samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ محمد یک جوان افغان است که تولیدی لباس دارد و ماهی 5 میلیون کنار می گذارد. خانواده او اکثرا در اروپا زندگی می کنند تهران امروز نوشت یک جوان افغان که در تهران کار می کند می گوید ماهی 4-5 میلیون تومان درآمد دارد. محمد 21 ساله که در ایران به دنیا آمده، می گوید در خیابان افسریه تهران، با برادرش تولیدی لباس دارد و شکر خدا درآمدش بد نیست و ماهی 4-5 میلیون دانسته، کنار می گذارد. این جوان افغان، می گوید شباهت چهره افغانها به کره ای و ژاپنیها، مشکل مهاجرت غیر قانونی به اروپا را برای آنها آسان کرده، چون با جعل گذرنامه این کشورها و دادن 7-8 میلیون پول، از طریق فرودگاه امام تهران، می تواند به هرجایی که خواست، سفر کند. محمد به تهران امروز گفته: "پدرم به همراه دو خواهر و یک برادرم همینگونه به نروژ رفتند. الان هم برای دریافت گذرنامه یکی دیگر از خواهرهایم به سفارتخانه آمده ام که قصد دارد برای ادامه زندگی به همسرش که در سوئیس ساکن است، بپیوندد." خیلی جالبه بعدش اکثر جونهایی مملکت خودمون بیکارند 19 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ آخییییییی بد نگذره بهش؟ کمکی چیزی نمی خواد بنده خدا؟ :w74: 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ماشاله سه سوته ژاپنی میشن چند نفر جوون بیکار داریم؟؟؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ من موافق کار کردن افغانیا نیستم با این بازار کار افتضاح ولی وقتی کار و پشتکارشون در مقابل با کارگرای ایرانی عالیه نباید حرفی توش باشه ما ی خونه سازی داشتیم دست 3 گروه گشت همشون ی جوری گند زدنو خرابکاری کردن پول اضافی گرفتنو رفتن آخرین بار ک افغانیا اومدن با کمترین هزینه و زمان خرابکاریای بقیرم درست کردن 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ خوب کار میکنه پول در میاره من خیلی از همین افغانیا رو دیدم که از خر حمالی پول جمع کردن الان برا خودشون دفتر و دستکی دارن 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اول اینکه من چنین چیزی رو باور نمیکنم. از این داستانها علیه افغانیا زیاد درمیاد. دوم اینکه گیریم درست باشه مگه همشون همین قدر پول درمیارن؟ هزاران ایرانی هستن که با کلاه برداری و دزدی، ثروت های میلیاردی به جیب میزنن. این آدم هم داره نون کار خودشو میخوره. تولیدی لباس داره. حالا چون افغانیه همه روش حساس هستن. اگر مثلا روس بود ملت میگفتن چه آدم بالیاقتی که تو این اوضاع و با این سلطه جنسهای چینی بازم انقدر درآمد داره. ولی چون افغانیه.... 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اول اینکه من چنین چیزی رو باور نمیکنم. از این داستانها علیه افغانیا زیاد درمیاد.دوم اینکه گیریم درست باشه مگه همشون همین قدر پول درمیارن؟ هزاران ایرانی هستن که با کلاه برداری و دزدی، ثروت های میلیاردی به جیب میزنن. این آدم هم داره نون کار خودشو میخوره. تولیدی لباس داره. حالا چون افغانیه همه روش حساس هستن. اگر مثلا روس بود ملت میگفتن چه آدم بالیاقتی که تو این اوضاع و با این سلطه جنسهای چینی بازم انقدر درآمد داره. ولی چون افغانیه.... به نظر من هم اگه حقیقت داشته باشه خوب چه ایرادی داره؟!!مگه کم ایرانی داریم که تو امریکا و اروپا دارن کار میکنن خوب پول در میارن؟!! با این نگرش اونا هم باید بگن اه اه! 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من که ایرادی نداره!چه خوب که همچین افرادی راه رو تو این مملکت پیدا کردن!افغانی همش که بدبخت نباید باشه البته این در تضاد رویه جامعه ما درقبال جوانان خودش هست تریاک و هروئین شان بلای جان ملت خودشان هم جای مارو اشغال کردن عجب رویی دارن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده