رفتن به مطلب

چه می کنید اگر ... ؟

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

چه می کنید اگر یکسال برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟

چه می کنید اگر یکماه برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟

چه می کنید اگر یک روز برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟

چه کنید اگر یک ساعت برای زنده ماندن فرصت داشته باشدی ؟

پس از جواب دادن به سوالات فوق کم اهمیت ترین و پراهمیت ترین مسائل زندگی تان مشخص می شود .

• Like 10
ارسال شده در

هیچی به روالم ادامه میدم

• Like 3
ارسال شده در

کار خاصی نمیکونم

یه سفر مشتی میرم

به رفقا سر میزنم

میگیرم می خوابم:ws3:

• Like 1
ارسال شده در

بیست سال زندگی نکردیم این ی ماه /روز/سال هم روش

• Like 6
ارسال شده در

به به . عجب جوابهای دقیق و واضحی دادید . خیلی جالب بودن . :ws3:

• Like 1
ارسال شده در

چه یک سال چه صد سال کاری از دستم نمیاد زندگی معمولیمو ادامه میدم.شاید کمی کارامو مرتب میکنم تا بعد از مردنم اطرافیانم به دردسر نیفتن

• Like 3
ارسال شده در

1. چه می کنید اگر یکسال برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟

چه می کنید اگر یکماه برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟

چه می کنید اگر یک روز برای زنده ماندن فرصت داشته باشید ؟

چه کنید اگر یک ساعت برای زنده ماندن فرصت داشته باشدی ؟

پس از جواب دادن به سوالات فوق کم اهمیت ترین و پراهمیت ترین مسائل زندگی تان مشخص می شود .

یه فیلم دیدم خیلی تو خاطرم موند به اسم "آخرین تعطیلات" خیلی جالب بود واسه همین همیشه فکر می کنم روز آخریه که زنده ام و هر کاریو که دوست دارم انجام می دم

همه وقتم را با همه آنهایی که دوستشان دارم و در هر جایی که دوستش دارم

به هر کاری که دوستش دارم می پردازم:ws37:

• Like 5
ارسال شده در

هرچقدم مونده باشه سعي ميكنم خوش بگذرونم

• Like 2
ارسال شده در

عجبب ! ولی فکر نکنم اگه یک روز یا یه ساعت به مرگت مونده باشه بتونی خوش بگذرونی ! :ws52:

• Like 2
ارسال شده در
عجبب ! ولی فکر نکنم اگه یک روز یا یه ساعت به مرگت مونده باشه بتونی خوش بگذرونی ! :ws52:

با مويي؟:ws52:

خب اگه يك روز مونده باشه ميرم لب دريا خلوت ميكنم چون ممكنه اون دنيا دريا نداشته باشه يا من تو قسمت كويريش بيفتم:ws3:

اگه هم يك ساعت مونده باشه سنگين و رنگين ميشينم منتظر:w16:

• Like 1
ارسال شده در

یعنی هیچ کاری واسه انجام دادن نداری ؟

ارسال شده در
یعنی هیچ کاری واسه انجام دادن نداری ؟

نه تو يك ساعت يا يك روز چيكار ميتونم بكنم؟يكم بيشتر وقت بده خسيس نباش:ws3:

ارسال شده در

من به این خیلی فکر کردم .. همیشه فکر میکردم اگه بدونم کی میمیرم خیلی کارا رو ردیف میکنم تا فرصت هست ... و کاره نصفه نیمه ای نمیمونه که بعدا عذاب بکشم

تا مهر پارسال فکر میکردم فقط 1 سال دیگه زنده ام ... خب حس خوبی نیست کاری هم نمیشه کرد هیچکدوم از کارایی که فکر میکردم انجام میدم رو انجام ندادم :hanghead:

• Like 4
ارسال شده در

می بینم که همشهری هم هستیم . باشه حالا که اینطوریه بیشتر بهت وقت میدم :ws3:

• Like 1
ارسال شده در
می بینم که همشهری هم هستیم . باشه حالا که اینطوریه بیشتر بهت وقت میدم :ws3:

به بچه ساري هستي و رو نميكني؟:167:

ارسال شده در
من به این خیلی فکر کردم .. همیشه فکر میکردم اگه بدونم کی میمیرم خیلی کارا رو ردیف میکنم تا فرصت هست ... و کاره نصفه نیمه ای نمیمونه که بعدا عذاب بکشم

تا مهر پارسال فکر میکردم فقط 1 سال دیگه زنده ام ... خب حس خوبی نیست کاری هم نمیشه کرد هیچکدوم از کارایی که فکر میکردم انجام میدم رو انجام ندادم :hanghead:

من معتقدم که ما یک کاری واسه انجام دادن داشته باشیم و اگه اونکار برامون واقعاً مهم باشه بعد از اینکه فهمیدیم کی میمیریم در اولین فرصت به اون می پردازیم . در ضمن بچه هایی هم که می گن ما اون فرصت باقی مونده رو می ریم عشق و حال و تفریح می کنیم به نظر من اهمیت این خبر مرگ خودشون رو درک نکردن . من فکر می کنم اگه یه آدمی بدونه کی میمیره و اگه اون زمانش کم هم باشه از نظر روانی به هم میریزه و اصلاً نمیتونه شاد باشه و به عشق و حال کردن فکر کنه .

• Like 1
ارسال شده در

الان دلم میخواد تا یک ساعت دیگه بمیرم و راحت بشم

• Like 1
ارسال شده در
به بچه ساري هستي و رو نميكني؟:167:

آره دیگه . ما اینیم . :ws3:

• Like 1
ارسال شده در
الان دلم میخواد تا یک ساعت دیگه بمیرم و راحت بشم

حالا واسه چی ؟ :ws52:

ارسال شده در
من معتقدم که ما یک کاری واسه انجام دادن داشته باشیم و اگه اونکار برامون واقعاً مهم باشه بعد از اینکه فهمیدیم کی میمیریم در اولین فرصت به اون می پردازیم . در ضمن بچه هایی هم که می گن ما اون فرصت باقی مونده رو می ریم عشق و حال و تفریح می کنیم به نظر من اهمیت این خبر مرگ خودشون رو درک نکردن . من فکر می کنم اگه یه آدمی بدونه کی میمیره و اگه اون زمانش کم هم باشه از نظر روانی به هم میریزه و اصلاً نمیتونه شاد باشه و به عشق و حال کردن فکر کنه .

اره دقیقا

خوشی که هیچ

ادم زندگی هم نمیتونه بکنه

حتی در حد روزمره

واقعا ادم کاری نمیتونه بکنه

من اینو تجربه کردم

نه میخای و میتونی که چزی رو جبران کنی

نه میخای و میتونی از چیزی لذت ببری

• Like 1
  • اضافه کردن...