partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اینا یعنی چی؟زهرا جون روز سوم هستا...سریع لو بده میخواهیم بریم...سه روز ما رو مشغول کردی؟ چرا الکی می گی ... تازه دو روز شده ... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ کو پس جواب؟ چرا پاکش کردی؟ معلوم نیست چه نقشه شومی رو در سر می پرورانی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ کو پس جواب؟چرا پاکش کردی؟ معلوم نیست چه نقشه شومی رو در سر می پرورانی من چیزی رو پاک نکردم ... نقشه شوم؟ نقشه شوم ندارم ... می تونیم با هم دوستانه صحبت کنیم ... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من چیزی رو پاک نکردم ... نقشه شوم؟ نقشه شوم ندارم ... می تونیم با هم دوستانه صحبت کنیم ... sf هست انکار می کنی آره:167: حالا فهمیدم که دیوار حاشا بلند تره لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ sf هست انکار می کنی آره:167: حالا فهمیدم که دیوار حاشا بلند تره چی شد؟ دیوار حاشا بلندتره؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ الان دقايقي ديگست بله ... بفرمایید: توجه توجه ... اعلام می کنم ... ... صاحب عکس باز هم سجاد می باشد ... ولی این دفعه سجاد فیلابی با نام کاربری S.F 20 امتیاز متعلق به کیست؟ ............... با تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن ... بسی خوشحال شدیم ... حیف که دلم نیومد اذیتتون کنم .... ببخشید اگر گاهی، خیلی کم ، یه کوچولو گمراهتون کردم... عکس هاتون رو بفرستید ... :camera2: منتظر مسابقات بعدی ما باشید ... :w31: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ چی شد؟ دیوار حاشا بلندتره؟ آره دیگه من ی چیزایی دیدم با چشم خودم جایزه منو بده می خوام برم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ آره دیگه من ی چیزایی دیدم با چشم خودم جایزه منو بده می خوام برم چی میشد نمیدیدی آخه؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ چی میشد نمیدیدی آخه؟ چی میشد زودتر نمیزاشتی؟:w00: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ چی میشد زودتر نمیزاشتی؟:w00: حالا چرا عصبانی میشی؟ لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ااا . واقعا من بودم ؟ جلل الخالق . آدم این روزا به چشم هاشم . نمی تونه اعتماد کنه . چرا افکار عمومی رو مشوش می کنی آخه sf خااان... بازم من نبردم اما مثل این که خودتی... کی من ؟ مشوش؟ نه بابا . این حرفا به ما نمی چسبه . بعيد نيست خودتون باشينا شما هيچوقت تاپيك تشخيص هويت نميومدين اين سري مياين يه خبري هست:JC_thinking: ای بابا ورود ما به این تاپیک هم مشکوکه . باشه که از این بعد همش بتونم بیام . مرسی. که شکرت کردید . و ببخشید که اگر احتمالا ذهنتون رو منحرف کردم . دیدم همون روز اول داشت مشخص می شد . گفتم یکم جو رو بهم بریزم . ببینم کی رو حرفش می مونه . شاد و پیوسته پیروز باشین . لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ و این هم خلاصــــــه ای از حدسیات دوستان : CGP Planner آریوبرزنآقا پیمان...مدیر ارشد شیخ...؟ اسی نیست ziza (امین نپو)؟؟؟ حمید ؟؟؟ *reza???? mohammad.a???:62izy85: ایکس مهرداد ایکس نیست؟ نوترون؟ S.F نیست؟ بابایی من نیست؟بابا میلی؟ HaMiD.CFD Grand Spammer هادی ناصح؟ عجبا به رنگ موهاش دقت کنین 5 امتیاز مثبت به شیخ ... الان پست بالاییم رو دیدم:4chsmu1: شیخ نیست؟ اسی نبود نه؟!!!! آقا سجاد رحیمی اون پسره مسعود كه تو مهموني مست بود نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی هر چی فکر میکنم سجاد فیلابی هست...همه مشخصات در مرود ایشون صدق میکنه...فقط تدریس رو خبر ندادم که انجام دادن یا نه؟ بله ... تدریس می کنن ... دقيقا همون سجاده ......سجاد فيلابي پیانیست؟ محمد مهدیه.. نیوترون:girlhi: همین جناب sf هستن اين طور که بوش میاد... سهراب سپهری؟ شک ندارم مشهدیه دنیلو نیست؟ عمو جیمیه؟ پیانیست یک کلام ختم کلام شلوخ نکنین دیگه آخه پیانیست کجا سابقه تدریس داره:167:سجاد فیلابی...رنگ موهاشون و دشت و دمن تابلوئه دیگه چرا افکار عمومی رو مشوش می کنی آخه sf خااان...بازم من نبردم اما مثل این که خودتی... بعيد نيست خودتون باشيناشما هيچوقت تاپيك تشخيص هويت نميومدين اين سري مياين يه خبري هست:JC_thinking: sf هست انکار می کنی آره:167: حالا فهمیدم که دیوار حاشا بلند تره باتشکر از حضور دوستان ... عکساتون رو بفرستیـــــــــــد لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ جلوی منو نگیرین میخوام برم خودمو بکشم... یعنی tulkas برد؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ جلوی منو نگیرین میخوام برم خودمو بکشم...یعنی tulkas برد؟ نگووو ... تو خودتو بکشی دیگه کی میاد اینجا؟ آخه تو که هنوز هویتت رو کشف نکردی ... بلی .. گویا ایشون بردن .... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ داشت یادم میرفت ...:persiana__hahaha: [/url] و اماخوش شانس این دور tulkas میباشد تبریک می گم... دوستان عکساتون رو بفرستید ... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ عجب بچه لوپ لوپی هستش..... یکی یک گاز کوچک از این بچه به ما بدهد خواهشا. الان بزرگ شده خشن شده و دارای اسلحه است و در طبیعت پلنگ شکار میکند. لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ من از این دنیا لوپ نا قابلی دارم آن هم برای شما لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ من از این دنیا لوپ نا قابلی دارم آن هم برای شما دیگه اشک مارو در نیار..... کاری میکنی؛عکس اون لوپ ها را پاره کنندها..... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده