peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 8 مهر، 2011 سلام دوستان ومهندسین جامعه مهندسی برق گفتیم این تاپیک رو بزنیم تا هم اطلاعات دوستان راجع به قطعات الکترونیک بالاتر بره هم قطعه شناسی دوستان قوی بشه در این تاپیک المانهای الکترونیکی مد نظر هست حالا این المان میتونه یه icباشه یا نوع خاصی از مقاومت یا سلف وخازن درابتداممکنه المانهاخیلی ساده باشه اما بنابر روندتاپیک مشکلترمیشه عکس گذاشته نمیشه چون با شکل خیلی ساده قابل حدسه مگر موارد خاص 18
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 این المان در ابتدا به تقویت کننده الکترونیکی اطلاق شدکه در کامپیوترهای آنالوگ جهت اعمال ریاضی نظیر جمع وانتگرال گیری به کار گرفته شد.درحالت ایده ال این المان دارایبهره ولتاژزیادباتزویج مستقیم است که سیگنال هارادردامنه وسیعی از بسامد تقویت میکند 14
Control 1576 ارسال شده در 8 مهر، 2011 دوتا عاشق هیچ کدوم در حالت ایده ال انرژی رو تلف نمی کنند. وقتی تنها هستند فقط انرژی رو در بازه ای از زمان جذب می کنند و در بازه ای زمان به مدار بر می گردونند. با انتگرال و مشتق هم رفیق اند. 7
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 خازن :w127: نه خازن نیست! دوتا عاشقهیچ کدوم در حالت ایده ال انرژی رو تلف نمی کنند. وقتی تنها هستند فقط انرژی رو در بازه ای از زمان جذب می کنند و در بازه ای زمان به مدار بر می گردونند. با انتگرال و مشتق هم رفیق اند. اجازه بده تکلیف قطعه اول معلوم بشه بعدبریم سرقطعه دوم مقاومت که نیست؟..... نخیر 6
Control 1576 ارسال شده در 8 مهر، 2011 این المان در ابتدا به تقویت کننده الکترونیکی اطلاق شدکه در کامپیوترهای آنالوگ جهت اعمال ریاضی نظیر جمع وانتگرال گیری به کار گرفته شد.درحالت ایده ال این المان دارایبهره ولتاژزیادباتزویج مستقیم است که سیگنال هارادردامنه وسیعی از بسامد تقویت میکند این قطعه نوه آقای ترانزیستوره مامانش اسمشو گذاشته Opamp :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 10
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 درسته.جواب همون تقویت کننده عملیاتی یاهمون opampهست. 8
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 دوتا عاشقهیچ کدوم در حالت ایده ال انرژی رو تلف نمی کنند. وقتی تنها هستند فقط انرژی رو در بازه ای از زمان جذب می کنند و در بازه ای زمان به مدار بر می گردونند. با انتگرال و مشتق هم رفیق اند. قطعه دوم روازکنترل قبول میکنیم. خوب جواب سلف وخازن نیستند؟ 7
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 8 مهر، 2011 سوال بعد رو من بگم؟؟؟؟؟ یک وسیله تکقطبی است که در آن به جای استفاده از دو نوع نیمه هادی p و n متصل به هم ، معمولا از یک نوع نیم هادی نوع n با یک اتصال فلزی مانند طلا،نقره یا پلاتین استفاده میشود............... در هر دو ماده الکترون حامل اکثریت را تشکیل میدهد. وقتی که دو ماده به هم متصل میشوند، الکترونها در ماده سیلیسیم نوع n فورا به داخل فلز نفوذ میکنند و یک جریان سنگینی از بارهای اکثریت بوجود میآید....................... 6
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 خوب سوال رو کمی سخت ترش میکنم :gnugghender: از اونجا که دوستان علم خوبی به قطعات دارند میام قطعات رو از بین قطعات به کار رفته دردستگاهها وعملکرد اونها انتخاب میکنم:gnugghender: ............................................. این قطعه درتلویزیون به کار میره وکارش جمع آوری پسماندالکترونهای شلیک شده از گان هست اگه لازمه توضیح بیشتر پس از چندحدس داده میشه 4
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 سوال بعد رو من بگم؟؟؟؟؟ یک وسیله تکقطبی است که در آن به جای استفاده از دو نوع نیمه هادی p و n متصل به هم ، معمولا از یک نوع نیم هادی نوع n با یک اتصال فلزی مانند طلا،نقره یا پلاتین استفاده میشود............... در هر دو ماده الکترون حامل اکثریت را تشکیل میدهد. وقتی که دو ماده به هم متصل میشوند، الکترونها در ماده سیلیسیم نوع n فورا به داخل فلز نفوذ میکنند و یک جریان سنگینی از بارهای اکثریت بوجود میآید....................... دیود اتصال نقطه ای نیست؟................. 4
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 8 مهر، 2011 دیود اتصال نقطه ای نیست؟................. نه نیست........... بی اجازه پرسیدم . پاکش کنم؟؟؟ 3
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 نه نیست...........بی اجازه پرسیدم . پاکش کنم؟؟؟ نه محمدجان به سوال من بعداز پست شما پاسخ داده خوهد شد چون پست شما زودتر زده شده قطعه ای که مدنظرشماست بیشتر درچه نوع مداراتی استفاده میشه؟ 4
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 8 مهر، 2011 نه محمدجان به سوال من بعداز پست شما پاسخ داده خوهد شد چون پست شما زودتر زده شده قطعه ای که مدنظرشماست بیشتر درچه نوع مداراتی استفاده میشه؟ کلا من یه سوال در مورد روند تاپیک بپرسم . هر کسی اجازه داره سوال بپرسه یا فقط استارتر سوال میپرسه ما جواب میدیم؟ ............ بیشتر در مدارات فرکانس بالا استفاده میشه .............. 4
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 کلا من یه سوال در مورد روند تاپیک بپرسم . هر کسی اجازه داره سوال بپرسه یا فقط استارتر سوال میپرسه ما جواب میدیم؟ ............ نه همه میتونند بپرسند فقط به نوبت یکی پاسخ داده میشه به ترتیب زدن پست مثلا مثل حالت من وتو پست شما زودتر زده شد پس اولویت باشماست تا به پست شما پاسخ داده نشده پست من حق پاسخ گرفتن نداره بیشتر در مدارات فرکانس بالا استفاده میشه .............. چندپایه است این قطعه بنابر تعریف شما باید دوپایه باشه درسته؟ 4
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 8 مهر، 2011 نه همه میتونند بپرسند فقط به نوبت یکی پاسخ داده میشه به ترتیب زدن پست مثلا مثل حالت من وتو پست شما زودتر زده شد پس اولویت باشماست تا به پست شما پاسخ داده نشده پست من حق پاسخ گرفتن نداره چندپایه است این قطعه بنابر تعریف شما باید دوپایه باشه درسته؟ مرسی........... بله دو پایست........... 5
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 مرسی........... بله دو پایست........... آیاازخانواده دیودهاست؟ 3
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 8 مهر، 2011 آیاازخانواده دیودهاست؟ بله دقیقا.......... داری نزدیک میشی.......... 3
ارسال های توصیه شده