pesare irani 41805 ارسال شده در 4 مهر، 2011 امروز این خبر شد تیر اول همه خبر گزاری هاااا :jawdrop:ورود زنان به قهوه خانهها ممنوع شد:jawdrop: نیروی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد که ورود زنان به چایخانهها و قهوه خانه ها از 20 تیرماه ممنوع است و با متخلفان برابر قانون برخورد میشود. نیروی انتظامی اعلام کرد در پی در خواست شهروندان و گلایه خانواده ها با هماهنگی مراجع قضایی از 20 تیرماه در راستای طرح برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی ورود خانمها به چایخانه ها که درآنها قلیان عرضه می شود برابر ماده 27 قانون صنفی ممنوع است. این طرح هم اکنون شامل سفرخانه های سنتی نمی شود اما نظارت ویژه ای بر سفره خانه ها اعمال خواهد شد.40 درصد چایخانه های شمال تهران که با عنوان دیزی سرا فعالیت می کنند شامل طرح ممنوعیت می شوند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که این طوری که شنیدم من شامل درکه و دربند هم میشه واقعا الان خوشحالم که زن نیستم نه 20
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 4 مهر، 2011 خدارو شکر بهتر چیه محیط چایخانه و قهوه خونه خیلی کثیفه هم از نظر هوا و وجود بسیار زیاد مردهای معتاد یه دود 9
CodePlus 15426 ارسال شده در 4 مهر، 2011 ما که دودی نیستیم ... ولی دودیا رو دوست داریم و این حرکتو محکوم میکنیم .... قل قل قل قل 10
maryam_alien 9905 ارسال شده در 4 مهر، 2011 اون قهوه خونه ها که تو فیلمها نشون میدن که جای معتادها و خلافکارهاست نه عزیزم..هرجایی که قلیان داشته باشه نمیتونیم بریم. داره میشه عین عربستان. لیاقتمون لابد همینه 12
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2011 خدارو شکربهتر چیه محیط چایخانه و قهوه خونه خیلی کثیفه هم از نظر هوا و وجود بسیار زیاد مردهای معتاد یه دود همینی که این میگه اون قهوه خونه ها که تو فیلمها نشون میدن که جای معتادها و خلافکارهاست نه عزیزم..هرجایی که قلیان داشته باشه نمیتونیم بریم. داره میشه عین عربستان. لیاقتمون لابد همینه 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 4 مهر، 2011 اون قهوه خونه ها که تو فیلمها نشون میدن که جای معتادها و خلافکارهاست نه عزیزم..هرجایی که قلیان داشته باشه نمیتونیم بریم. داره میشه عین عربستان. لیاقتمون لابد همینه خوب جای اینکه ورود خانمها رو ممنوع کنند باز طرح شکستن قلیون راه بندازند ........ تا دل منم خنک بشه طالبان و افغانستان میشیم نه عربستان عربها که قلیون جزو لاینفک زندگیشون هست 5
anvil 5769 ارسال شده در 5 مهر، 2011 توکره شمالی هم زنها حق ندارند برن قلیون بکشن تو کره شمالی مردمش واسه غذا علف میخورن حالا بذارن به اونجا برسیم بعد... 4
maryam_alien 9905 ارسال شده در 5 مهر، 2011 خوب جای اینکه ورود خانمها رو ممنوع کنند باز طرح شکستن قلیون راه بندازند ........ تا دل منم خنک بشهطالبان و افغانستان میشیم نه عربستان عربها که قلیون جزو لاینفک زندگیشون هست از اون جهت که دارن مارو از خیلی جاها میندازن بیرون گفتم. 4
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 5 مهر، 2011 دارن کم کم ورود خانوما ب خیابونم ممنوع میکنن خدارو شکر ک زن هستم و انقد از حضور من تو جامعه میترسن 11
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 مهر، 2011 واقعا نیروهای انتظامی خسته نباشن که این همه زحمت می کشن...:w00: 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 مهر، 2011 دارن کم کم ورود خانوما ب خیابونم ممنوع میکنن خدارو شکر ک زن هستم و انقد از حضور من تو جامعه میترسن 3
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 5 مهر، 2011 محیط قهوه خونه و برخی از سفره خونه ها جالب نیست ولی با این حرکت مخالفم. وقتی جای دیگه ای برای گذروندن وقت نیست بیخود ممنوع میکنن. اول باید امکانات فراهم کنن بعد محدودیت. ولی متاسفانه چون ایجاد محدودیت کم هزینه تر و آسونتره بازم مثل همیشه از همون اول آخرین و بدترین راه ممکن رو انتخاب میکنن. 7
spow 44198 ارسال شده در 5 مهر، 2011 تو کره شمالی مردمش واسه غذا علف میخورن حالا بذارن به اونجا برسیم بعد... خب اتوسا جان ماهم اینجا داریم نفت میخوریم بازم گلی به جمال اونا که طبیعی میخورن وخام خواری میکنن!! 4
bpcom 10070 ارسال شده در 5 مهر، 2011 این سفره خونه های اطراف دانشگاه ما فقط به امید همین دختر ، پسرا کاسبی میکردن که با هم میرن سفره خونه 4
zzahra 4750 ارسال شده در 5 مهر، 2011 عجبببببببب!! با این حساب اگه چند وقت دیگه تیتر روزنامه ها این باشه که ورود خانم ها به دانشگاه،رانندگی خانم ها،رفتن خانم ها به استخر و ... ممنوع هم جای تعجبی نیست!!! 4
hodaa 5488 ارسال شده در 5 مهر، 2011 به نظر من که چه این موضوع چه تفکیک جنسیتی و چه موضوعات مشابه که اخیرا مطرح شده همه برای منحرف کردن افکار از موضوعات مهمتر مملکته......!! 3
ارسال های توصیه شده