spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خسته نباشین واقعا!!! مردین بگین برای رسیدن به اون هدف برنامه دارین یا نه؟ که به قول یکی از دوستان خارجکیمون: Planning is general problem of iranians!!! مگه بدون برنامه ریزی هم میشه به هدفی دست پیدا کنی؟ این سیستم چلغوز ایرانی رو ولش کنا میخوایم درست ودرمون ومطابق میل وسلیقه خودمون زندگی کنیم 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اصلا بدون هدف که نمیشه زندگی کرد... قاعدتا دارم اونم اینه که باید تاثیر بزرگی قبل از مرگم تو دنیا بذارم... البته تا همین حدشو می تونم بگم بقیه شو نمی تونم بگم... 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به سالم ترین شکل از زندگیم لذت ببرم همین 6 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ من همیشه تو هر مرحله از زندگیم هدف داشتم،هنوزم دارم،چه هدف های کوتاه مدت چه بلند مدت همیشه هم خدا رو شکر بهشون رسیدم،بعضیاشون همون سر وقت خودش، بعضیاشونم نه،یکم دیر تر هدف تو زندگیه من باعث میشه که تلاش کنم،بهم امید میده،ذهنمو باز میکنه من هدفامو نوشتم،به هر کدوم که میرسم خط میزنم،و بعضی اوقاتم نگاشون میکنم و کلی خدا رو شکر میکنم که بهشون رسیدم و بهم امید و انرژی میده برای ادامه ی راه :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ مرسی از همه :icon_pf (44): منم دقیقا همینا بودم مثلا تو مدرسه ای بودم دبیرستان که نمره 14 میگرفتم شاگرد اول میشدمهمه معلما تشویقم میکردند کسی هم نبود درباره درس و دانشگاه و اینا راهنمایی کنه :JC_thinking::pichak29: من هدف ندارم ولی طبیعیم هنوز...زندگیم هم زیاد مرده نیست :w00: حتما داری حواست نی 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ شدیدا اعتقاد دارم که باید توی زندگی هدف ها (حالا کوتاه، بلند، میانه، درشت، ریز، هرچی) رو تعیین کرد بعد رهاشون کرد و فقط مسیر. زُل زدن بیش از حد به هدف ها و مرتب بهشون فکر کردن خصوصا اون دراز مدت ها نه تنها حس امید نمی ده فقط اضطراب و نگرانی میاره. باعث می شه این فاصله بین الان و اون اهداف زیاد احساس شه. یه گوشه چشم بهشون داشتن کافیه و بعد فقط مسیر. هدف ما مسیر ماست. فقط اعتقاد دارم خدا می دونه چه قدر عمل می کنم !!!:viannen_38: 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ هدف دارم ولی اگه بهم بگن تا نیم ساعت دیگه بیشتر زنده نیستی برام اهمیتی نداره. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ مرسی از همه :icon_pf (44): منم دقیقا همینا بودم مثلا تو مدرسه ای بودم دبیرستان که نمره 14 میگرفتم شاگرد اول میشدمهمه معلما تشویقم میکردند کسی هم نبود درباره درس و دانشگاه و اینا راهنمایی کنه :JC_thinking::pichak29: من هدف ندارم ولی طبیعیم هنوز...زندگیم هم زیاد مرده نیست هدف داری دکتر یه بار دیگه پست سوم رو بخون:ws2: خسته نباشین واقعا!!! مردین بگین برای رسیدن به اون هدف برنامه دارین یا نه؟ که به قول یکی از دوستان خارجکیمون: Planning is general problem of Iranians!!! عابدی توضیحش اینجا حوصله بر میشه ایشالا یه روز میشینیم برات تعریف میکنم فیدبکهارومیگیری وپروسه اصلاحی روتو برنامه ات برای اهدافت منظورمیکنی منطقی ومعقولانه زمانبر هست ونیازمند صبروحوصله 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ هدف داری دکتریه بار دیگه پست سوم رو بخون:ws2: عه ویرایش کرده بودی..خوندم آره درست میگویی منم شاید دارم ولی بالقوست:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ شما هدف دارین تو زندگیتون؟ بلــه. -کسی که هدف نداشته باشه چی میشه؟ فقط روزهاش رو سپری میکنه... -چرا باید هدف داشته باشیم؟ اگه بخوایم به معنی واقعی زندگی کنیم،باید هدف داشته باشیم. اصلا باید داشته باشیم؟ به نظر من بلـه. -داشتن هدف چه کمکی به بهتر زندگی کردن میکنه؟ زندگی به قول اسکاول شین، بازی ست. برای انجام بازی باید با قوانین بازی آشنا بشیم و برای پیروزی در بازی باید هدف و مسیری رو که درست هست و باعث پیروزی میشه رو انتخاب کنیم. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ .. . . . . . 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0 حالا بحث اصلی شما هدف دارین تو زندگیتون؟ قبلا داشتیم یه مد نداشتیم الان دوباره چند روزه داریم -کسی که هدف نداشته باشه چی میشه؟ -چرا باید هدف داشته باشیم؟ اصلا باید داشته باشیم؟ -داشتن هدف چه کمکی به بهتر زندگی کردن میکنه؟ بنظرم هدف ادما همیشه جامعیت نداره ، هدفت یه چیزایی بهت میده یه چیزایی ازت میگیره ممکنه یه روزی بگی من بخاطر این هدفم ضررایی کردم که ارزشش خیلی بیشتر از اون هدف واسم بود اما اون لحظه نفهمیدم هدف تنها داشتیم خوب نیست هدف باید هوشمندانه باشه --------------------------------------------------- --------------------------------------------------- تاپیک تکراری نیست...شبیه یکی 2 تا تاپیک قدیمیه فقط:thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ مطمئنا بدون هدف اصلا نمی شه زندگی کرد ! در حال حاضر هم من به شخصه خیلی ها رو اطرافم می بینم که چون هدف ندارن زندگی هم نمی کنن فقط دارن زندمانی می کنن یعنی یه جورایی فقط دارن روزمرگی می کنن تا بلاخره یه جایی برسن به آخر راه ! من اهداف زیادی توی زندگیم داشتم که سعی کردم تا جایی هم که می تونم به همشون جامعه عمل بپوشونم 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ آقا اجازه؟؟؟؟ من هدف دارم اما نمیگم چه هدفی استادم گفته تو زندگی اگه هدف داشته باشی،موفق میشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده