رفتن به مطلب

چه می کنید اگر ... ؟

ارسال های توصیه شده

حالا واسه چی ؟ :ws52:

از خوشی زیاد

بازنده بودنم فقط باعث عذاب میشم وشدم بمیرم شاید باقیه تونستند یک نفس راحتی بکشند..........

شما به عزرائیل خبر بده چکار داری این وسط:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره دقیقا

خوشی که هیچ

ادم زندگی هم نمیتونه بکنه

حتی در حد روزمره

واقعا ادم کاری نمیتونه بکنه

من اینو تجربه کردم

نه میخای و میتونی که چزی رو جبران کنی

نه میخای و میتونی از چیزی لذت ببری

چطور تجربه کردی ؟

لینک به دیدگاه
از خوشی زیاد

بازنده بودنم فقط باعث عذاب میشم وشدم بمیرم شاید باقیه تونستند یک نفس راحتی بکشند..........

شما به عزرائیل خبر بده چکار داری این وسط:w00:

بالاخره از خوشی زیاده یا به خاطر اینکه باعث عذاب می شی ؟ و چرا باعث عذاب می شی ؟

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا این سوال تازگیا مد شده...فکر کنم این چندمین باره که در چندماه اخیر این سوالو تو انجمن میبینم!!

این مساله ایه که آدم تا تو شرایطش قرار نگیره نمی تونه بگه.پس فکر می کنم باید از کسایی پرسید که تجربشو داشتن

• Like 2
لینک به دیدگاه
بالاخره از خوشی زیاده یا به خاطر اینکه باعث عذاب می شی ؟ و چرا باعث عذاب می شی ؟

خوشی زیاد مثل قضیه اشاره به ماه بود و دیدن سر انگشت..........

دلم میخواد عذاب بدم ملت و .... هرکسی یک روزی عذابم بده من یک روزی عذابش میدم همین

لینک به دیدگاه
چه می کنید اگر یکسال برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟

چه می کنید اگر یکماه برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟

چه می کنید اگر یک روز برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟

چه کنید اگر یک ساعت برای زنده ماندن فرصت داشته باشدی ؟

پس از جواب دادن به سوالات فوق کم اهمیت ترین و پراهمیت ترین مسائل زندگی تان مشخص می شود .

زندگی میکنم ...احتمالا یه پرس زرشک پلو با مرغ سفارش میدم و با اشتها آخرین زرشک پلو با مرغ زندگیمو میخورم:ws2: سپس مستند راز بقا را تماشا میکنم چون خیلی دوسش دارم و با بهترین دوستم تلفنی حرف میزنم

• Like 1
لینک به دیدگاه

قبلش به خانوم سارا بگم که جواب دادن به این سوال نشون می ده که شما به چی اهمیت می دین .

سفید برفی جان این نشون میده که دل خوشی از بقیه یا اطرافیانت نداری ولی با این حال دلیل نمی شه که برای خود آرزوی مرگ کنی . به هر حال از ما گفتن بود :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
زندگی میکنم ...احتمالا یه پرس زرشک پلو با مرغ سفارش میدم و با اشتها آخرین زرشک پلو با مرغ زندگیمو میخورم:ws2: سپس مستند راز بقا را تماشا میکنم چون خیلی دوسش دارم و با بهترین دوستم تلفنی حرف میزنم

یه تجزیه و تحلیلی بکنیم بد نیس !

این نشون میده که به آخرین قسمت سوالم جواب دادی یعنی اگه یکساعت به عمرت مونده باشه . و هم نشون میده که این سه تا چیز مهمترین علاقمندی شماس تو زندگی ! البته اگه واقعاً همین کارا رو تو او شرایط بحرانی بکنی . عقلاقمندی های شما : 1- زرشک پلو با مرغ 2- راز بقا 3- صحبت کردن با دوست . و اینطور که معلومه به زرشک پلو بیشتر از او دوتای دیگه علاقمندی ! ولی فکر نکنم تو یکساعت بتونی زرشک پلو درست کنی مگه اینکه از رستوران بگیری :ws3:

لینک به دیدگاه

فکر میکنم اگه بدونم که چقدر زنده خواهم بود با خیال راحتتری زندگی کنم...

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

چون دیگه نگران آینده نخواهم بود....:w16:

اگه یکسال باشه... میرم سفر دور دنیا.... و خیلی تفریحات خفن دیگه..:ws50:.یکسال کم نیست... خودش یک عمره... میشه با شکوهترین سال زندگیم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

اگه یکماه باشه... میرم ایتالیا و فرانسه و انگلیس... و سالسا رو به صورت حرفه ای یاد میگیرم...

اگه یکروز باشه... میرم سراغ چندتا بنده خدا و ازشون میخوام منو ببخشن و یکسری کارای خصوصی هم دارم که به کسی ربطی نداره...:w02:

اگه یکساعت باشه میشینم تمام یکساعت و گریه میکنم و از خونوادم میخوام که منو ببخشن..:cryingf:

• Like 3
لینک به دیدگاه
غصه میخورم که چرا اینقدر زیاد...مونده....
روز شماری برا تموم شدنش...
مامان بابام رو بغل میکنم و میبوسم...
قبل از اون یه ساعت ذوق مرگ میشم و میمیرم...:icon_gol:
  • Like 3
لینک به دیدگاه

هرچی روزه قضا دارم به جای میاورم و کفاره میدهم.

هرچی نماز قضا دارم به جای میاورم و کفاره میدهم.

تا میتونم گریه و زاری میکنم و توبه که من را ببخشند.

چه می کنید اگر یک ساعت برای زنده ماندن فرصت داشته باشدی ؟

رو مبل میشینم و به جهنم لبخند ژکوند تحویل میدم. :4564:

• Like 6
لینک به دیدگاه

چند هفته پیش یه تصادفی کردم که نزدیک بود بمیرم

بعد از اون همش این فکر از سرم نمیره که مرگ چقد نزدیک و غیر منتظره و راحته...

شاید کمتر از اون یک ساعت وقت داریم

ولی روزگارم همونه که بود

• Like 4
لینک به دیدگاه

کارهای زیادی هست که حتی اگه بدونم 50 ساله دیگه هم زندم دوست دارم توی همین ماه و همین سال انجام بدم.

ولی وقتی به خاطر خیلی عوامل امکانش برام نیست، خوب نمی تونم.

پس پرسیدن این سوال ها و جواب دادن من به اون ها برای این مورد فقط می شه چن تا حرف قشنگ ولا غیر.

اما از طرفی کارهایی هم هست خیلی ساده و معمولی حتی ، که هر روز شاید به روز بعد و هر ساعت به ساعت بعد موکولشون می کنیم.

و از اون جایی که آدم واقعا و واقعا و واقعا از یک ساعت بعدش خبر نداره، انجام ندانشون می شه فقط یه حسرت.

اما تیپ این جور سوالات به مورد دوم نمی خوره. انگار منظور مورد اوله. که پس کار خاصی نمی شه کرد!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه تجزیه و تحلیلی بکنیم بد نیس !

این نشون میده که به آخرین قسمت سوالم جواب دادی یعنی اگه یکساعت به عمرت مونده باشه . و هم نشون میده که این سه تا چیز مهمترین علاقمندی شماس تو زندگی ! البته اگه واقعاً همین کارا رو تو او شرایط بحرانی بکنی . عقلاقمندی های شما : 1- زرشک پلو با مرغ 2- راز بقا 3- صحبت کردن با دوست . و اینطور که معلومه به زرشک پلو بیشتر از او دوتای دیگه علاقمندی ! ولی فکر نکنم تو یکساعت بتونی زرشک پلو درست کنی مگه اینکه از رستوران بگیری :ws3:

من تحت هر شرایطی زرشک پلو با مرغ مپزم :ws3:

لینک به دیدگاه

پس از جواب دادن به سوالات فوق کم اهمیت ترین و پراهمیت ترین مسائل زندگی تان مشخص می شود .

چه میکنید اگر اینقدر به فکر مرگ نباشید ودنبالش.

دنبال زنده موندن باشید ودرست زنده بودن تا دنبال مرگتون نگردید.

بابا ای داد ای هوار تو رو خدا جوونای ما به کجا رسیدن.:icon_pf (34)::ws46:

لینک به دیدگاه
چه میکنید اگر اینقدر به فکر مرگ نباشید ودنبالش.

دنبال زنده موندن باشید ودرست زنده بودن تا دنبال مرگتون نگردید.

بابا ای داد ای هوار تو رو خدا جوونای ما به کجا رسیدن.:icon_pf (34)::ws46:

نکته دقیقاً همین جاس که نیتونی درست زندگی کنی مگه اینکه بتونی درست به واقعیت مرگ بیاندیشی . پذیرفتن مرگ به عنوان یکی از نزدیک ترین و غیر منتظرانه ترین موقعیت ها سبب می شه تا درک درست تری نسبت به زندگی داشته باشیم و بدونیم که تو دنیا خیلی چیزا ارزش اینو نداره که به خاطرش قلب همو بشکنیم . ولی از اونجایی که دقیقاً ما فراموش کردیم که یه روزی میمیریم و همیشه مرگ رو واسه دیگری می دونیم و فکر هم می کنیم همیشه زنده ایم به همین خاطر قدر همو نمی دونیم و تو زندگی همیشه می خوایم به خاطر بیخود ترین چیزها سر همو کلاه بزاریم و به هم دروغ بگیم و تا می تونیم همدیگه رو از هر لحاظ بچاپیم . پذیرفتن مرگ به عنوان واقعی ترین واقعیت زندگی مون باعث میشه قدر همو بدونیم و همچنین قدر زندگی که به ما داده شده رو .

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...