رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ شکرانه دادی عشق را از تحفه ها و مال ها هِل مال را، خود را بده، شکرانه شو شکرانه شو لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ ور عاقبت این چشم من محروم خواهد ماندن تا کور گردد آن بصر کو نیست لایق دوست را لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ از اسلم شيطاني شد نفس تو رباني ابليس مسلمان شد تا باد چنين بادا لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ از اسلم شيطاني شد نفس تو ربانيابليس مسلمان شد تا باد چنين بادا ای عاشقان ای عاشقان من خاک را گوهر کنم/وی مطربان ای مطربان دف شما پر زر کنم لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ من و تو بي من و تو جمع شويم از سر ذوق خوش و فارغ ز خرافات پريشان من و تو لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ من و تو بي من و تو جمع شويم از سر ذوقخوش و فارغ ز خرافات پريشان من و تو وعده دهد به یار خود گل دهد از کنار خود ... پر کند از خمار خود دیده خون چکیده را لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ وعده دهد به یار خود گل دهد از کنار خود ... پر کند از خمار خود دیده خون چکیده را از چپ و راست میرسد مست طمع هر اشتری چون شتران فکنده لب مست و برآوریده کف لینک به دیدگاه
fateh1 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ فرمود رب العالمین با صابرانم همنشین ای همنشین صابران افرغ علینا صبرنا 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ ای ساربان آهسته ران کارام جآنم می رود وان دل که با خود داشتم با دلستانم می رود 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ دل چو بدید روی تو چون نظرش بجان بود جان به لبت چو میشکد خیره و لب گزان بود 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ داد تو وا خواهم از هر بیخبر داد کی دهد جز خدای دادگر 3 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ مطرب روح من تویی کشتی نوح من تویی فتح و فتوح من تویی یار قدیم و اولین لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ نـــور تـــویی سـور تــویی دولت منصور تـویی مـــرغ کـــه طــور تــویی خســته بــه منقار مرا لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ ای خلق حدیث او مگویید باقی همه شاهدان شما را لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ از حـــبس دنیا خستـــه ام چون مـــرغكی پر بستــه ام جانـــم از این تن سیــــر شد ، سامــــانه را گم كرده ام 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ معشوقه به سامان شد، تا باد چنین بادا کفرش همه ایمان شد، تا باد چنین بادا لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ ای که می پرسی نشان عشق چیست عشق چیزی جز ظهور مهر نیست لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۹ تو از خواری همی نالی نمی بینی عنایت ها مخواه از حق عنایت ها و یا کم کن شکایت ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده