M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ خوب surf دیگه ... مشکلش چیه مگه ؟ در surf که کدش رو هم در چند پست قبل تر دوستمون گذاشتن مگه یکی از متغیرها تابع نیست؟ با صرف تا حالا زیاد کار نکردم، اصلا آشنایی ندارم... 2 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ در surf که کدش رو هم در چند پست قبل تر دوستمون گذاشتن مگه یکی از متغیرها تابع نیست؟ با صرف تا حالا زیاد کار نکردم، اصلا آشنایی ندارم... کاری نداره ... ولی من حدس میزنم که در جهت Z یه ماتریس سطری یا ستونی دارین که هم بعد ماتریس سطری یا ستونی در جهت x یا y هستش ... در اون صورت مشخصه سطح سه بعدی نمیتونین بکشین خوب ... چون z باید یه ماتریس x*y باشه ... و فقط با plot3 میتونی یه خط سه بعدی بکشی ... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ کاری نداره ...ولی من حدس میزنم که در جهت Z یه ماتریس سطری یا ستونی دارین که هم بعد ماتریس سطری یا ستونی در جهت x یا y هستش ... در اون صورت مشخصه سطح سه بعدی نمیتونین بکشین خوب ... چون z باید یه ماتریس x*y باشه ... و فقط با plot3 میتونی یه خط سه بعدی بکشی ... یعنی یک نمای سه بعدی بدون وابسته کردن این پارامترها نمی توان کشید؟ لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ یعنی یک نمای سه بعدی بدون وابسته کردن این پارامترها نمی توان کشید؟ یه مثال : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و نتیجه : 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ یک تابعی را نوشتم که به متغیرهای زیادی وابسته است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی این خطا را میدهد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ یک تابعی را نوشتم که به متغیرهای زیادی وابسته است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی این خطا را میدهد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب میگفتید چجوری فراخوانی کردید بهتر میشد مشکل رو فهمید. اولین نظر اینه که شما 6 تا وروردی باید بدید ولی اگر 7 تا ورودی بدید همچین ارروری میده. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ خوب میگفتید چجوری فراخوانی کردید بهتر میشد مشکل رو فهمید. اولین نظر اینه که شما 6 تا وروردی باید بدید ولی اگر 7 تا ورودی بدید همچین ارروری میده.کد اولی که نوشتم را فراخوانی میکنم...ه با سه تا هم همین ارور رو میده.. لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ درود...دوستان من سه تا ماتریس داده ستونی دارم که میخوام شکل رو برو رو رسم کنم...بنظرتون میشه؟چجوری؟متشکرم خوب از نظر ریاضیات مشکل داره. نمیشه که با 3 تا داده ستونی سطح رسم کرد. به جز اینکه مثلا شما با این 3 تا داده ستونی مختصات چند تا نقطه رو بدی تا صفحه گذرنده از این نقاط رو بهتون نشون بده. بنده گشتم واسه 3 تا نقطه رو پیدا کردم. یعنی مختصات 3 نقطه رو میدید و صفحه تخت گذرنده از این 3 نقطه رو رسم میکنه ولی اینکه تعداد نقاط بیشتر باشه رو ندیدم. شاید بشه تعمیم داد. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ درود...اگر تابعی بصورت H=a*T^3+b*T^2+c*T+d داشته باشیم...و مجهولمان در مطلب T باشد و از طریق دیگری H را حساب کرده باشیم...دستور محاسبه Tرا در متلب چگونه می نویسیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ درود...اگر تابعی بصورتH=a*T^3+b*T^2+c*T+d داشته باشیم...و مجهولمان در مطلب T باشد و از طریق دیگری H را حساب کرده باشیم...دستور محاسبه Tرا در متلب چگونه می نویسیم؟ درود ابتدا T رو به صورت symbol تعریف کنید. بعد H رو طوری بنویسید که معادله برابر صفر باشه( منظورم اینه که اگه H عدد هست اون رو ببرید سمت راست تاH مساوی صفر بشه) بعد بنویسید solve(H) و اینتر بزنید 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ درودابتدا T رو به صورت symbol تعریف کنید. بعد H رو طوری بنویسید که معادله برابر صفر باشه( منظورم اینه که اگه H عدد هست اون رو ببرید سمت راست تاH مساوی صفر بشه) بعد بنویسید solve(H) و اینتر بزنید ممنون...دستور من این هست... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جواب رو اینجوری میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ خوب از نظر ریاضیات مشکل داره. نمیشه که با 3 تا داده ستونی سطح رسم کرد. به جز اینکه مثلا شما با این 3 تا داده ستونی مختصات چند تا نقطه رو بدی تا صفحه گذرنده از این نقاط رو بهتون نشون بده. بنده گشتم واسه 3 تا نقطه رو پیدا کردم. یعنی مختصات 3 نقطه رو میدید و صفحه تخت گذرنده از این 3 نقطه رو رسم میکنه ولی اینکه تعداد نقاط بیشتر باشه رو ندیدم. شاید بشه تعمیم داد. سلام می خواستم یه نکته رو یادآوری کنم فقط. اگه تعداد نقاط بیشتر باشه هم میتونه ازش surf رد کنه... دیگه میره تو بحث Curve Fitting . که هم برا دو بعد کاربرد داره و هم برای سه بعد. هم برای دو نقطه یا سه نفطه کاربرد داره و هم برای ستونی از داده ها.. 3 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ البته فراموش کردم دستور رو بنویسم. cftool رو اگه تو خط قرمان بزنید یه پنجره باز میشه که اونجا دو تا متغییر رو تو قسمت Data بهش میدین و از گزینه fitting برای گذراندن خط یا صفحه درجه اون تابع رو وارد می کنید. همین! 2 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متاسفانه باز هم جواب مثل حالت قبل شد....فکر کتم با یک دستور دیگه این syms رو به عدد باید تبدیل کنیم 2 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ سلاممی خواستم یه نکته رو یادآوری کنم فقط. اگه تعداد نقاط بیشتر باشه هم میتونه ازش surf رد کنه... دیگه میره تو بحث Curve Fitting . که هم برا دو بعد کاربرد داره و هم برای سه بعد. هم برای دو نقطه یا سه نفطه کاربرد داره و هم برای ستونی از داده ها.. البته فراموش کردم دستور رو بنویسم.cftool رو اگه تو خط قرمان بزنید یه پنجره باز میشه که اونجا دو تا متغییر رو تو قسمت Data بهش میدین و از گزینه fitting برای گذراندن خط یا صفحه درجه اون تابع رو وارد می کنید. همین! سلام نه مهندس نمیشه. Curve Fitting فقط برای رسم نمودار 2بعدی یا 3بعدی هستش. نمیشه باهاش سطح fit کرد. اگه تونستی باهاش سطح بزنی حتما با تصویر مثال بزن یاد بگیریم. 2 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه باز هم جواب مثل حالت قبل شد....فکر کتم با یک دستور دیگه این syms رو به عدد باید تبدیل کنیم جواب من این شکلی شدش... عجیبه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه باز هم جواب مثل حالت قبل شد....فکر کتم با یک دستور دیگه این syms رو به عدد باید تبدیل کنیم جواب من این شکلی شدش... عجیبه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متغیر آنتالپی کو تو جوابت ؟ برا من اینجوری شد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ متغیر آنتالپی کو تو جوابت ؟ برا من اینجوری شد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه من هم تقریبا اینجوری میشه بجز بخش موهومی که شما اضافه تر دارید 2 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ سلامنه مهندس نمیشه. Curve Fitting فقط برای رسم نمودار 2بعدی یا 3بعدی هستش. نمیشه باهاش سطح fit کرد. اگه تونستی باهاش سطح بزنی حتما با تصویر مثال بزن یاد بگیریم. درست می فرمایید. ظاهرا که نمیشه. یه جایی خونده بودم که برای fit کردن curve هم هست ولی الان پیدا نمی کنمش...! ممنون در هر حال. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده