jonny depp 8297 ارسال شده در 5 مهر، 2011 تا چند وقت دیگه ورود خانوم ها به آرایشگاه زنونه هم ممنوع میشه 3
pesare irani 41807 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2011 تا چند وقت دیگه ورود خانوم ها به آرایشگاه زنونه هم ممنوع میشه مگه ممنوع نیست چه معنی داره زن بره اریشگاه :167: باید بشینه انقدر سیبیل هاش زیاد بشه بچه هاش بهش بگن بابا 2
pianist 31130 ارسال شده در 6 مهر، 2011 منم که اهل قلیون نیستم! پس چون من نمیرم پس مهم نیست! یعنی پس چون برای من مشکلی بوجود نمیاد پس برای من اهمیتی نداره!!! بابا ما ایرانیا خیلی باحالیم!! 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 6 مهر، 2011 منم که اهل قلیون نیستم! پس چون من نمیرم پس مهم نیست! یعنی پس چون برای من مشکلی بوجود نمیاد پس برای من اهمیتی نداره!!! بابا ما ایرانیا خیلی باحالیم!! برای زنان ممنوع شده نه پسران 1
pianist 31130 ارسال شده در 6 مهر، 2011 برای زنان ممنوع شده نه پسران میدونم منظورم یه چی دیگه بود... 2
khanum gol 84 ارسال شده در 6 مهر، 2011 من نمیدونم چرا هرچی میشه سر این خانومای بدبخت خالی میکنن...هرچی میشه فوری واسه خانوما ممنوع. من دیگه داره حالم بهم میخوره یهو سر زنها گونی سر کنن مث افغانستان کنن دیگه...... 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 6 مهر، 2011 من خودم انقدر از محیط قهوه خونه بدم میاد که اندازه نداره و هیچ وقت نرفتم و نخواهم رفت پس به حال من فرقی نداره 2
Avenger 19334 ارسال شده در 6 مهر، 2011 میدونم منظورم یه چی دیگه بود... اره من گرفتم هرکس تو ایران فکر خودشه تا کار خودشو پیش ببره اگه از چیزی استفاده نکنه مهم نیست چه قانونی براش وضع کنن:girl_blush2::girl_blush2: 3
pianist 31130 ارسال شده در 6 مهر، 2011 من خودم انقدر از محیط قهوه خونه بدم میاد که اندازه نداره و هیچ وقت نرفتم و نخواهم رفت پس به حال من فرقی نداره اره من گرفتم هرکس تو ایران فکر خودشه تا کار خودشو پیش ببره اگه از چیزی استفاده نکنه مهم نیست چه قانونی براش وضع کنن:girl_blush2::girl_blush2: بله 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری