RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نه!! اصلا به نظر من ارتباطی بین این دو نیست من خودم اسممو نذاشتم چون وقتی میخوای تو جاهای مختلف نظر بدی همش باید حواست باشه که حرف بودار نزنی اینجوری آدم راحت تره 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ استاد حالا که انقدر خوب توضیح میدید ببخشید یه سوال؟ آواتور چه تاثیری میتونه داشته باشه؟ استاد کیه؟:w127: من پری ام تاثیر آواتار وقتیه که شما بخوای با شخص(اگه شخص باشه)همسان سازی کنی ساده تر بگم آواتار بیشتر می تونه بگه شما چه خط فکری ای یا احساسی داری درواقع می شه تا حدودی بر اساس اون یه حدس هایی با شناخت های تکمیلی درباره نوع افکار فرد زد مسائل مربوط به نوع رنگ و نوع بافت و همون همسان سازی کردن و گرنه اینکه انتخاب یه آوتار باعث ایجاد تغییری در فرد بشه نه بر عکس تمایلات درونی فرد رو منعکس می کنه نام کاربری هم به همین ترتیب(می گم در صورتیکه شما به شکل آزاد و بدون محدودیت نام رو انتخاب کرده باشین نه صرفا برای اینکه یه اسمی باشه که حالا باهاش فعالیت کنین یا کسی اسمتون رو نفهمه) 12 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ خب نظر من به نظر خانم ها پری و سمندون و آقایان اسی و ابوالفضل و فکور و EL ROMAN و اسپاو و بقیه خانم ها و آقایون نزدیک تر است:persiana__hahaha: و نیازی به تکرار آن چه گفته شد نیست............. اسم کاربری واقعی رو گذاشتن نه می تونه نشونه کمالات فرد باشه نه نشونه خودشیفتگیش. اسم مجازی گذاشتن هم نه می تونه در حالت کلی نشونه ضعف و عدم اعتماد به نفس فرد باشه و نه چیز دیگه. اینا چیزاییه که که با مرور زمان و تجربه از رفتار فرد به دست میاد نه فقط از روی نام کاربری. به هر حال آدم ناخودآگاه ممکنه راجع به نام کاربری افراد فکر کنه یا مثلا راجع به این که حتی چرا بعضی از کاربرا که کم هم نیستن همیشه به صورت چراغ خاموش آن می شن توی انجمن. مگر از چیزی می ترسند؟! ولی می تونه فقط فکر کنه و خوب یه سری احتمالات که ممکنه حتی بعضیاشون خوشایند هم نباشه. اما تهمت زدن و قضاوت کردن در هر شرایطی جیزه.........:persiana__hahaha: 11 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اصلا هم از خود راضی بودن و نشون نمیده باید از کسی که اینو بهت گفته پرسید که چه جوری به این نتیجه رسیده؟! 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نشانه از خود راضی بودن نیست،نشانه آسودگی افکار است به نظر من. خیلی ها ممکنه،حرف خاصی نزنند،پس نباید ترسی هم از افشا شدن نام واقعیشون داشته باشند. من به خاطر آزادی مطلق و نزدیک به 100 درصد در ایران تحت ولایت ولی امر مسلمین جهان، جرات افشا کردنش را ندارم،برای همین با نام مجازی میام.... قضیه فقط ترس از مسائل امنیتی نیست. مثلا من شخصا خوشم نمیاد دوستام از پست هایی که دادم حتی غیر سیاسی و غیر مذهبی مطلع بشند. یک جور دلم میخواد محیط مجازی شخصی باشه 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نه کدوم انسان مشکل داری همچین نظری داده؟ من که شخصا اینقدر اسم و فامیلم زیاده که اگر میذاشتم باید چند خط میشد برای همین هم نذاشتم وگرنه خیلی هم دوست دارم جفتشونو .............به شماها هم که اسمهای خودتونو گذاشتید حسودیم میشه تازه:icon_pf (34): خب این نام هم که الان روم هست یکجور هایی اسم دومم هست پس فرقی نمیکنه.. درکل به کسی ربطی نداره چه نامی برای خودت میذاری 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم نشانه کسانی هست که ازدواج کرده اند 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اكثرا اسم واقعي نمي زارن چه اشكالي داره ادم فرصت انتخاب يه اسم جديد داشته باشه و از اون فرصت استفاده كنه به نظرم ربطي به خودخواه بودن و نبودن نداره 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من که خیلی این کارو دوست دارم... یعنی قبل ازین تو محیط مجازی اسم و فامیلم همیشه کامل بود اما دیدم این جا زیاد عرف نیست دیگه این کارو نکردم و به اسمم قناعت کردم... به هر حال گذاشتن یا نذاشتن اسم واقعی ربطی به خودخواه بودن یا نبودن به هیچ وجه نداره... یه نظر کاملا شخصیه و تصمیمیه که هر کسی می تونه راجع به دنیای مجازی اش بگیره... 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم نشانه کسانی هست که ازدواج کرده اند نظر جالبی بود. 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ دیروز یکی از بچه های انجمن به من گفت تو از خود راضی هستی که اسم خودتو روی آیدیت گذاشتی! چند نفر از دوستان به این موضوع اعتقاد دارن که تو دنیای حقیقی و مجازی یکی بودن نشانه ی از خود راضی بودنه؟ و اگر اینطوره و باید اسم کاربریمو عوض کنم چه معیارایی باید در نظرم باشه؟ وا! چه حرفا! به نظر من کسی که اسم و فامیل خودشو میزاره یعنی این که تو دنیای واقعی و مجازی یه شخصیت داره... اتفاقا این نهایت بی ریایی ه.... و این که مشکلی نداره اگه شناخته بشه ... البته توهین نشه به کسایی که اسم خودشونو نزاشتنا!!! :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم نشانه کسانی هست که ازدواج کرده اند 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ نظر جالبی بود. الان تو و رضا حس خوبی بهتون دست داد 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم نشانه کسانی هست که ازدواج کرده اند 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دیروز یکی از بچه های انجمن به من گفت تو از خود راضی هستی که اسم خودتو روی آیدیت گذاشتی! چند نفر از دوستان به این موضوع اعتقاد دارن که تو دنیای حقیقی و مجازی یکی بودن نشانه ی از خود راضی بودنه؟ و اگر اینطوره و باید اسم کاربریمو عوض کنم چه معیارایی باید در نظرم باشه؟ واااااااااااااا چه ربطی داره ..به از خود راضی بودن.. 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ خیلی بی ربطه من نمیدونم سر چی شما 4 صفحه صحبت کردید ! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ خیلی بی ربطه من نمیدونم سر چی شما 4 صفحه صحبت کردید ! خب شما نخون اگه بی ربطه 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ خب شما نخون اگه بی ربطه همین کارو کردم . 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دیروز یکی از بچه های انجمن به من گفت تو از خود راضی هستی که اسم خودتو روی آیدیت گذاشتی! چند نفر از دوستان به این موضوع اعتقاد دارن که تو دنیای حقیقی و مجازی یکی بودن نشانه ی از خود راضی بودنه؟ و اگر اینطوره و باید اسم کاربریمو عوض کنم چه معیارایی باید در نظرم باشه؟ اصلا چه ربطی به از خود راضی بودن داره؟ اسم کاربری جزء علایق شخصیه،مثلا خود من چون anastazia رو دوست دارم گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده