رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

نه!!

اصلا به نظر من ارتباطی بین این دو نیست

من خودم اسممو نذاشتم چون وقتی میخوای تو جاهای مختلف نظر بدی همش باید حواست باشه که حرف بودار نزنی

اینجوری آدم راحت تره

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

استاد حالا که انقدر خوب توضیح میدید ببخشید یه سوال؟

آواتور چه تاثیری میتونه داشته باشه؟

استاد کیه؟:w127: من پری ام%282440%29.gif

تاثیر آواتار وقتیه که شما بخوای با شخص(اگه شخص باشه)همسان سازی کنی

ساده تر بگم

آواتار بیشتر می تونه بگه شما چه خط فکری ای یا احساسی داری

درواقع می شه تا حدودی بر اساس اون یه حدس هایی با شناخت های تکمیلی درباره نوع افکار فرد زد مسائل مربوط به نوع رنگ و نوع بافت و همون همسان سازی کردن

و گرنه اینکه انتخاب یه آوتار باعث ایجاد تغییری در فرد بشه نه

بر عکس تمایلات درونی فرد رو منعکس می کنه نام کاربری هم به همین ترتیب(می گم در صورتیکه شما به شکل آزاد و بدون محدودیت نام رو انتخاب کرده باشین نه صرفا برای اینکه یه اسمی باشه که حالا باهاش فعالیت کنین یا کسی اسمتون رو نفهمه)

:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

خب نظر من به نظر خانم ها پری و سمندون و آقایان اسی و ابوالفضل و فکور و EL ROMAN و اسپاو و بقیه خانم ها و آقایون نزدیک تر است:ws3::persiana__hahaha:

و نیازی به تکرار آن چه گفته شد نیست.............

اسم کاربری واقعی رو گذاشتن نه می تونه نشونه کمالات فرد باشه نه نشونه خودشیفتگیش. اسم مجازی گذاشتن هم نه می تونه در حالت کلی نشونه ضعف و عدم اعتماد به نفس فرد باشه و نه چیز دیگه.

اینا چیزاییه که که با مرور زمان و تجربه از رفتار فرد به دست میاد نه فقط از روی نام کاربری.

به هر حال آدم ناخودآگاه ممکنه راجع به نام کاربری افراد فکر کنه یا مثلا راجع به این که حتی چرا بعضی از کاربرا که کم هم نیستن همیشه به صورت چراغ خاموش آن می شن توی انجمن. مگر از چیزی می ترسند؟!

ولی می تونه فقط فکر کنه و خوب یه سری احتمالات که ممکنه حتی بعضیاشون خوشایند هم نباشه.

اما تهمت زدن و قضاوت کردن در هر شرایطی جیزه.........:persiana__hahaha:

• Like 11
لینک به دیدگاه
نشانه از خود راضی بودن نیست،نشانه آسودگی افکار است به نظر من.

خیلی ها ممکنه،حرف خاصی نزنند،پس نباید ترسی هم از افشا شدن نام واقعیشون داشته باشند.

من به خاطر آزادی مطلق و نزدیک به 100 درصد در ایران تحت ولایت ولی امر مسلمین جهان، جرات افشا کردنش را ندارم،برای همین با نام مجازی میام....

قضیه فقط ترس از مسائل امنیتی نیست.

مثلا من شخصا خوشم نمیاد دوستام از پست هایی که دادم حتی غیر سیاسی و غیر مذهبی مطلع بشند.

یک جور دلم میخواد محیط مجازی شخصی باشه

• Like 9
لینک به دیدگاه

نه کدوم انسان مشکل داری همچین نظری داده؟

من که شخصا اینقدر اسم و فامیلم زیاده که اگر میذاشتم باید چند خط میشد برای همین هم نذاشتم وگرنه خیلی هم دوست دارم جفتشونو .............به شماها هم که اسمهای خودتونو گذاشتید حسودیم میشه تازه:icon_pf (34):

خب این نام هم که الان روم هست یکجور هایی اسم دومم هست پس فرقی نمیکنه..

درکل به کسی ربطی نداره چه نامی برای خودت میذاری

• Like 9
لینک به دیدگاه

اكثرا اسم واقعي نمي زارن

چه اشكالي داره ادم فرصت انتخاب يه اسم جديد داشته باشه و از اون فرصت استفاده كنه

به نظرم ربطي به خودخواه بودن و نبودن نداره

• Like 10
لینک به دیدگاه

من که خیلی این کارو دوست دارم...

یعنی قبل ازین تو محیط مجازی اسم و فامیلم همیشه کامل بود اما دیدم این جا زیاد عرف نیست دیگه این کارو نکردم و به اسمم قناعت کردم...

به هر حال گذاشتن یا نذاشتن اسم واقعی ربطی به خودخواه بودن یا نبودن به هیچ وجه نداره...

یه نظر کاملا شخصیه و تصمیمیه که هر کسی می تونه راجع به دنیای مجازی اش بگیره...

• Like 8
لینک به دیدگاه
دیروز یکی از بچه های انجمن به من گفت تو از خود راضی هستی که اسم خودتو روی آیدیت گذاشتی!

چند نفر از دوستان به این موضوع اعتقاد دارن که تو دنیای حقیقی و مجازی یکی بودن نشانه ی از خود راضی بودنه؟

و اگر اینطوره و باید اسم کاربریمو عوض کنم چه معیارایی باید در نظرم باشه؟

وا! چه حرفا!

به نظر من کسی که اسم و فامیل خودشو میزاره یعنی این که تو دنیای واقعی و مجازی یه شخصیت داره... اتفاقا این نهایت بی ریایی ه.... و این که مشکلی نداره اگه شناخته بشه ... البته توهین نشه به کسایی که اسم خودشونو نزاشتنا!!! :JC_thinking:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
دیروز یکی از بچه های انجمن به من گفت تو از خود راضی هستی که اسم خودتو روی آیدیت گذاشتی!

چند نفر از دوستان به این موضوع اعتقاد دارن که تو دنیای حقیقی و مجازی یکی بودن نشانه ی از خود راضی بودنه؟

واااااااااااااا چه ربطی داره ..به از خود راضی بودن..:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اصلا چه ربطی به از خود راضی بودن داره؟

اسم کاربری جزء علایق شخصیه،مثلا خود من چون anastazia رو دوست دارم گذاشتم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...