی ترکی بلد هستم! منم تركي بلد نيستم ولي ديگه سلام احوال پرسي كاري نداره! سلام حالين ياخچيدي؟؟ نجورسنگ! درست بود؟؟ نجورسنگ چیه دیگه؟ باهاس بگی:نجورسن(حالت چطوره؟) حالین یاخچیده(حالت خسه؟) حوضورونّان سوگیل اُلدوخ(از حضورت خوشحال شدیم!) سلام من میخوام ترکی یاد بگیرم اگه میشه سلام احوال پرسی یادم بدید برو تو اون تاپیکی که تو امضام آدرسشو دادم.اونجا آموزش میدیمو اینجا هم اسپم میکنیم...به زودی آپدیتش میکنم! لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ ايول دادا يعني الرين آغراماسون 1 لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ ساغول...یاشا...(اولی معنیه ایولو میده دومیه به معنیه ممنون یا نوعی تشکره ولی معانیه تحت اللفظیش میشه: ساغول{ساغ+اول}=استوار باشی،خمیده پشت نباشی یاشا{مخفف یاشیاسان}= زندگی کنی،پایدار بمونی) ممنونام منیم عزیز گارداشیم...(ممنونم برادره عزیزم)...آللهین شوکریینن دیرییوخ(به شکر خدا زنده ایم!):w139: درست بود...ولی جمله اولتو برعکس گفتی....باهاس میگفتی:منم بیراز تورکی بیلیرم(باشاریرام)......یعنی:منم کمی ترکی بلد هستم! ها. منم بیزار تورکی بیلیرم الله صحت بدن وئرسین گارداش 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ aziz tork ham vatanlaim ba hardasiz لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ وای ده دههههههه!!! سلام گردشلر ججز خوش اولسون (سلام برادرا،شب خوش)!!! 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ سلاممم قیزیم نه خبر؟ سن هارا بیرا هارا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده