peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ بازم متوجه نشدید؟ اسم این قطعه مبحثی درعلم مخابراتی هم میشه.معمولاوقتی کارمیکنه صدامیده.درمداراتی که نیازبه قطع خودکار یه جریان بایه فرمان هست استفاده میشه -بازم بگم ؟ 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من همه توضیحات پیمان رو جمع کردم یه جا تا ببینم چیزی یادمون میاد.......... به دستگاهي گفته مي شود كه در اثر تغيير كميت الكتريكي مانند ولت و جريان و يا كميت فيزيكي مثل درجه حرارت و حركت روغن تحريك شده و باعث به كار افتادن دستگاههاي ديگر و نهايتاً قطع مدار به وسيله كليد قدرت ( در سيستم توليد و انتقال و توزيع ) يا دژنكتور مي گردد این قطعه معمولادرقسمتهای تغذیه بیشترکاربرد دارد.شکل ظاهری آن اغلب به صورت مکعب میباشد.دارای2پایه ورودی واغلب3خروجی میباشد. اسم این قطعه یکی ازاصطلاحات روزمره خودمون هم هست! مغناطیس درعملکرداین قطعه نقش اساسی دارد. اسم این قطعه مبحثی درعلم مخابراتی هم میشه.معمولاوقتی کارمیکنه صدامیده.درمداراتی که نیازبه قطع خودکار یه جریان بایه فرمان هست استفاده میشه - 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ رله نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ احسنت به تو........... درسته رله بود پاسخ............... سوال بعدی رو اگه کسی میخواد بذاره وگرنه خودم میذارم نمیتونید پاسخ بدید 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اطلاعات تکمیلی را در رله چیست؟؟ بخوانید 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سوال بعد رو من میپرسم............ خیلی ساده و واضح هست ........... عنصري دوپايه است و مشابه ترانزيستوري است كه بيس ندارد. از هر دو طرف (باياس مستقيم و معكوس ) جریان را عبور مي دهد و روشن شدن آن بستگي به ولتاژ آستانه تعريف شده ( يا شكست ) دارد............... 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سوال بعد رو من میپرسم............خیلی ساده و واضح هست ........... عنصري دوپايه است و مشابه ترانزيستوري است كه بيس ندارد. از هر دو طرف (باياس مستقيم و معكوس ) جریان را عبور مي دهد و روشن شدن آن بستگي به ولتاژ آستانه تعريف شده ( يا شكست ) دارد............... دیاک نیست..................... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ دیاک نیست..................... تقصیر منه که سوال آسون میدم .............. خو حالا نیم ساعت صبر میکردی بعد میگفتی........... بله دقیقا درسته............... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ یه چیزیم که اسون بود پیمان زود جواب داد اریو بعدی هم خودت بپرس:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خوب کسی سؤال نپرسید خودم میگم: قطعه موردنظرمایه قطعه ای ست که مرز میان رشته برق و الکترونیک راتعیین میکند دراشکال گردومکعب ومستطیل خلاصه همه شکلی هست! چهارتا پایه داره دوتاورودی دوتاخروجی این دیگه واقعاتابلو هست که چیه! 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ پل دیود احسنت مهندس:rose: درسته. 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ هیشکی غیرخودم انگار نمیپرسه واما سوال بعد:gnugghender: شرایط زیادی وجود دارد که نیاز داریم یک سیگنال یا دیتا را از یک سیستم به سیستم دیگر منتقل کنیم بدون اینکه مسیر اهمی به وجود بیاید و اغلب این به دلیل اختلاف ولتاژ منبع و مقصد میباشد. مثلا میکرپروسسور با ۵ ولت DC عمل میکند و یک ترایاک را که ۲۴۰ ولت AC را سویچ میکند کنترل میکند.در این شرایط در ارتباط بین این دو باید یکی ایزوله شود به دلیل حفاظت میکرپروسسور از خرابی ناشی از ولتاژ اضافی که این عمل بوسیلهٔ قطعه موردنظرماانجام میشود 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ اپتو کوپلر؟؟؟؟؟؟؟ اوپتو کوپلر :brodkavelarg:جقدر زود جواب دادید درسته اپتوکوپلر پاسخ بود 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ در اکثر مدار ها و دستگاههای الکترونیکی , برای تامین توان مصرفی خود سیستم , به منابع تغذیه نیازمندیم. منابع تغذیه ولتاژ dc مورد نیاز را, از برق شهر تهیه میکنند ,اما اگر جریان بار و یا ولتاژ برق شهر تغییر کند , ولتاژ خروجی منبع تغذیه نیز تغییر میکنند. این اشکال در وسایل حساس مانند وسایل آزمایشگاهی و کامپیوتر باعث ایجاد خطا و یا خرابی میشود.برای رفع این اشکال باید ولتاژ خروجی را تثبیت کتیم. حالا بگین با چه وسیله ای اینکارو انجام میدن یه ذره زیادی تابلو هست :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ به مقاومتهایی گفته میشود که در برابر شدت تابش نور حساس بوده و مقدار مقاومتشان تابع نور است به صورتی که با افزایش نور مقدار مقاومتشان کاهش یافته و با کاهش میزان نور تابشی مقدار مقاومتشان افزایش میابد............ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده