آرتاش 33340 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 چوخخخخخخخخخخخ قشه یخ اینجارو پیدا کردم اونقده حال کردم بورانی تاپدیم اوقدر کئف ائلدیم 2
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 ینی با ترکا حال میکنم . در گوشه گوشه ی انجمن یه تاپیک دارن فاطمه جان پرچم شون همه جا برافراشته ست دیگه... 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 فاطمه جان پرچم شون همه جا برافراشته ست دیگه... اینجارو پیدا کردم اونقده حال کردمبورانی تاپدیم اوقدر کئف ائلدیم دم شما گرم ، عالیه ، همیشه همراه و پشت همید. واقعا با غیرتید:aghosh: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 دم شما گرم ، عالیه ، همیشه همراه و پشت همید. واقعا با غیرتید:aghosh: زنده باشی فاطمه جون یاشیاسان:hapydancsmil: 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 زنده باشی فاطمه جون یاشیاسان:hapydancsmil: یاشیاسان فریماه :hapydancsmil: 2
Shining Star 2108 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 چرا این تاپیک تو بخش زبان های خارجی زده شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ترکی زبان خارجیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آرتاش 33340 ارسال شده در 1 مهر، 2014 چرا این تاپیک تو بخش زبان های خارجی زده شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ترکی زبان خارجیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هم زبان خارجیه هم داخلی 1
Shining Star 2108 ارسال شده در 1 مهر، 2014 هم زبان خارجیه هم داخلی داخلیه اونجوری باشه زبان فارسی هم خارجیه 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 1 مهر، 2014 داخلیه اونجوری باشه زبان فارسی هم خارجیه ترکی سومن زبان دنیاست پس خارجیم محسوب میشه 1
Shining Star 2108 ارسال شده در 1 مهر، 2014 ترکی سومن زبان دنیاست پس خارجیم محسوب میشه یاشاسین اون ترکی که شما میگی مال ترکیه و فوقش آذربایجانه .... ترکی که تو ایران داریم مدت هاست که یه کلمه جدید واردش نشده ... نه فرهنگستانی نه چیزی 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 1 مهر، 2014 یاشاسین اون ترکی که شما میگی مال ترکیه و فوقش آذربایجانه .... ترکی که تو ایران داریم مدت هاست که یه کلمه جدید واردش نشده ... نه فرهنگستانی نه چیزی ترکی ایران غیر ایران نداریم ترکیه ترکیه اصیل ترین کلماتم مال آذربایجانه که ترکای اینجا هم تقریبا مثل همونا صوبت میکنن. 1
Shining Star 2108 ارسال شده در 1 مهر، 2014 ترکی ایران غیر ایران نداریم ترکیه ترکیه اصیل ترین کلماتم مال آذربایجانه که ترکای اینجا هم تقریبا مثل همونا صوبت میکنن. من خودم ترکم آرتاش خانوم ... ولی واقعیت اینه که ما الان وقتی میخوایم دو کلمه ترکی صحبت کنیم، سه کلمش فارسی و انگلیسی میشه تقریبا شبیهه دیگه ... کاملا که نه ! الان مثلا یه افغانی وقتی فارسی حرف میزنه شما همه چیزشو متوجه میشی ؟؟ آذربایجانم همینجوریه. من تا حالا با چند تا آذربایجانی حرف زدم، بعضی جاها واقعا حرفشونو نمیفهمیدم، ولی اونا کلا میفهمیدن من چی میگم. البته نمیدونم سر چی داریم بحث میکنیم الان ولی حیف زبان ترکی ما که پیشرفت نکرد 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 1 مهر، 2014 من خودم ترکم آرتاش خانوم ... ولی واقعیت اینه که ما الان وقتی میخوایم دو کلمه ترکی صحبت کنیم، سه کلمش فارسی و انگلیسی میشه تقریبا شبیهه دیگه ... کاملا که نه ! الان مثلا یه افغانی وقتی فارسی حرف میزنه شما همه چیزشو متوجه میشی ؟؟ آذربایجانم همینجوریه. من تا حالا با چند تا آذربایجانی حرف زدم، بعضی جاها واقعا حرفشونو نمیفهمیدم، ولی اونا کلا میفهمیدن من چی میگم. البته نمیدونم سر چی داریم بحث میکنیم الان ولی حیف زبان ترکی ما که پیشرفت نکرد دلیلش اینه که به زبان خودمون آموزش نمیبینم لااقل یه کتاب ترکی تو مدارس تدریس نمیشه اما خوب الان بیشتر جونا این خلا رو احساس کردن و دارن بهتر و بیشتر پر محتوی بودن زبان ترکی رو درک میکنن من خودم سعی میکنم بیشتر یاد بگیرم مادربزرگا و بابا بزرگای ما واقعا ترک اصیل هستن از هر نظر ایشالله ماهم مثل اونا و حتی بهتر میشیم الان که گفتد ترکید دیگه بعد این پستم ترکی صحبت میکنم 1
Shining Star 2108 ارسال شده در 1 مهر، 2014 دلیلش اینه که به زبان خودمون آموزش نمیبینم لااقل یه کتاب ترکی تو مدارس تدریس نمیشه اما خوب الان بیشتر جونا این خلا رو احساس کردن و دارن بهتر و بیشتر پر محتوی بودن زبان ترکی رو درک میکنن من خودم سعی میکنم بیشتر یاد بگیرم مادربزرگا و بابا بزرگای ما واقعا ترک اصیل هستن از هر نظر ایشالله ماهم مثل اونا و حتی بهتر میشیم الان که گفتد ترکید دیگه بعد این پستم ترکی صحبت میکنم یاخچی ... اوز دیلیمیزه دانیشاخ بوجور اولماز کی ... گره بیر ایکی دنه دوزملی موسسه اولا کی تورک دیلین ترویج الیه ... مثلا دانشگاه لار دا کلاس آموزش ترکی قویالار کی اولار کی علاقه لری واردی الیه بیللر شرکت الیپ اورگشه لر یا بیر ایکی دنه مجله هفته نامه یا ماه نامه کاملا ترکی اولا که بیوک شهر لر ده منتشر اولا ... ترک لرین رسم لرین، عقیده لرین و ضرب المثل لرین چاپ الیه 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 1 مهر، 2014 یاخچی ... اوز دیلیمیزه دانیشاخ بوجور اولماز کی ... گره بیر ایکی دنه دوزملی موسسه اولا کی تورک دیلین ترویج الیه ... مثلا دانشگاه لار دا کلاس آموزش ترکی قویالار کی اولار کی علاقه لری واردی الیه بیللر شرکت الیپ اورگشه لر یا بیر ایکی دنه مجله هفته نامه یا ماه نامه کاملا ترکی اولا که بیوک شهر لر ده منتشر اولا ... ترک لرین رسم لرین، عقیده لرین و ضرب المثل لرین چاپ الیه دوز دیسیز آما قویمولارکی یاخجیدیکی اؤزوموز چالیشاخ اؤرگشاخ دانشگاه تبریز تورکی کلاس قویموشدی 3ایل بونان قاباخ فکر ائلیرم تورکی روزنامه ده واردی آما هامیسینان قاباخ گره اؤزوموز اؤرگشاخ نتده یاخجی آموزشلر واردی 1
ارسال های توصیه شده