Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ اسی حالا یه هندی باهات رقصیدا!!! تحویل نگیر خودتو اون با همه میرقصه :biggrin: افغانیش هم با خودت نرقصیده که بگیم با یک خارجی رقصیدی......:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ Neutron Essi+ Fo.Roo.GH+ NEGARi+ علافیم بخدا! ساعت یکه شبه! :icon_pf (34): فروغ مگه تو فردا نباید بری سرکار؟ خودم بدترم! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ کو؟ اسپم کو؟؟؟چرا تهمت میزنی؟؟:vahidrk: واسه چی وسط بحث ما پارازیت میای خسو خاشاک! :vahidrk: ببین من مثل حاجی نیستما محرم و نامحرم حالیم نیست... همرو با یه چشم میبینم... خلاصه حواست باشه بلایی سرت نیاد. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ تا کتک کاری نشده متفرق شید!! شب همگی خوش 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ افغانیش هم با خودت نرقصیده که بگیم با یک خارجی رقصیدی......:vahidrk: آخه تو از کجا میدونی حیف که... خوشبختانه ندید بدید نیستم در این زمینه که هی بیام خاطره یک عدد رقص با یک عدد ۳نقطه!رو تعریف کنم:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ ببین من مثل حاجی نیستما محرم و نامحرم حالیم نیست... همرو با یه چشم میبینم... خلاصه حواست باشه بلایی سرت نیاد. پیشته عزیزم ریز میبینمت:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ آخه تو از کجا میدونی حیف که... خوشبختانه ندید بدید نیستم در این زمینه که هی بیام خاطره یک عدد رقص با یک عدد ۳نقطه!رو تعریف کنم:biggrin: حیف که چی؟ اون ... بعد از حیف یعنی چی؟ این فقط یک چشمه از خاطرات بود، چه میدانی اصل ماجرا چیست.... حالا یک خاطرشو تعریف کن، فیل جون. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ پیشته عزیزم ریز میبینمت:biggrin: از ما گفتن بود. بترس از مکر جیمی... :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ آخه تو از کجا میدونی حیف که... خوشبختانه ندید بدید نیستم در این زمینه که هی بیام خاطره یک عدد رقص با یک عدد ۳نقطه!رو تعریف کنم:biggrin: ما شدیدا مشتاق شنیدن اون سه نقطه ی شما هستیم. 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ حیف که چی؟ اون ... بعد از حیف یعنی چی؟ این فقط یک چشمه از خاطرات بود، چه میدانی اصل ماجرا چیست.... حالا یک خاطرشو تعریف کن، فیل جون. من ادعایی ندارم من اصلا بچه مثبت!:ydm47612zsesgift969 رقص بلد نیستم اصلا!! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ از ما گفتن بود.بترس از مکر جیمی... :biggrin: از ما نشنیدن! اسی ترسوهه:biggrin: من از این حرفا زیاد شنیدم حرفه فقط 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ من ادعایی ندارم من اصلا بچه مثبت!:ydm47612zsesgift969 رقص بلد نیستم اصلا!! چه عقب نشینی کردی !!! تا الان میگفت همانگونه که گفته اند و میگویند و خواهند گفت،حالا میگه ادعایی ندارم. فیل هم فیل های قدیم.:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ از ما نشنیدن! اسی ترسوهه:biggrin: من از این حرفا زیاد شنیدم حرفه فقط ولی من مرد عملم ها. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ چه عقب نشینی کردی !!! تا الان میگفت همانگونه که گفته اند و میگویند و خواهند گفت،حالا میگه ادعایی ندارم. فیل هم فیل های قدیم.:viannen_38: من با استراتژی جلو میرم! گاهی عقب نشینی کوبنده تر از حمله است!!:biggrin: بیخود دلتو صابون نزن 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ ولی من مرد عملم ها. چی میکشی؟تریاک؟؟:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ چی میکشی؟تریاک؟؟:biggrin: پ نه پ قلیان با طعم شیر قهوه و یک نفس.... :zadan: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ چی میکشی؟تریاک؟؟:biggrin: آخ گفتی... :53tnkbetm2eof1u84pj شبتون به خیر دوستان خوب ... (آیکون گل) 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بذار کمی اسپم شاد کنیم،خیلی جالبه. میدونی فیل سیاه را با چی میکشند؟ اسی باز رفتی تو جو؟:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ پ نه پ قلیان با طعم شیر قهوه و یک نفس.... :zadan:نه! ۲ سیبو انگور و شیر نارگیل و لیمو دارچین 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ فیل سیاه را با تفنگ فیل سیاه کش میکشند، اگر بگی فیلم فرمز را با چی میکشن یک جایزه اساسی بهت میدیم. باشه اسی بیا بیرون! غرق میشی من رفتم شب بخیر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده