lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ رفتم دکتر از منشیه می پرسم دکتر هست؟ میگه بله می خوایید برید پیششون؟ پـــ نه پـــ اومدم ببینم اگه این وقت شب هنوز تو مطبند، تلاش شبانه روزیشون رو سرمشق زندگیم قرار بدم و برم! - - - Updated - - - شب کولر رو از سرما خاموش کردم ! داداشم میگه سردت شده که داری می لرزی ؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ رفتم رو ویبره ! نگران نباش بگیر بخواب شارجم تموم میشه ، منم می خوابم ! 7 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ اومدم یه سوسکو تو آشپزخونه بکشم … رفیقم می گه : می خوای بکشیش ؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ می خوام باهاش وارده مذاکره بشم اجاره خونه رو شریکی بدیم … - - - Updated - - - مرغ و از فریزر در آوردم میگه می خوای غذا درست کنی ؟! پـَـَـ نَ پـَـَــــ خانوادش اومدن از سردخونه میخوان ببرن خاکش کنن ! 5 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سوال پرسیده ، یکم مکـث کردم ، میگه داری فکر میکنی ؟! میگم پـَـــ نــه پـَـــ please wait >>>>>loading… - - - Updated - - - دارم به خواهر زاده ام دیکته می گم… رسیده آخر خط، می گه : برم سر خط؟ پـَـــ نــه پـَـــ بقیشو رو فرش بنویس! 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده