Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من یکی از نشانه های زنانگی گوشواره ست. حالا کار ندارم که خیلی از آقایون این روزا گوشواره گوششون می کنن و... به نظرم آویزون شدن یه گوشواره روی یک گردن کشیده و رقص سایه های اون روی پوست تبلور زنانگی هست. :girl_blush2: حالا به نظر شما چی تو فرهنگ و باورتون نماد زنانگی ه؟ جدای از تفاوتهای جسمی. می شه یه کم ریز بین تر هم بود 33 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ چه جالب آره من همین حس و دارم به گوشواره و گردن بند 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ چه اتفاق نظری!! منم به نظرم این گوشواره های بلند و انگشترهای ظریف، نشانه های بارز زنانگی هستند که من به شدتتتتتتتتتتتت به اینا علاقه مندم :icon_pf (34): انقدر گوشواره دارم که نمی دونم کجا جاشون بدم دوستام بهم می گن تو زیادی دختری 12 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ گوشواره ..گلوبند .... دستبند.. از همه مهم تر ظرافت در تفکر 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من ظرافت یکی از نمادهای بارز زنانگیه.....چه توو رفتار چه توو ظاهر.....متانت،وقار........... اما ظرافت بیشتر 14 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من خودم به شخصه اول انگشتر،بعد گوشواره،بعد گردنبند،بعد دستبند رو دوست دارم خوب خانوما خیلی بیشتر از آقایون چه از لحاظ فکری چه از لحاظ جسمی هم ظرافت دارن هم لطافت نظم،تمیز بودن،سلیقه ، اخلاق و خیلی ویژگی های ریز دیگه ، در کنار هم جمع میشن و اون تفاوت بین یه خانوم و آقا رو معلوم میکنه 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ خیلی چیزا سوالت مثل این می مونه که من بگم هویت زنانه در هر فرهنگی چه نمادی داره؟! که البته این به نقش زن در فرهنگ بر می گرده ولی خب درباره فرهنگ من درمورد ظاهر زنانگی : موهای بلند(به نسبت آقایون) چهره آراسته خنده ملیح ناخن های بلند لوازم آرایش!!!!!!! انواع زیور آلات گوشواره و انگشتر و پابند و ... صد البته روسری! 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من زیاد از این چیزا خوشم نمیاد..فقط یه گردنبند میندازم....اونم چون نماد فروهره...همین... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من زیاد از این چیزا خوشم نمیاد..فقط یه گردنبند میندازم....اونم چون نماد فروهره...همین... منم گردنبندم فروهره 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ منم گردنبندم فروهره منم گردن بندم فروهره 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام... علاوه بر تمام این زیور آلات که گفته شد...که همه تو ظاهر خودش رو نشون میده... خصوصیات اخلاقی هم هست که تو بارز شدن این وجه خیلی مهم هست ...مثل: آرامش داشتن و انتقال حس آرامش... دیر از کوره در رفتن... و همچنین طرز حرف زدن...و کلماتی که به کار برده میشه خیلی مهم هستن....(این به نظر من خیلی مهمه) 6 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ منم ازینا میخوام از نماد زنانگی؟یا خود زن رو؟:ws2: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ از نماد زنانگی؟یا خود زن رو؟:ws2: هرچی سریعتر آماده میشه اگه ازینا داشته باشم کلی مخ میزنم اما زن باشه باید کلی ازینا بخرم 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ یه جا خوندم؛میگفت دختران عبارت اند از انگشت هایشان ظریف بودن انگشت ها،یکی از نماد ها میتونه باشه:) 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ نماد زن مومنه،تنها چادر است و بس. برای همتون متاسفم. 10 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ نماد زن مومنه،تنها چادر است و بس. برای همتون متاسفم. ولی هیچ حرفی از زنه مومنه نشده بود تو پست اولا! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ولی هیچ حرفی از زنه مومنه نشده بود تو پست اولا! زن اگر مومنه نباشد،کافره است و کافره اهل جهنم خواهد بود. همه این زیور آلات را در جهنم ذوب کرده و در گوشتان فرو میکنند. :zadan: 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ باید خانوما نظر بدن! اما من فکر کنم موهای بلند در درجه اول و بعد زیورآلات 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده