amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ درود خدمت همه ي دوستان با اينكه فكر مي كنم تو اين فروم زياد فعال نبودم ولي از فرصت پيش آمده استفاده مي كنم و منتظر انتقادات و تحليل هاي شما از شخصيتي كه در طول دوران اشنايي با خودم براي شما نقش زده ام هستم اميدوارم كه بتوانم نقاط ضعف خود را با كمك شما عززانم بهتر بشناسم :icon_gol: 25 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اول خودت بگو شخصیت ت چطوریه تا ما هم بگیم :-d بوگو تا بگم 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ مهربون اما بی معرفت :icon_gol: همیشه میگی وقتی کمک خواستی من در کنارتم آبجی اما هر وقت نیاز داشتم نبودی معلوماتشم خیلی بالاست :aghosh: 7 لینک به دیدگاه
d3000 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خوب پس باید تحلیل کنبم امیرو یک تحلیلی کنم که کیف کنی 1-لج درار 2-از اذیت کردن خواهرات کیف میکنی مخصوصا من و مهلا 3-تو ذوق زن و تا دلت بخواد از این اخلاقیات داری .......................................................................... از شوخی گذشته مهربون-بامعرفت_داداش بزرگ_آزاد اندیش _با سواد _اهل مطالعه_ دارای روابط عمومی بالا_با اعتماد به نفس فعلا همینا بسه :ws3: 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ دوست دارم توی یه جمله بگم "متعادل ترین آدمی که توی انجمن دیدم" ... جزو معدود افراد با معلوماتی که با خوندن هر پستش انگار آدم یه کتاب کامل رو خونده. 11 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اول خودت بگو شخصیت ت چطوریه تا ما هم بگیم :-d بوگو تا بگم رضا جان من تا جايي كه شده و از نظر خودم مي شده و بايد انجام مي شده شاخه و برگ شخصيت خودم رو هرس كردم الان اينجام تا ببينم نظر شما كه دوست من هستيد در مورد اين هرس چي هست بهم بگيد كجا كم داره و كجا زياد و از نظر شما چي كار ميشه كرد تا باز به سوي نور برم و قد بكشم منتظر هستم 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ مهربون اما بی معرفت :icon_gol: همیشه میگی وقتی کمک خواستی من در کنارتم آبجی اما هر وقت نیاز داشتم نبودی معلوماتشم خیلی بالاست :aghosh: خوب باز هم مي گم: من اگر ادعايي در دوستي دارم بايد در مواقع سخت اين رو ثابت كنم وگرنه همراهي در خوشي ها و خنده ها و رقص ها را هر كسي بلد هست و چه بسا كه بسياري از آدم ها از من بهتر اين كار رو انجام مي دهند شما اراده كن كه من باشم اگر نبودم گله كن, ولي تا نگويي رنج را درمان چه پيچم نسخه ات؟ در ميان سينه ام اسرار علم غيب نيست 4 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سوابق: امیر گشتاسب فارغ التحصیل رشته مکانیک (درسته دیگه) ، آشنایی از باشگاه و انجمن فرهیختگان (تو باشگاه اخراجی ش ملس ه) حرفاش رو کاملا جدی بدون لفافه و کنایه میزنه مهربان ، دلسوز، منطقی ، اذیت کننده آبجیای من :-d بگم بگم :-d 5 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ دوست دارم توی یه جمله بگم "متعادل ترین آدمی که توی انجمن دیدم" ... جزو معدود افراد با معلوماتی که با خوندن هر پستش انگار آدم یه کتاب کامل رو خونده. اين لطف شماست 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سوابق:امیر گشتاسب فارغ التحصیل رشته مکانیک (درسته دیگه) ، آشنایی از باشگاه و انجمن فرهیختگان (تو باشگاه اخراجی ش ملس ه) حرفاش رو کاملا جدی بدون لفافه و کنایه میزنه مهربان ، دلسوز، منطقی ، اذیت کننده آبجیای من :-d بگم بگم :-d ناقص گفتي: امير گشتاسب صالحي بختياري اگر مخفف كني مي شه همون amirgb اين بحث اخراج من از باشگاه هنوز به ياد خيلي ها هست فكر مي كنم جزو اولين هايي بودم كه اخراج دايم شدم و حتي الان هم اگر اونجا پستي بگذارم حذف مي شود. فكر مي كنم حدود 5 سال از اين موضوع مي گذرد و شاهد آن جريان ها مونا(M_archi( الان اينجا عضو هست .شايد من سابق بر اين كمي زبانم تند تر بود(جوون تر بودم و بي باك تر) اما حرف بي ربط و ناسزايي نمي گفتم كه مستحق آن برخورد باشم(از ديد خودم) اما خوب ادمين باشگاه در آن زمان دوست نداشت كوچكترين تنشي را در سايت خودش ببيند و سعي مي كرد كه تمركز مباحث اصلي سايت بر روي مسايل مهندسي باشد و بحث هاي من بيشتر ادبي و تاريخي بود. اولين اخراج من به خاطر جمله اي بود كه به آقاي ابراهيم زاده گفتم و در بحث زبان اذري به ايشان گفتم در علم پيشينه شناسي شاخه اي وجود دارد به نام جمجمه شناسي كه در آن با مقايسه ي نسبي جمجمه ي آدم ها از نزديكي و دوري نژاد ها مطلع مي شوند و به ايشان پيشنهاد كردم براي به يقين رسيدن ميان حرف من و يا خودشان بروند و يك اسكن از جمجمه ي خودش را با يك اسكن از جمجمه ي يك ترك تركيه مقايسه كند. كه اين حرف من توهين مستقيم به اقوام تلقي شد و موجب اخراج من شد.و بعد هم كه بيشتر حالت كش مكش و لجاجت ميان من و ادمين بود كه در نهايت منجر به اخراج دايم amirgb از باشگاه شد. 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام و عرض ارادت. امیر گشتاسب عزیز از معدود کسایی هستند که مفهوم فروم را فهمیده اند. و خوب درک کرده که فروم یعنی جای بحث. بنده هم با ایشون بحث های مختلفی کردم و دریافتم که انسان خوش بحث و با اطلاعاتی است. ضمن اینکه من از کاربر های با جسارات خوشم میاد. علاوه بر این هفته قبل در دیداری که با ایلیا داشتم، سراغ ایشون رو گرفتم و ایلیا صفات پسندیده ایشون رو به من گفتند و بیشتر دریافتم که انسان با ارزشی است. ممنون. 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلام امیرگشتاسب عزیز نکته منفی متاسفانه ندیدم فردی مودب،با سواد،همیشه طرف حق رو میگیره،دوست داشتنی،به دوستاش کمک میکنه یه خورده رٌک هست در بعضی مواردکه خب به جا هست از دوستان خوب من 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ نمی دونم .چ بگم . شخصیتی که من از طریق نوشته ها و پستهاش ازت شناختم . 1- یکم زود عصبانی میشه . 2- افتاده هستی و فروتن که این ب همه دنیا می ارزه . 3- علمت خوبه . 4- ب حیاط وحش و تاریخ علاقه داری 5- دید نسبتا پخته ای داری به وقایع 6- مهندس من همیشه می خوندم . امیر جیبی. یعنی امیر که اسم ه . بعد تو جیب هم جا میشه . می شه امیر جیبی. 7- از کاربرای قدیم و با دانش مکانیک هستی. 8- دیگه ببخشید . همینا . نمی خوام چیزی رو بگم که ازش مطمئن نیستم موفق و پاینده وپیروز باشی. :flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ امیر خیلییییییییییی خیلییییییییییییی خیلی بیمعرفت خیلییییی نامرددددددددددد خودشیفتهههههههه :دی رو حرفاش نمیشه حساب کرد (قول میده عمل نمیکنه! ) با مهلا موافقم. میگه هستم ولی نیست همشم ادمو میپیچونه! ولی با تمام این اخلاقای بد! : بینهایت با معلومات و سواد :icon_gol: سواد ادبی و تاریخی خیلی بالایی داره. به قول شادی هرپستش مثل یک کتاب میمونه خیلی وقتها بهش حسودیم میشه (مخصوصا به خاطر حافظه اش که نمیدونم چطوری این همه مطلبو حفظه :icon_pf (34)::shame:) تا از چیزی مطمئن نباشه حرف نمیزنه. واسه همین حرفاش واسه من یکی قابل اعتماده و میدونم حاصل خوندن وجمع بندی و نتیجه گیری کلی کتابه. من شخصا ازش خیلی چیزها یاد گرفتم و یه جورایی گاهی الگوم بوده و هنوزم افسوس میخورم که اون زمان که بحثهای خوبی تو باشگاه بود، مدیر بودم و نمیرسیدم پستها و تاپیکهای امیرو کامل بخونم و تو بحثها شرکت کنم وبیشتر ازش یاد بگیرم. و متاسفانه الان که دیگه از دغدغه مدیریت راحت شدم امیر مثل قدیم بحث نمیکنه و پست نمیده و معلوماتشو واسه خودش نگه داشته و من بازم محروم موندم شاعر و هنرمنده. صدای قشنگی داره شعراشو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه شعراشم مثل معلوماتش دیگه واسه خودش نگه داشته و پست نمیکنه یادش بخیر. بیچاره ادمین چقدر شاکی بود ازت دیگه همینا فعلا یادم بود. بازم یادم اومد میام 11 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ 6- مهندس من همیشه می خوندم . امیر جیبی. یعنی امیر که اسم ه . بعد تو جیب هم جا میشه .می شه امیر جیبی. :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اعوذ بالله من الشیطان الرجیم.... ان اکرمکم عند الله،اتقیکم......... (همانا بهترین شما نزد الله تبارک و تعالی،با تقواترین شماست.) این آقای امیر جیبی به نظر من تقوایش زیاد است،البته در حوزه خودش تقوا دارد که همان هم کافیست. هرچند ما به ایشان گفتیم بیا در تاپیک تحلیل ما نظر بده،اما ایشان نیامد،اما ما میاییم،چون آخوند پر رو است. نکات مثبت را که اکثر دوستان گفتند: فهمیده،با معلومات،نوشته های پخته که پشتش اندیشه نهفته است و..... اما من از دید یک روحانی به نکات قابل نقد اشاره میکنم: 1- به نظرم در بسیاری از بحث ها در میانه راه شانه خالی میکنید،یعنی یک چیزی میگین،بعد ادامه اش را بیخیال میشین. 2- یک کم به نظرم این تفکر در شما هست که تنها با کسانی بحث کنید که سطح سواد بالایی دارید و اگر کسی چیز ساده ای بگوید،جوابش را نمیدین. 3- من خوب نفهمیدم از نظر اخلاقی به کدام اصول پایبند هستید،اگر توضیح بدین ممنون میشم. دیگه همین ها کافیست. من تمامی تلاشم را برای حضور شما در بهشت برین انجام میدم،به شرطیکه خودتان هم همت کنید. موفق و موید باشین. 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ممنون از دعوتت امیرجان اشنایی عمیقی باهاش ندارم ولی پستهاش نشون میده دوست داره سنجیده وبراساس مطالعاتش حرف بزنه ودرکل فارغ از جنجالها به دنبال علایقش باشه مطالعات تاریخیش واقعا خوبه وفقط تنها ایرادی که میتونم بگم اینه که کمی نسبت به موضوعات مورد علاقش تعصب داره یا بهتره بگم ناسیونالیستی برخورد میکنه البته قابل ستایش واحترام هست ولی بعضی اوقات تعصب باعث میشه برخی عیب هارو ندید بگیریم ارزوی موفقیت وبهروزی 7 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام و عرض ارادت. امیر گشتاسب عزیز از معدود کسایی هستند که مفهوم فروم را فهمیده اند. و خوب درک کرده که فروم یعنی جای بحث. بنده هم با ایشون بحث های مختلفی کردم و دریافتم که انسان خوش بحث و با اطلاعاتی است. ضمن اینکه من از کاربر های با جسارات خوشم میاد. علاوه بر این هفته قبل در دیداری که با ایلیا داشتم، سراغ ایشون رو گرفتم و ایلیا صفات پسندیده ایشون رو به من گفتند و بیشتر دریافتم که انسان با ارزشی است. ممنون. ايليا رو ديدي سلام مخصوص برسون لطف بي حد به من داشته و دارد مرسي كه اومدي:icon_gol: لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلامامیرگشتاسب عزیز نکته منفی متاسفانه ندیدم فردی مودب،با سواد،همیشه طرف حق رو میگیره،دوست داشتنی،به دوستاش کمک میکنه یه خورده رٌک هست در بعضی مواردکه خب به جا هست از دوستان خوب من لطف كردي كه اومدي و لطف كردي كه اين همه از من تعريف كردي هر آدمي مجموعه اي از خوبي ها و بدي هاست كه گرد هم جمع شده, اينكه شما چشم بر روي نكات منفي من مي بندي و ازش مي گذري نشان دهنده ي عمق معرفت شماست در حق من اميدوارم كه لايق باشم 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ نمی دونم .چ بگم . شخصیتی که من از طریق نوشته ها و پستهاش ازت شناختم . 1- یکم زود عصبانی میشه . 6- مهندس من همیشه می خوندم . امیر جیبی. یعنی امیر که اسم ه . بعد تو جیب هم جا میشه . می شه امیر جیبی. 7- از کاربرای قدیم و با دانش مکانیک هستی. موفق و پاینده وپیروز باشی. :flowerysmile: لطف كردي كه اومدي -قبول دارم كه تو محيط اينترنت خيلي زود عصباني مي شم و اين ايراد بزرگي هست البته در دنياي خارج از نت برعكس هست و تقريبا عصباني نمي شم كه اين هم ايراد بزرگي هست تلاش مي كنم كه تركيب كنم اين دو تا را با هم تا به تعادل معنا داري برسم -امير جيبي مثل كتاب جيبي من يكم قدم از نرمال جامعه بلند تر هست و متاسفانه به يچ نحو تو جيب جا نمي شم -آقا كل پست هاي من تو تالار مكانيك به 50 تا نمي رسه از اين 50 تا 30 تاش تو تاپيك هاي مربوط به مديريت تالار بوده و هميشه گفتم من مصرف كننده ي بزرگ تالار مكانيك هستم:ws2: باز هم ممنون كه اومدي 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده