Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ باشارمیسان دانیشمادا (بلد نیستی نگو دیگه) ایشالا که درست گفته باشم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۸ باشارمیسان دانیشمادا (بلد نیستی نگو دیگه) ایشالا که درست گفته باشم :banel_smiley_4: گفتن اگه بلد نیستی هم بیا بگو تا یاد بگیری!!دهه!!! اصلا تو چرا سر کارت نیستی؟!!ظ..... لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ باشارمیسان دانیشمادا (بلد نیستی نگو دیگه) ایشالا که درست گفته باشم حاجی اوشاخلاری بجور تشویق الیسن؟(حاجی بچه هارو اینجوری تشویق میکنی؟) دوز دمیسن...(درست گفتی) ولی معنیه دقیقه جملت میشه:اگه بلد نیستی حرف نزن! :banel_smiley_4:گفتن اگه بلد نیستی هم بیا بگو تا یاد بگیری!!دهه!!! اصلا تو چرا سر کارت نیستی؟!!ظ..... سلام حنا...خوش گلمیسن.(سلام حنا...خوش اومدی) نیَ تورکی یازمیسان؟(چرا ترکی نمینویسی؟) سن که ترکینه یاخجی باشاریسان!(تو که ترکی رو خوب بلدی!) لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ حاجی اوشاخلاری بجور تشویق الیسن؟(حاجی بچه هارو اینجوری تشویق میکنی؟)دوز دمیسن...(درست گفتی) ولی معنیه دقیقه جملت میشه:اگه بلد نیستی حرف نزن! :banel_smiley_4:معنیه جملش این میشه؟؟؟؟اوکی! آی مدیر کل!! سلام حنا...خوش گلمیسن.(سلام حنا...خوش اومدی)نیَ تورکی یازمیسان؟(چرا ترکی نمینویسی؟) سن که ترکینه یاخجی باشاریسان!(تو که ترکی رو خوب بلدی!) سیلام بابا بلد نیستم این 1000 بار اون چندتا کلمه هم از حاجی یاد گرفته بودم که الان اونا هم تو ذهنم نیست!! لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ سولوووم (سلااااام .... من آذري بلد نيستم، اما آذري ها رو دوست ميدارم ... ولي عجب زبون سختي داريناااااااااا، چطوري ميفهمين چي ميگين به هم؟ :jawdrop:) 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ :banel_smiley_4:معنیه جملش این میشه؟؟؟؟اوکی!آی مدیر کل!! سیلام بابا بلد نیستم این 1000 بار اون چندتا کلمه هم از حاجی یاد گرفته بودم که الان اونا هم تو ذهنم نیست!! باشاریسان...اوزون دَ یاخچی بیلیسن!(بلدی...خودتم خوب میدومنی!) سولوووم (سلااااام .... من آذري بلد نيستم، اما آذري ها رو دوست ميدارم ... ولي عجب زبون سختي داريناااااااااا، چطوري ميفهمين چي ميگين به هم؟ :jawdrop:) سلام... خوش گلمیسن مموشک(خوش اومدی مموشی!) یوخ بابا...دانیشسان تزتر اورگشجاخسان!(نه بابا...اگر حرف بزنی زودتر یاد میگیری!):w139: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ سلام... خوش گلمیسن مموشک(خوش اومدی مموشی!) یوخ بابا...دانیشسان تزتر اورگشجاخسان!(نه بابا...اگر حرف بزنی زودتر یاد میگیری!):w139: (آخه من از تركي فقط فارسياشو ميفهمم، اونوقت چه طوري حرف بزنم؟ .... اگه ميشه فحشاشو ياد بدين اينجا كه اگه يكي خدايي نكرده بهم اهانتي كرد متوجه بشم ) 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ ببین من از ترکی اینا رو بلدم: ساغول چخ ممنون یاخجی سَن یخ و یه چندتادیگه که بازم یادم نمیاد! 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ (آخه من از تركي فقط فارسياشو ميفهمم، اونوقت چه طوري حرف بزنم؟ .... اگه ميشه فحشاشو ياد بدين اينجا كه اگه يكي خدايي نكرده بهم اهانتي كرد متوجه بشم ) فحشاش خیلی فجیعن! یاد نگیری بهتره...عین فحشای فارسی نیست که سوسولی باشه...فحشای ترکی شخصیت طرفو متلاشی میکنه!!:TAEL_14: ببین من از ترکی اینا رو بلدم:ساغول چخ ممنون یاخجی سَن یُخ و یه چندتادیگه که بازم یادم نمیاد! میتونید بیاید این تاپیکو اونجا ترکی آموزش ببینید. http://forum.noandishaan.com/showthread.php?t=6867 بازم میگم.اگر نیاید این تاپیکو اسپم نکنید نمیتینید ترکی یاد بگیرید!:w139: هر روز میخوام آپدیتش کنم ولی حجم کارام اجازه نمیدن!! فکر کنم قوانین خودمو نقض کردم.باید 20امتیاز منفی بگیرم!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ ببین من از ترکی اینا رو بلدم:ساغول چخ ممنون یاخجی سَن یخ و یه چندتادیگه که بازم یادم نمیاد! منم يادم افتاد كه يه چيزي بلدماااا من اينو بلدم Seni seviyo rum البته فك كنم اينم به زبان تركيِ ما نباشه فحشاش خیلی فجیعن!یاد نگیری بهتره...عین فحشای فارسی نیست که سوسولی باشه...فحشای ترکی شخصیت طرفو متلاشی میکنه!!:TAEL_14: میتونید بیاید این تاپیکو اونجا ترکی آموزش ببینید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازم میگم.اگر نیاید این تاپیکو اسپم نکنید نمیتینید ترکی یاد بگیرید!:w139: هر روز میخوام آپدیتش کنم ولی حجم کارام اجازه نمیدن!! فکر کنم قوانین خودمو نقض کردم.باید 20امتیاز منفی بگیرم!:icon_pf (34): خب ميترسم يكي بهم بگه نفهمم، قول ميدم به كار نبرمشون 2 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ منم يادم افتاد كه يه چيزي بلدماااا من اينو بلدم seni seviyo rum البته فك كنم اينم به زبان تركيِ ما نباشه خب ميترسم يكي بهم بگه نفهمم، قول ميدم به كار نبرمشون یامان یاماندی هش حالتده یاخجی دیر ت: فحش فحشه در هر حالت خوب نیست 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ یامان یاماندی هش حالتده یاخجی دیرت: فحش فحشه در هر حالت خوب نیست سلام دُستوم...من دَ الَ همانی دییرم! ت:سلام دوستم...منم همینو میگم دیگه!:w139: لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ سلام دُستوم...من دَ الَ همانی دییرم!ت:سلام دوستم...منم همینو میگم دیگه!:w139: مهسا خانم گله توجیه الیاخ ت: مهسا خانوم رو باید توجیه ش کنیم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ نمنه نمنه؟what? what? اصلا اشتباه الديم سن فرصت ورديم!! :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ مهسا خانم گله توجیه الیاخ ت: مهسا خانوم رو باید توجیه ش کنیم بوجور که من گـُرورم،مهسا خانوم بیزه توجیه الیه جاخ! ت:اینجوری که من میبینم،مهسا خانوم مارو توجیح میکنه!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ بوجور که من گـُرورم،مهسا خانوم بیزه توجیه الیه جاخ!ت:اینجوری که من میبینم،مهسا خانوم مارو توجیح میکنه!:icon_pf (34): یوووو بِله ایش گویماریه اولا ت: نه نمیزاریم همچین کاری بشه 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ یوووو بِله ایش گویماریه اولا ت: نه نمیزاریم همچین کاری بشه الییر! البیر سیز مهسانی تانیمیسیز!) (انجام میده! انگار شما مهسا رو نمیشناسین!) اصلا اشتباه الديم سن فرصت ورديم!! :4chsmu1: گینَدَ (بازم) لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ الییر!البیر سیز مهسانی تانیمیسیز!) (انجام میده! انگار شما مهسا رو نمیشناسین!) گینَدَ (بازم) مهسانی یاخجی تانیرم ، بیز یامان ناری اورگتمین سورا کیم دیجاخ بیسینه!!! مهسا رو خوب میشناسم ، اگه ما فحش ها رو یادش ندیم از کجا میخواد یاد بگیره !!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده