meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اجرا شد؟؟؟؟؟؟!!!!!مطمئنی؟؟؟؟؟!!!!!این کد واسه من که اجرا نمیشه... برای منم اجرا نشد !! چطوری اجرا کردید؟ اجرا کردن تابع رو بلدید؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چطوری اجرا کردید؟ اجرا کردن تابع رو بلدید؟ تو قسمت m-file تست کردم این کد رو اونجا سیو کردم و بعد ران رو زدم و اجرا نشد..مهندس به نظر شما درست نوشت؟؟...یه سوال داشتم من یه فانکشن تعریف کردم چرا نمیشه با کدهای سیمبولیک تولباکس اجراش کرد؟؟؟فقط باید با کدهای متلب اجراش کرد؟؟؟...الان من یه فنکشن تعریف کردم باید با چه کدی تبدیل فوریه رو انجام بدم؟؟؟ کد fft؟؟؟... 1 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو قسمت m-file تست کردم این کد رو اونجا سیو کردم و بعد ران رو زدم و اجرا نشد..مهندس به نظر شما درست نوشت؟؟...یه سوال داشتم من یه فانکشن تعریف کردم چرا نمیشه با کدهای سیمبولیک تولباکس اجراش کرد؟؟؟فقط باید با کدهای متلب اجراش کرد؟؟؟...الان من یه فنکشن تعریف کردم باید با چه کدی تبدیل فوریه رو انجام بدم؟؟؟ کد fft؟؟؟... خب پس نتونستی اجراش کنی. برای اجرای تابعها در حالت کلی، باید خروجیها رو در کروشه بنویسید، بعد علامت جایگزینی، بعد اسم تابع، و بعد هم ورودیها در داخل پرانتز (البته تابعهای خاصی هم وجود دارند یا می شه نوشت که بدون گرفتن ورودیها اجرا بشن، که اینی که اینجا نوشته شده از این نوع نیست). یک نمونه از اجرای اون تابع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عمداً این نقاط رو در نظر گرفتم تا ببینید که شاید تابعی که نوشتید اون کاری رو که مد نظر شماست انجام نده. در مورد سؤال دوم؛ میشه ورودی یک تابع نمادین باشه، مشروط بر اینکه اعمالی که روی اون ورودیها در داخل تابع انجام میشه برای کلاس نمادین پشتیبانی شده باشن. در مورد سؤال سوم؛ تا اونجایی که من اطلاع دارم، متلب تابعی برای به دست آوردن تبدیل فوریه نداره. دستور fft برای به دست آوردن تبدیل فوریه گسسته یا همون DFT هست که از یک الگوریتم خاص برای سرعت بخشیدن به این عمل استفاده می کنه. اگه بخواید به صورت عددی تبدیل فوریه بگیرید میشه از تابعی که با استفاده از این تابع هنسلمن و لیتلفیلد نوشتن و در کتابشون توضیح دادن، استفاده کنید. اگه تابع مورد نظرتون ساده است می تونید انتگرال بگیرید. یادآوری بسیار مهم: وقتی از تبدیل فوریه صحبت می کنید باید چیزی که مد نظرتون هست رو دقیقاً مشخص کنید؛ تبدیل فوریه چندین نوعه و گذشته از این، ضرایبشون (در پشت یا داخل سیگما یا انتگرال) بسته به سلیقه نویسنده کتاب متفاوته 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب پس نتونستی اجراش کنی. برای اجرای تابعها در حالت کلی، باید خروجیها رو در کروشه بنویسید، بعد علامت جایگزینی، بعد اسم تابع، و بعد هم ورودیها در داخل پرانتز (البته تابعهای خاصی هم وجود دارند یا می شه نوشت که بدون گرفتن ورودیها اجرا بشن، که اینی که اینجا نوشته شده از این نوع نیست). یک نمونه از اجرای اون تابع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عمداً این نقاط رو در نظر گرفتم تا ببینید که شاید تابعی که نوشتید اون کاری رو که مد نظر شماست انجام نده. در مورد سؤال دوم؛ میشه ورودی یک تابع نمادین باشه، مشروط بر اینکه اعمالی که روی اون ورودیها در داخل تابع انجام میشه برای کلاس نمادین پشتیبانی شده باشن. در مورد سؤال سوم؛ تا اونجایی که من اطلاع دارم، متلب تابعی برای به دست آوردن تبدیل فوریه نداره. دستور fft برای به دست آوردن تبدیل فوریه گسسته یا همون DFT هست که از یک الگوریتم خاص برای سرعت بخشیدن به این عمل استفاده می کنه. اگه بخواید به صورت عددی تبدیل فوریه بگیرید میشه از تابعی که با استفاده از این تابع هنسلمن و لیتلفیلد نوشتن و در کتابشون توضیح دادن، استفاده کنید. اگه تابع مورد نظرتون ساده است می تونید انتگرال بگیرید. یادآوری بسیار مهم: وقتی از تبدیل فوریه صحبت می کنید باید چیزی که مد نظرتون هست رو دقیقاً مشخص کنید؛ تبدیل فوریه چندین نوعه و گذشته از این، ضرایبشون (در پشت یا داخل سیگما یا انتگرال) بسته به سلیقه نویسنده کتاب متفاوته در قسمت اول منظورم از اجرا نشدن,کد نوشته F|UID رو گفتم...کد multi رو خودم نوشتم به عنوان یه تابع چند ضابطه ای و اجرا کردنش رو بلدم,راستی این کد برای یه تابع چند ضابطه ای درسته؟برای نوشتن یه تابع چند ضابطه ای باید چه کار کرد؟...منظورتون از این"عمداً این نقاط رو در نظر گرفتم تا ببینید که شاید تابعی که نوشتید اون کاری رو که مد نظر شماست انجام نده." اعدادی غیر از بازه ی تعریف من دادین؟چرا برای ورودی -5 که تو تعریف بازه نبود ولی خروجی 1 شده؟ "میشه ورودی یک تابع نمادین باشه، مشروط بر اینکه اعمالی که روی اون ورودیها در داخل تابع انجام میشه برای کلاس نمادین پشتیبانی شده باشن." میشه یه مثال از این مورد بزنین؟؟ آهان گرفتم پس fft برای به دست آوردن تبدیل فوریه گسسته ست...الان برای تبدیل فوریه یه تابع چند ضابطه ای میشه از انتگرال استفاده کرد؟ متلب برای بدست آوردن سری فوریه کد داره؟... برای بدست آوردن جواب معادله دیفرنسیل درجه دوم (BVP) باید کدوم کد استفاده کرد؟bvp4c یا bvp5c؟ یه مرجع برای یادگیری میشه معرفی کنین به غیر از help خود متلب؟..راستی کتاب شما رو چطور میشه دریافت کرد؟به صورت آنلاین؟ 1 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در قسمت اول منظورم از اجرا نشدن,کد نوشته F|UID رو گفتم...کد multi رو خودم نوشتم به عنوان یه تابع چند ضابطه ای و اجرا کردنش رو بلدم,راستی این کد برای یه تابع چند ضابطه ای درسته؟برای نوشتن یه تابع چند ضابطه ای باید چه کار کرد؟... برنامه F|UID هم اجرا میشه؛ مشکلش اینه که موقعی که copy/paste کرده به هم ریخته. شما باید تشخیص بدید کجاهاش به هم ریخته و اصلاحش کنید. اینطور: x=input('Enter x:')if 0<x<100 y=x^2else if 101<x<200 y=x^3 endend برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام syms tcorr tfab fy E D=711; t=14.3; v=0.3;t1=t-tcorr-tfab;pp=0.96*fy*(2*t1/D)pel=2*E*(t1/D)^3/(1-v^2) pc=ColPres(pel,pp,0.005,D,t1) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهان گرفتم پس fft برای به دست آوردن تبدیل فوریه گسسته ست...الان برای تبدیل فوریه یه تابع چند ضابطه ای میشه از انتگرال استفاده کرد؟ متلب برای بدست آوردن سری فوریه کد داره؟... جواب این سؤال رو قبلاً داده ام. برای بدست آوردن جواب معادله دیفرنسیل درجه دوم (BVP) باید کدوم کد استفاده کرد؟bvp4c یا bvp5c؟ در حل عددی معادلات دیفرانسیل، درجه معادله هیچ اهمیتی نداره. از هر دو میشه. یه مرجع برای یادگیری میشه معرفی کنین به غیر از help خود متلب؟..راستی کتاب شما رو چطور میشه دریافت کرد؟به صورت آنلاین؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام چجوری میشه تو متلب یه تابع تعریف کرد مثه این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که k رو بهش بدی و ماترسی رو که می خواهی بده 2 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامچجوری میشه تو متلب یه تابع تعریف کرد مثه این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که k رو بهش بدی و ماترسی رو که می خواهی بده شما که جواب سؤال خودتون رو نوشتید؛ درست هم نوشتید! الآن مشکل چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامچجوری میشه تو متلب یه تابع تعریف کرد مثه این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که k رو بهش بدی و ماترسی رو که می خواهی بده سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب شما درست نوشتین منظورتون اینه که این کار رو بکنه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما که جواب سؤال خودتون رو نوشتید؛ درست هم نوشتید! الآن مشکل چیه؟ ایول شما هستین؟ لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود بر مهندس مسافر... سوال داشتم در مورد PDE... از مثالهای هلپ متلب دقیق متوجه نشدم... این معادله رو چطور میشه حل کرد ؟ d=روند d4U/d4dx+d4U/d4y+2*(d4U/d2x d2y)=0 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما که جواب سؤال خودتون رو نوشتید؛ درست هم نوشتید! الآن مشکل چیه؟ سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب شما درست نوشتین منظورتون اینه که این کار رو بکنه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب وقتی این دستور رو تو command window می نویسم این خطا رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب وقتی این دستور رو تو command window می نویسم این خطا رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر کنم درست شد....... باید تابع رو تو m فابل می نوشتم....سوتی 1 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببخشید میشه بگید اشکال من کجاست در اینجا... من این توابع رو تعریف کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی موقع اجرا این خطا رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببخشید میشه بگید اشکال من کجاست در اینجا...من این توابع رو تعریف کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی موقع اجرا این خطا رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تست کردم مشکلی نداره...جوابش شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ارورت میگه فانکشن SA رو تعریف نکردی یعنی در m فایلت ذخیره نشده یا ورودی ات اشتباهه...ورودی مشکل نداره... 2 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببخشید میشه بگید اشکال من کجاست در اینجا...من این توابع رو تعریف کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی موقع اجرا این خطا رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اول اینکه هم تو اون پست قبلی و هم تو این پست خود متلب داره بهتون میگه مشکل چیه. شما باید اون یک خط پیغام رو می خوندید تا بفهمید مشکل چیه و رفعش کنید. اما مشکل این دفعتون؛ شما وقتی که یک تابع رو به صورت لانه ای (nested function) در داخل یک تابع دیگه می نویسید، فقط اون تابع اصلی می تونه اون رو فراخونی کنه. بنابراین مجاز نیستید در خارج از تابع SEF تابع SA رو فراخونی کنید. حالا دیگه فکر کنم بدونید باید چیکار کنید؛ تابع SA رو در یک فایل جدا ذخیره کنید. 3 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اول اینکه هم تو اون پست قبلی و هم تو این پست خود متلب داره بهتون میگه مشکل چیه. شما باید اون یک خط پیغام رو می خوندید تا بفهمید مشکل چیه و رفعش کنید.اما مشکل این دفعتون؛ شما وقتی که یک تابع رو به صورت لانه ای (nested function) در داخل یک تابع دیگه می نویسید، فقط اون تابع اصلی می تونه اون رو فراخونی کنه. بنابراین مجاز نیستید در خارج از تابع SEF تابع SA رو فراخونی کنید. حالا دیگه فکر کنم بدونید باید چیکار کنید؛ تابع SA رو در یک فایل جدا ذخیره کنید. مرسی از راهنماییتوون... منظور جمله اولتون رو متوجه نشدم...چطوری تابع اصلی میتونه تابع دیگه ای رو فراخوانی کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرسی از راهنماییتوون...منظور جمله اولتون رو متوجه نشدم...چطوری تابع اصلی میتونه تابع دیگه ای رو فراخوانی کنه؟ مثال: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود بر مهندس مسافر...سوال داشتم در مورد PDE... از مثالهای هلپ متلب دقیق متوجه نشدم... این معادله رو چطور میشه حل کرد ؟ d=روند d4U/d4dx+d4U/d4y+2*(d4U/d2x d2y)=0 ـ موقعی که از PDE صحبت می کنید، شرایط مرزی بسیار مهمه. بدون شرایط مرزی (تقریباً همیشه) پاسخیابی عددی یک PDE بی معنیه. ـ اگه هدف شما اینه که از pdetool استفاده کنید، باید بدونید که این جعبه ابزار یک سری محدودیتها داره؛ یکی از اون محدودیتها اینه که پایه اون حل معادله های دیفرانسیل دوبعدی رده 2 هست (البته متلب من مال 2006 هست و ممکنه در ویرایشهای جدیدتر که شما دارید، شرکت MathWorks یک مقدار در استفاده از تابعهای Comsol Multiphysics در جعبه ابزار pdetool دست و دلبازی کرده باشه که من بی اطلاعم). اما معادله شما از رده 4 هست. اگه بتونید با یک تغییر متغیر اون رو به دو تا معادله رده 2 از انواعی که قابل حل با pdetool هستند تبدیل کنید، اون وقت می تونید از pdetool استفاده کنید (من خودم تا حال چنین کاری رو انجام ندادم). در راهنمای متلب، بخش The Elliptic System رو مطالعه کنید دستتون میاد باید چیکار کنید. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ـ موقعی که از PDE صحبت می کنید، شرایط مرزی بسیار مهمه. بدون شرایط مرزی (تقریباً همیشه) پاسخیابی عددی یک PDE بی معنیه.ـ اگه هدف شما اینه که از pdetool استفاده کنید، باید بدونید که این جعبه ابزار یک سری محدودیتها داره؛ یکی از اون محدودیتها اینه که پایه اون حل معادله های دیفرانسیل دوبعدی رده 2 هست (البته متلب من مال 2006 هست و ممکنه در ویرایشهای جدیدتر که شما دارید، شرکت MathWorks یک مقدار در استفاده از تابعهای Comsol Multiphysics در جعبه ابزار pdetool دست و دلبازی کرده باشه که من بی اطلاعم). اما معادله شما از رده 4 هست. اگه بتونید با یک تغییر متغیر اون رو به دو تا معادله رده 2 از انواعی که قابل حل با pdetool هستند تبدیل کنید، اون وقت می تونید از pdetool استفاده کنید (من خودم تا حال چنین کاری رو انجام ندادم). در راهنمای متلب، بخش The Elliptic System رو مطالعه کنید دستتون میاد باید چیکار کنید. نه مهندس شرایط مرزی داره فقط خواستم بگم که این معادله از چه راهی حل میشه دقیقا هم منظورم همین بود که مرتبه 4 چطور حل میشه...مهندس pdetool و کلا toobox چه فرقی با کدهای متلب دارن؟ مثلا حل معادله دیفرانسیل پاره ای با کدهای متلب(pde4c یا pde5c) چه فرقی با pdetool داره؟فرقشون همون فرق بین کدهای متلب با سیمبولیک تولز در محاسبات؟...مهندس بی زحمت میتونی 2 تا مثال یکی در مورد معادله مرتبه اول و یکی مرتبه دوم بزنی البته حل با کدهای متلب نه از طریق نمادین یا dsolve...با تشکر 1 لینک به دیدگاه
asayeh2 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با عرض سلام. چطور میشه با متلب چنین شبکه ای پیاده سازی کرد؟ تصویر فوق مربوط به Tom Mitchell l machine learning می باشد dataset مربوط به نمونه ها رو ندارم. باید تقریبی از رو تصویر ایجادش کنم. این تصویر مربوط به پردازش صداست. البته اون برام مهم نیست. من فقط شبکه رو باید طبق شکل بسازم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده