آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ چوخخخخخخخخخخخ قشه یخ اینجارو پیدا کردم اونقده حال کردم بورانی تاپدیم اوقدر کئف ائلدیم 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ ینی با ترکا حال میکنم . در گوشه گوشه ی انجمن یه تاپیک دارن فاطمه جان پرچم شون همه جا برافراشته ست دیگه... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ فاطمه جان پرچم شون همه جا برافراشته ست دیگه... اینجارو پیدا کردم اونقده حال کردمبورانی تاپدیم اوقدر کئف ائلدیم دم شما گرم ، عالیه ، همیشه همراه و پشت همید. واقعا با غیرتید:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ دم شما گرم ، عالیه ، همیشه همراه و پشت همید. واقعا با غیرتید:aghosh: زنده باشی فاطمه جون یاشیاسان:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ زنده باشی فاطمه جون یاشیاسان:hapydancsmil: یاشیاسان فریماه :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ چرا این تاپیک تو بخش زبان های خارجی زده شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ترکی زبان خارجیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ چرا این تاپیک تو بخش زبان های خارجی زده شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ترکی زبان خارجیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هم زبان خارجیه هم داخلی 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ هم زبان خارجیه هم داخلی داخلیه اونجوری باشه زبان فارسی هم خارجیه 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ داخلیه اونجوری باشه زبان فارسی هم خارجیه ترکی سومن زبان دنیاست پس خارجیم محسوب میشه 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ ترکی سومن زبان دنیاست پس خارجیم محسوب میشه یاشاسین اون ترکی که شما میگی مال ترکیه و فوقش آذربایجانه .... ترکی که تو ایران داریم مدت هاست که یه کلمه جدید واردش نشده ... نه فرهنگستانی نه چیزی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ یاشاسین اون ترکی که شما میگی مال ترکیه و فوقش آذربایجانه .... ترکی که تو ایران داریم مدت هاست که یه کلمه جدید واردش نشده ... نه فرهنگستانی نه چیزی ترکی ایران غیر ایران نداریم ترکیه ترکیه اصیل ترین کلماتم مال آذربایجانه که ترکای اینجا هم تقریبا مثل همونا صوبت میکنن. 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ ترکی ایران غیر ایران نداریم ترکیه ترکیه اصیل ترین کلماتم مال آذربایجانه که ترکای اینجا هم تقریبا مثل همونا صوبت میکنن. من خودم ترکم آرتاش خانوم ... ولی واقعیت اینه که ما الان وقتی میخوایم دو کلمه ترکی صحبت کنیم، سه کلمش فارسی و انگلیسی میشه تقریبا شبیهه دیگه ... کاملا که نه ! الان مثلا یه افغانی وقتی فارسی حرف میزنه شما همه چیزشو متوجه میشی ؟؟ آذربایجانم همینجوریه. من تا حالا با چند تا آذربایجانی حرف زدم، بعضی جاها واقعا حرفشونو نمیفهمیدم، ولی اونا کلا میفهمیدن من چی میگم. البته نمیدونم سر چی داریم بحث میکنیم الان ولی حیف زبان ترکی ما که پیشرفت نکرد 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ من خودم ترکم آرتاش خانوم ... ولی واقعیت اینه که ما الان وقتی میخوایم دو کلمه ترکی صحبت کنیم، سه کلمش فارسی و انگلیسی میشه تقریبا شبیهه دیگه ... کاملا که نه ! الان مثلا یه افغانی وقتی فارسی حرف میزنه شما همه چیزشو متوجه میشی ؟؟ آذربایجانم همینجوریه. من تا حالا با چند تا آذربایجانی حرف زدم، بعضی جاها واقعا حرفشونو نمیفهمیدم، ولی اونا کلا میفهمیدن من چی میگم. البته نمیدونم سر چی داریم بحث میکنیم الان ولی حیف زبان ترکی ما که پیشرفت نکرد دلیلش اینه که به زبان خودمون آموزش نمیبینم لااقل یه کتاب ترکی تو مدارس تدریس نمیشه اما خوب الان بیشتر جونا این خلا رو احساس کردن و دارن بهتر و بیشتر پر محتوی بودن زبان ترکی رو درک میکنن من خودم سعی میکنم بیشتر یاد بگیرم مادربزرگا و بابا بزرگای ما واقعا ترک اصیل هستن از هر نظر ایشالله ماهم مثل اونا و حتی بهتر میشیم الان که گفتد ترکید دیگه بعد این پستم ترکی صحبت میکنم 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ دلیلش اینه که به زبان خودمون آموزش نمیبینم لااقل یه کتاب ترکی تو مدارس تدریس نمیشه اما خوب الان بیشتر جونا این خلا رو احساس کردن و دارن بهتر و بیشتر پر محتوی بودن زبان ترکی رو درک میکنن من خودم سعی میکنم بیشتر یاد بگیرم مادربزرگا و بابا بزرگای ما واقعا ترک اصیل هستن از هر نظر ایشالله ماهم مثل اونا و حتی بهتر میشیم الان که گفتد ترکید دیگه بعد این پستم ترکی صحبت میکنم یاخچی ... اوز دیلیمیزه دانیشاخ بوجور اولماز کی ... گره بیر ایکی دنه دوزملی موسسه اولا کی تورک دیلین ترویج الیه ... مثلا دانشگاه لار دا کلاس آموزش ترکی قویالار کی اولار کی علاقه لری واردی الیه بیللر شرکت الیپ اورگشه لر یا بیر ایکی دنه مجله هفته نامه یا ماه نامه کاملا ترکی اولا که بیوک شهر لر ده منتشر اولا ... ترک لرین رسم لرین، عقیده لرین و ضرب المثل لرین چاپ الیه 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ یاخچی ... اوز دیلیمیزه دانیشاخ بوجور اولماز کی ... گره بیر ایکی دنه دوزملی موسسه اولا کی تورک دیلین ترویج الیه ... مثلا دانشگاه لار دا کلاس آموزش ترکی قویالار کی اولار کی علاقه لری واردی الیه بیللر شرکت الیپ اورگشه لر یا بیر ایکی دنه مجله هفته نامه یا ماه نامه کاملا ترکی اولا که بیوک شهر لر ده منتشر اولا ... ترک لرین رسم لرین، عقیده لرین و ضرب المثل لرین چاپ الیه دوز دیسیز آما قویمولارکی یاخجیدیکی اؤزوموز چالیشاخ اؤرگشاخ دانشگاه تبریز تورکی کلاس قویموشدی 3ایل بونان قاباخ فکر ائلیرم تورکی روزنامه ده واردی آما هامیسینان قاباخ گره اؤزوموز اؤرگشاخ نتده یاخجی آموزشلر واردی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده